- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin kuzumAdet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin kuzumAdet oldum...
Ne yazıkki sonta yapıyormuş rabbim şifabı versinİdrar kesem dolu olmadığı için sontayla suyla doldurdular transferde, hiç onu düşünmemiştim olabilir
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Ne artışı görmek istiyosun ikinci çizgi var artık şükürler olsun gönlünü ferah tut kendini üzmemen lazım ben ilk kızımda 11.günde test yapmıştım bundan çok daha silik çıkmıştı gerisini sen düşün artık bence kafandan kötü düşünceleri at bebişin seninle inşallahİki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum![]()
Hadi hayırlı olsun canım guzel haberini alırız inşallahBende bugün ilk iğneme başladım kızlar bana yakın adet olup iğneye başlıyan yok mu ?
Doktoruna haber verdinmi mutlaka Bi onerisi olcaktır canım birde bol su içmeyi ihmal etmeTüp bebek transfer 7.günüm idrar enfeksiyonu olmuşum tahlil yaptırdım inşallah transferi etkilemez çok korkuyorum![]()
Evet canım o ilacı iyi biliyorum hamilelikte de kullanılıyor mamurol saşe tek kullanımlık onu gece uyumadan once içmen gerekiyor ki sabaha kadar idrar torbanda beklesin temizlesin canımManurol mü doktoruma yazdım demin, bunu yazdır bir doktora reçeteyle dedi transfere zarar vermez dedi inşallah öyle olur
Ah canım ya, ne denir ki, Rabbim ferahlık versin gönlüneAdet oldum...
Canım ne diyeceğimi bilemedim, üzüleceksin elbette, benim de ilk tüp denemem negatifti, kendımı cok caresız hissetmiistim, dunyam basıma yıkıldı sankı, ama toparlanıp yenıden basladım, bu sefer diğerinden cok dhaa iyi durumdayım Allaha şükürler olsun, yeniden tedavin planlanır, bu sefer yüksek doz kullanırsınız, benım yuksek doz da daha cok yumurta olustu.. İnsallah en kısa sürede toparlanırsın. Suan ne hıssettıgını cok ama cok ıyı bılıyorum, biraz zaman ver kendıne , bak gör en kısa sürede tedaviye yenıden baslamak ıcın can atıcaksın![]()
Rabbim gönlüne şifanı versin canımm ne desem yetersiz kalacaktırtez zamanda sevınecegın gunler gelsın inşaallahh
burad hakkında yapılan dualar hürmetine kabul buyursun rabbim
![]()
Suan sana kim ne dese boş gelir canim ama bak ben hep normal hamile kaldim kaybettim ve 3 yıldır hiç kalamıyorum her insanın sınavı başka başka buna da şükür en azinda sağlıklıyız ben bu süreçte şunu öğrendim hep en büyük duam bebekti hayir artık en büyük dua m Allah'tan beni kimsenin eline koymadan alsin emanetini diyorum çünkü eşimin eline baktim 2 gün 3. Gun bana miriklandi o yüzden toparlan tevekkül et inşallah olur bak inanmak çok önemli inan kendine ve tamamen teslimiyete gir bak görürsün olacak İnşallah
Rabbim gönlüne ferahlık versin hiç bir zaman pes etme vardır vakti zamanı inşallah![]()
Canım, çok üzüldüm
Kendini üzme deneyeceğim olmuyor biliyorum.çok zor yaşadıklarımız, en kısa zaman da toparlanıp önüne bakarsın inşallah, Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun![]()
Cok üzüldüm. Cok uzuldum... Kisa surede toparlanmanizi dilerim.
Çok üzüldüm canım
Rabbim İnşirah ferahlığı versin inşallah. Tez vakitte bu acını unutturacak hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin kuzum![]()
![]()
Ah canım ya, ne denir ki, Rabbim ferahlık versin gönlüne![]()
Canım içine atma, ben ağlamayacağım dedim şimdi daha kötü hissediyorum. İyice ağla içini dök, öyle daha iyi toparlanıyor insanAllah razi olsun hepinizden.
Benim doktorum anladığım kadarıyla bayramda tatilde olacak o yuzden muhtemelen 26 temmuz haftası olacak canımBen insallah haftaya persembe gidicemdoktorum biraz gec cagirdi . Bakalim hayirlisi insallah görürümde.
sen nezaman gidicen??
Mrb arkadasim bulent beyi cok duydum onceden baskentteydi. Bende adana da doktor ariyorum yillarca baskent esra hanima gittim artik baska hastane ve doktor ariyorum. Sen memnun kaldin mi arkadasim bulent beyin tedavisinden nasil senceAdana bulent haydardedeoğlu canm
maşallah kucağına sağlıkla almak nasip olsun. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallahMerhabalar, biz keseyi gorduk, araya bayram girmesi nedeniyle kalp atisi icin bayramdan sonrasi uygun goruldu ♡ ❤Dileyen isteyen herkesin evladina kavusmasini dilerim. Hep dua edecegim.
Aaa ozamana kese degil kalp atisini bile duya bilirsinBenim doktorum anladığım kadarıyla bayramda tatilde olacak o yuzden muhtemelen 26 temmuz haftası olacak canım
Kesinlikle, hastalarına karşı çok nazik ve kibarMuhteşem insan güzel enerji
Geçecek emin ol hemen toparlanacaksın dimdik tekrar başlayacaksın tedavine kaldığın yerdenAdet oldum...
İkiz miMerhabalar, biz keseyi gorduk, araya bayram girmesi nedeniyle kalp atisi icin bayramdan sonrasi uygun goruldu ♡ ❤Dileyen isteyen herkesin evladina kavusmasini dilerim. Hep dua edecegim.
ne desem boş cnm üzülme de diyemem ama çok yıpratma kendini tekrar denemeye gücün olsun ben inanıyorum inşallah birdahaki denemende olucak ve meleğini kucağına alacaksınAdet oldum...
Çok üzüldüm canım, demekki daha zamanı vakti gelmemişAdet oldum...
Aman aman yanlış anlaşılma olmasın. Ben ikiz demedim, tek yumurta ikizlerinde doktor belli bir haftaya kadar söyleyemez. görmek ister dedim. Rica ediyorum buraya yazdıklarım okunmadan çıkarım yapılmasın.İkiz mihayırlı olsun Rabbim kalp atışlarını da duyup sağ salim kucağına almayı nasip etsin
![]()