• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕👏 Aslında biz tüp bebek anneleri çok çok erken bakıyoruz... Daha çok yeni başlayan hamilelikte ki bunun hepimiz farkındayız tabiki silik çizgi çıkacak normal hamile kalanlar ancak adet tarihi geçtikten sonra bakıyo, aslında aradaki fark sadece bu doktorları dinlediğimde silik çizginin daha çok yeni başlayan bi hamilelik olduğundan bahsediyor o yüzden kimyasal gebeliği düşünme hiç çünkü bizler tüpbebek annleriyiz ve herşeyi başından beri biliyoruz 👍🏻

İki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum :KK43:
Ne artışı görmek istiyosun ikinci çizgi var artık şükürler olsun gönlünü ferah tut kendini üzmemen lazım ben ilk kızımda 11.günde test yapmıştım bundan çok daha silik çıkmıştı gerisini sen düşün artık bence kafandan kötü düşünceleri at bebişin seninle inşallah 💕😇

Manurol mü doktoruma yazdım demin, bunu yazdır bir doktora reçeteyle dedi transfere zarar vermez dedi inşallah öyle olur
Evet canım o ilacı iyi biliyorum hamilelikte de kullanılıyor mamurol saşe tek kullanımlık onu gece uyumadan once içmen gerekiyor ki sabaha kadar idrar torbanda beklesin temizlesin canım

Canım ne diyeceğimi bilemedim, üzüleceksin elbette, benim de ilk tüp denemem negatifti, kendımı cok caresız hissetmiistim, dunyam basıma yıkıldı sankı, ama toparlanıp yenıden basladım, bu sefer diğerinden cok dhaa iyi durumdayım Allaha şükürler olsun, yeniden tedavin planlanır, bu sefer yüksek doz kullanırsınız, benım yuksek doz da daha cok yumurta olustu.. İnsallah en kısa sürede toparlanırsın. Suan ne hıssettıgını cok ama cok ıyı bılıyorum, biraz zaman ver kendıne , bak gör en kısa sürede tedaviye yenıden baslamak ıcın can atıcaksın 🙏🏻

Rabbim gönlüne şifanı versin canımm ne desem yetersiz kalacaktır 😞tez zamanda sevınecegın gunler gelsın inşaallahh 🤲🏼🤲🏼burad hakkında yapılan dualar hürmetine kabul buyursun rabbim🤲🏼

Suan sana kim ne dese boş gelir canim ama bak ben hep normal hamile kaldim kaybettim ve 3 yıldır hiç kalamıyorum her insanın sınavı başka başka buna da şükür en azinda sağlıklıyız ben bu süreçte şunu öğrendim hep en büyük duam bebekti hayir artık en büyük dua m Allah'tan beni kimsenin eline koymadan alsin emanetini diyorum çünkü eşimin eline baktim 2 gün 3. Gun bana miriklandi o yüzden toparlan tevekkül et inşallah olur bak inanmak çok önemli inan kendine ve tamamen teslimiyete gir bak görürsün olacak İnşallah

X xnobodyx kim ne derse çok boş gelecek . Ağlamak istiyorsan ağla içinde bırakma biriktirme. Ayağa çok güçlü kalkacaksın ilkinden daha istekli olacaksın . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .

Rabbim gönlüne ferahlık versin hiç bir zaman pes etme vardır vakti zamanı inşallah 🙏

Canım, çok üzüldüm 😔
Kendini üzme deneyeceğim olmuyor biliyorum.çok zor yaşadıklarımız, en kısa zaman da toparlanıp önüne bakarsın inşallah, Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun 🤲

Cok üzüldüm. Cok uzuldum... Kisa surede toparlanmanizi dilerim.

Çok üzüldüm canım😓
Rabbim İnşirah ferahlığı versin inşallah. Tez vakitte bu acını unutturacak hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲

Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin kuzum 🤲🏻 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ah canım ya, ne denir ki, Rabbim ferahlık versin gönlüne 😔😔

Allah razi olsun hepinizden.

Merhabalar, biz keseyi gorduk, araya bayram girmesi nedeniyle kalp atisi icin bayramdan sonrasi uygun goruldu ♡ ❤Dileyen isteyen herkesin evladina kavusmasini dilerim. Hep dua edecegim.
maşallah kucağına sağlıkla almak nasip olsun. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Adet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
Geçecek emin ol hemen toparlanacaksın dimdik tekrar başlayacaksın tedavine kaldığın yerden

seni en iyi anlayan biri olarak yazıyorum bunları

Adet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
ne desem boş cnm üzülme de diyemem ama çok yıpratma kendini tekrar denemeye gücün olsun ben inanıyorum inşallah birdahaki denemende olucak ve meleğini kucağına alacaksın❤️

İkiz mi ❤️ hayırlı olsun Rabbim kalp atışlarını da duyup sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🌺
Aman aman yanlış anlaşılma olmasın. Ben ikiz demedim, tek yumurta ikizlerinde doktor belli bir haftaya kadar söyleyemez. görmek ister dedim. Rica ediyorum buraya yazdıklarım okunmadan çıkarım yapılmasın.

Back