• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende aranıza katılayım benim 3. Denemem temmuz adetimi bekliyorum nasip olursa bu ayın sonu gibi adet olmam gerekiyor doktorum adetin 2. Günü gel hormonlar uygun ise başlarız dedi mayıs da on muayane olmuştum
Insallah hepimizin yüzü güler güzel haberler veririz birbirimize🥰🥰
Tedavim hayırlı olsun t atalım işallah guzel haberlerini alırız 🥰🥰

Adet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
Canım cok uzuldum.. Nasibi ve nasibin degilmiş işallah Bi sonraki tedavinde guzel sonuçlar alırsın gonul ister tedaviye ihtiyac duymadan guzel sonuclar alasın 🤲🤲🤲🤲🤲

Adet oldum...
Allah daha fazla aratmasın, vakti gelince olacaktır üzme canını, Rabbim ferahlık versin daralmış yüreğine 🤲♥️

Faydası oldumu size bnm yas 42 ondan korkum tukendimi acaba yumurtalarim
Hayır tükenmemiştir size yazdıklarımı yapın ben yaptım cok şükür oldu embriyolarım ve sizin de olacak bende dedim benim hiç embriyon olmayacak mı diye döllenme bile olmuyordu deşiklerim hepsi dpgal kullanın bana hak vereceksiniz

O zaman size tavsiyem impryl ,Koenzim QH (ocean)Omega 3 balık yagı yani D vitamini (Venatura marka olacak ama ) adet başlar başlamaz havuç suyu her gün bir bardak taze sıkılmış olsun süt yumurta et bir de macun has bal olacak propolis arı sütü tarçın polen kendiniz karıştırın yapın sabah öğlen akşam ac karnına 1 tatlı kaşığı yemeklerden 10 dk önce Bunları deneyin bence yumurtanız oluşacak inanıyorum o aslan pençesi bir kur işe kullanılıyor tek başına asla kuşlanmayın ben hepsini denedim hormonlarım alt üst etti Saracoğlu’nu aradım bu şekilde bilinçsiz kullanılmaz dedi aynen de öyle oldu ona gerke yok aslan pençesine
Teşekkürler bunları tedarik ediyim bi deneyim ne kadar süre kullanılıyor

Adet oldum...
Kuzum cok üzüldüm ama umut her zaman var vazgeçmek yok sadece nefes almak var bri dahil tedavinde dilerim İkizlerin olur ve iki evlada birden kavuşursun tedavinde iğneli ilaçlı olur normal tüp bebek tedavileri gibi o zaman güzel sonuçlar alasın insallah yürekten diliyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💐

Bilmiyorm kizlar adet sancim var ve leke kirmizo gibiydi cok korktum bi aglama krizine girdim iyi degilim cumadan beri kahve leke vardi bu kez hafif kirmizilik gorunce butun umutlarım çöp su an

Adet oldum...
Canım ne diyeceğimi bilemedim, üzüleceksin elbette, benim de ilk tüp denemem negatifti, kendımı cok caresız hissetmiistim, dunyam basıma yıkıldı sankı, ama toparlanıp yenıden basladım, bu sefer diğerinden cok dhaa iyi durumdayım Allaha şükürler olsun, yeniden tedavin planlanır, bu sefer yüksek doz kullanırsınız, benım yuksek doz da daha cok yumurta olustu.. İnsallah en kısa sürede toparlanırsın. Suan ne hıssettıgını cok ama cok ıyı bılıyorum, biraz zaman ver kendıne , bak gör en kısa sürede tedaviye yenıden baslamak ıcın can atıcaksın 🙏🏻

Adet oldum...
Rabbim gönlüne şifanı versin canımm ne desem yetersiz kalacaktır 😞tez zamanda sevınecegın gunler gelsın inşaallahh 🤲🏼🤲🏼burad hakkında yapılan dualar hürmetine kabul buyursun rabbim🤲🏼

Adet oldum...
Suan sana kim ne dese boş gelir canim ama bak ben hep normal hamile kaldim kaybettim ve 3 yıldır hiç kalamıyorum her insanın sınavı başka başka buna da şükür en azinda sağlıklıyız ben bu süreçte şunu öğrendim hep en büyük duam bebekti hayir artık en büyük dua m Allah'tan beni kimsenin eline koymadan alsin emanetini diyorum çünkü eşimin eline baktim 2 gün 3. Gun bana miriklandi o yüzden toparlan tevekkül et inşallah olur bak inanmak çok önemli inan kendine ve tamamen teslimiyete gir bak görürsün olacak İnşallah

Back