Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramızda 2 gun var test gününüz bayrama denk geliyor sanırım kaçıncı gun embriyosu o da test tarihinde etkili Benim 22 Temmuz’da dedi doktor test yap diye ama Perşembe gobapeptyl iğne olacakmışım
Benim 5. Gün embriyosu tek taze transfer banada 22 sinde dedi fakat ben 21inde yaptırırım eşim ifaznkoruma memuru 10 evde olmayacak 22 sinde gidiyor oyğzden varsa çıkar herhalde 11. Günde

Arkadasim 42 yasinda baya da denemiş falan sonra bulent tirasa gitti suan 3. Uz dogurcak
Bitanem ben de Burçak Erzik'e gidiyorum, doktorum çok iyi, çok memnunum. Son denememde 4 embriyom beşinci güne gitti, ikisini transfer olup, ikisini dondurdum. Transfer olduklarımın biri tuttu, kalp atışını da duymuştuk, herşey yolundaydı ama 8+5 de kalbi durdu. Malesef kürtaj oldum 25 Haziran'da. Şimdi iki tane dondurulmuş var ama hala yumurta varken ben bir kere daha toplatip bu sefer pgt ye göndereceğim çünkü çok korktum, çok üzüldüm, yine aynısı olursa diye tam tedbirli gitmeye çalışıyorum.

Bakalım suan hiç sanki olmamış gibi hissediyorum acaba tutan arkdasarın ilk belirtileri ne zaman başladı merak ettim ben bir de Perşembe günü gonapeptyl igne vurulacakmışım
Evet canim bende vurukdum onu bebegin daha iyi tutunmasi için dediler

Gecmis olsun inşallah bu sefer tutar canim ama lütfen bir pihtilasma testi de yaptir bak tutmuş ve düşmüş benimde öyle oldu bu 3. Ama 2 si yaşamadı inşallah bu sefer olur kalbi durdu benm de sonra testlerde pihtilasmam olduğu ve rahmimin t olduğu anlaşıldı ameliyat oldum smdi de igne oluyorum inşallah tutar

Bakalım suan hiç sanki olmamış gibi hissediyorum acaba tutan arkdasarın ilk belirtileri ne zaman başladı merak ettim ben bir de Perşembe günü gonapeptyl igne vurulacakmışım
Kuzum daha çok yeni, lütfen kendine olumsuz enerji gönderme. Gonapeptyl tutunmayı kolaylaştırıyor diye bazı doktorlar veriyor

İnşallah süreciniz güzel bir şekilde ilerler

Ben özel lab da yaptım, sonucu yaklaşık 10 günde çıkıyormuş. Eşimle ikimizin 1030 TL tuttu. Pıhtılaşma yı da bayramdan sonra yapacağım. Her kalem 750-TL. Faktör 2 ve faktör 5 bakiliyormus genelde ama doktorum başka da isterse onu da yaptıracağım. Bu tedavi çok pahalı, testler çok pahalı ama ben zamanla yaristigim için mecburen herşeyi özelde yaptırmak zorunda kaldım. Sizin yaş problemi yoksa devlette yapmak en iyisi Artık hiçbir şey de gözüme gelmiyor, ne yapayım çalışır telafi ederim yeter ki çok geç kalmadan güzel sonuca tekrar ulaşabileyim diyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ac tok fark etmiyor sonucu 1 ay 40 gun içinde cikiyor ve sadece kapsamlı olan hastanelerde yapılıyor gen analizi de deniyor ve pihtilasma da yaptırın bence
.

Gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin..Masallah yumurta konusunda yasiniza gore cok sanslisiniz..hazir varken dusundugunuz gibi yapmaniz daha mantikli..benim yas 40 ve 35 yasimdan beri rezerv sıkıntıda..herhalde bir sene icinde hic bulamayabiliriz.Gerci ben cok deneme yaptim ama elimde sadece 1 tane 3.gun embriyosu kaldi..keske olsaydi da son bi sans genetik falan denerdik ama en son onu da koydurup bu isi noktalayacagim sanirim..Bu son denememde ilaclar asiri yan etki yapti 10 gundur berbat durumdayim..

Yaptıracağım bitanem bayram bayram tatili bitince. Ben hem coraspin hem Oksapar kullanıyordum o yüzden pıhtılaşma olur mu bilmiyorum. Ama haklısın, sebebi bilmek lazım ki bir daha aynı travmaları yaşamayalım. insAllah tutar bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim ilk tedavim ikincide de etki etti, o yüzden fazla ara verme derim kuzum. İlk tedavimde bir embriyom vardı beşinci güne. İkinci tedavimde, ilkinden kalan etkiyle 4 oldu. Biraz takviye de kullandım ikincide. Maxijuno, omepa Q10, arı sütü bal polen karışımı. Allah kolaylık versin kuzum, insAllah ilk tedavin tutar, sağlıkla doğar

Yenilrmekte
bana da 3 ay ara dedi. Ama bu adette şehrimdeki üniversitede prof. var, ona gideyim diye düş

bana da 3 ay ara dedi. Ama bu adette şehrimdeki üniversitede prof. var, ona gideyim diye düşündüm.
Yenilemekte fayda var canım. Benim olduğum şehirde de prof var ama hiç gitmedim. Tüp bebekle ilgili belki sadece takip yapıyordur. Ben Diyarbakır ile devam edeceğim yine.

Arkadasim 42 yasinda baya da denemiş falan sonra bulent tirasa gitti suan 3. Uz dogurcak
İşte bu katıksız mucize...arkadaşınıza maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz ilerliyordur gebeliği...kaçıncı ayında acaba ve embriyolar genetige gitmiş miydi?

Yenilrmekte

Yenilemekte fayda var canım. Benim olduğum şehirde de prof var ama hiç gitmedim. Tüp bebekle ilgili belki sadece takip yapıyordur. Ben Diyarbakır ile devam edeceğim yine.
ben de Adana ile devam edeceğim esasen. ama bekleme süresinde bir de üniversiteye gideyim, belki farklı testler ister diye düşündüm. Yoksa doktorumdan çok memnun kaldım.

çok makul canım. Sonuç güzel olsun da maddi manevi yorgunluğumuz önemli değil.

Tüp bebekte pıhtılaşma cok oluyormus ben ekopirin kullanıyorum oksapar kullanıyorum fakat ekopirin kanamayı arttırıyormuş enoks mu dedi arkadasım onun yandığı varmış hemşire o kanama yapmıyormuş sen duydun mu bu ilacu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…