• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalniz gonapeptyl icerisinde bhcg vardir ancak her vucutta yarilanma ve vucuttan atilma suresi farklidir bu nedenle gonapeptyl gibi bhcg iceren ilaclar verildiyse transfer gunu ya da sonrasinda yine de idrar testinin false positiv (yalanci pozitif) gosterme riskini de goz onunde bulundurmak gerekir. Sizde sifirlanabilir ama baska bir bunyede sifirlanmayabilir.
Şuana kadar topiklerde kullananların hepsinde sıfırlanmıştı. 7 ya da 8 güne kalması çok düşük bir ihtimal

Merhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??
Tabi ki olabilir canım, bence ikiz 🥰
Normal de bazen beta HCG değeri de yanılttigi olabiliyormuş ama senin ki sonuçta çift embriyo yani ikiz olma ihtimali çok fazla 🥰🥰

Herqlde bende olsam bende ağlardım o şekilde insan ister istemez arıyor ama sizleri dinledikçe suan rahatladım gerçekten 1.gunu de bitiriyoruz bakalım günler günleri kovalıyor bayram gelince benim telaş başlar artık heyecan iyice yukselir bayramda Buraya girmeyi unutmayın 8.gun erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum Perşembe günü gonapeptyl vurulacağım sonucumu etkiler mi acaba merqk ediyorum
İşallah guzel sonuclarını alırız canım bende heyecanlandım🤩🤩🤩ilac ile ilgili bir fikrim yok tatlım

ẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum
Umudunu kaybetme rabbim beklemedik Bi anda gonderiyor mucizesini senınde oyle olucak inşallah canım🤲🤲🤲🤲🤲

8 temmuzda transferim yapıldı 18 temmuzda test yapacağız. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı. Daha önce pozitif sonuç almıştım ama 15 gün sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim. Allahım hepimize gönlümüzdeki yavrulamizi nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah hepimiz 🙏🏻
Senınde guzel haberini alırız inşallah canım🥰🥰🥰🥰

Merhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??
Benim 3.gun embriyosu 12.gun 550 ile tek gebelikti..sizin 5.gun embriyosu ise ayni miktar cikmis..doktorun dediği gibi ultrasonda belli olur.

Benim 3.gun embriyosu 12.gun 550 ile tek gebelikti..sizin 5.gun embriyosu ise ayni miktar cikmis..doktorun dediği gibi ultrasonda belli olur.
Benim doktorda mübarek ultrasona iki bucuk hafta sonra gel diyor direk kalp atisini duyalimm dedim ben 2bucuk hafta asla bekleyemem 😂 haftaya geliyorum dedimm kese görmeye sonra bari persembe cuma gel diyor iyce uzattida uztatti türkiyedeki doktorum testden 10 gün sonra kese görebilirsin dedi 😅😅

Benim doktorda mübarek ultrasona iki bucuk hafta sonra gel diyor direk kalp atisini duyalimm dedim ben 2bucuk hafta asla bekleyemem 😂 haftaya geliyorum dedimm kese görmeye sonra bari persembe cuma gel diyor iyce uzattida uztatti türkiyedeki doktorum testden 10 gün sonra kese görebilirsin dedi 😅😅
Ben o degerle 5 haftalik iken kese icin 7 haftalik iken kalp atisi icin gitmistim..
Haklisiniz insan bir an once ogrenmek istiyor..keseyi gormeden nasil bekleyebilir insan :)

Etkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşün
Nasipten ötesi yok herkes emek veriyor çırpınıyor Rqbbim herkesi sevindirsin yüzünü güldürsün tüm anne olma hasreti çeken varsa duam öncelikli onlara 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back