- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.187
- 498
Insallah sadece lekelenmedir. Insallah.
Yerlesme bu kadar uzun surer mi ? Koyu kırmızı renk adet olcam belliİnşallah yanlış alarmdır canım, yerleşmedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah sadece lekelenmedir. Insallah.
Yerlesme bu kadar uzun surer mi ? Koyu kırmızı renk adet olcam belliİnşallah yanlış alarmdır canım, yerleşmedir
Doktorun bu konuyla alakalı bir şey dedi mi canim, genel de ilaçları bırakınca adet olunuyormusLekelenme vardi ya çoğaldı kanamam baslayabilir cok kotuyum 3 gun var adetime erken olmak istemiyorm of bu ne simdi
Şuana kadar topiklerde kullananların hepsinde sıfırlanmıştı. 7 ya da 8 güne kalması çok düşük bir ihtimalYalniz gonapeptyl icerisinde bhcg vardir ancak her vucutta yarilanma ve vucuttan atilma suresi farklidir bu nedenle gonapeptyl gibi bhcg iceren ilaclar verildiyse transfer gunu ya da sonrasinda yine de idrar testinin false positiv (yalanci pozitif) gosterme riskini de goz onunde bulundurmak gerekir. Sizde sifirlanabilir ama baska bir bunyede sifirlanmayabilir.
Hayir konusmadim ilac halen kullaniyorumDoktorun bu konuyla alakalı bir şey dedi mi canim, genel de ilaçları bırakınca adet olunuyormus![]()
Tabi ki olabilir canım, bence ikizMerhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??
Doktorumla konuş canım, hatta hemen mesaj at adet olmasan bile kanama ya da fazla lekelenme normal olmayabilirHayir konusmadim ilac halen kullaniyorum
7 -8 gun olabilir, dedigim gibi hem iğnenin dozuna hem de kisinin kilosu ve metabolizmasina baglidir. Ben sizin 3. gun igneyi vurulup 5. gun test yapmaniz icin demistim.Şuana kadar topiklerde kullananların hepsinde sıfırlanmıştı. 7 ya da 8 güne kalması çok düşük bir ihtimal
İşallah guzel sonuclarını alırız canım bende heyecanlandımHerqlde bende olsam bende ağlardım o şekilde insan ister istemez arıyor ama sizleri dinledikçe suan rahatladım gerçekten 1.gunu de bitiriyoruz bakalım günler günleri kovalıyor bayram gelince benim telaş başlar artık heyecan iyice yukselir bayramda Buraya girmeyi unutmayın 8.gun erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum Perşembe günü gonapeptyl vurulacağım sonucumu etkiler mi acaba merqk ediyorum
Umudunu kaybetme rabbim beklemedik Bi anda gonderiyor mucizesini senınde oyle olucak inşallah canımẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum
seninde ikiz olucakti demi canim sanki öyle hatirliyorumTabi ki olabilir canım, bence ikiz![]()
Normal de bazen beta HCG değeri de yanılttigi olabiliyormuş ama senin ki sonuçta çift embriyo yani ikiz olma ihtimali çok fazla![]()
Canım sıkma canını kotu dusunme bakalım doktorunla gorustunmu kimininki sonradan artus gosteriyo ir simdi sıkma o guzel canınıKızlar benim 8.gün değerim 58.7 9.gün değerim 89.2 2 gün sonra tekrar yaptırdım 91.5 cıktı çok az artmış 2 günde niye bole oldu ki
Senınde guzel haberini alırız inşallah canım8 temmuzda transferim yapıldı 18 temmuzda test yapacağız. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı. Daha önce pozitif sonuç almıştım ama 15 gün sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim. Allahım hepimize gönlümüzdeki yavrulamizi nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah hepimiz![]()
Benim 3.gun embriyosu 12.gun 550 ile tek gebelikti..sizin 5.gun embriyosu ise ayni miktar cikmis..doktorun dediği gibi ultrasonda belli olur.Merhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??
Benim doktorda mübarek ultrasona iki bucuk hafta sonra gel diyor direk kalp atisini duyalimm dedim ben 2bucuk hafta asla bekleyememBenim 3.gun embriyosu 12.gun 550 ile tek gebelikti..sizin 5.gun embriyosu ise ayni miktar cikmis..doktorun dediği gibi ultrasonda belli olur.
Ben o degerle 5 haftalik iken kese icin 7 haftalik iken kalp atisi icin gitmistim..Benim doktorda mübarek ultrasona iki bucuk hafta sonra gel diyor direk kalp atisini duyalimm dedim ben 2bucuk hafta asla bekleyememhaftaya geliyorum dedimm kese görmeye sonra bari persembe cuma gel diyor iyce uzattida uztatti türkiyedeki doktorum testden 10 gün sonra kese görebilirsin dedi
![]()
Benim de test günüm 22 Temmuz ama ben 8.gun bakmayı düşünüyorumBenim de 5. Gün 2 embriyo 13 temmuz transfer sonuç 22 temmuzda hayırlısı olsun![]()
Teşekkür ediyorumİşallah guzel sonuclarını alırız canım bende heyecanlandımilac ile ilgili bir fikrim yok tatlım
Tamam kuzum teşekkür ediyorum boşuna çıkarsa kendimi üzmeyim dedim iğne etkisi gibiEtkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşün
Nasipten ötesi yok herkes emek veriyor çırpınıyor Rqbbim herkesi sevindirsin yüzünü güldürsün tüm anne olma hasreti çeken varsa duam öncelikli onlaraEtkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşün
Ben de oyle bugun dayanamadim gittim, normalde bayram sonrasi demislerdi.Ben o degerle 5 haftalik iken kese icin 7 haftalik iken kalp atisi icin gitmistim..
Haklisiniz insan bir an once ogrenmek istiyor..keseyi gormeden nasil bekleyebilir insan :)