Sıkma canını tatlım ya en iyi sonuc kan testi idrar testlerine aldanmaİki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma canını tatlım ya en iyi sonuc kan testi idrar testlerine aldanmaİki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum![]()
İşallah guzel haberlerini atlıcaz tatlımİncir prolaktin yükseltir ölçülü tüketilmeli kuzum embriyon icin de cok cok sevindim seni çok iyi analığımı bilmeni isterim benim ilk tedavimde transferim iptal oldu embriyo oluşmadı hiç bir gun sonra döllenme oldu o da ilerlemedi genetiğe gönderelim dediler ilerleseydi ama tek embriyo ona bile sevinmiştim İnan ama cok şükür o günleri atlattık artık önümüze bakıyoruz heyecanlı bekleyişim baslaıdı seninde başlayacak yakında![]()
Korkma bolca dua et yasin oku inşallah seninle kalır meleğin oyle cok takilma yemene içmeye bak millet Afrika da hamile kalabiliyor yeter ki Rabbım ol desinBenimde eşim bugun gidiyor bende suan istediğim gibi bir beslenme yapamıyorum havuç suyu içecektim dün onu bile içemedim meyve yemedim içim rahat değil suan zaten rüyamda kabuslar gordum sürelik çömeliyorum eğiliyorum hep korktum
Hayırlı olsun canım. Devamı da gelsin inşallah. Canım sen bilirsin bu kromozom analizi testi için aç tok fark ediyor mu ?Merhabalar, biz keseyi gorduk, araya bayram girmesi nedeniyle kalp atisi icin bayramdan sonrasi uygun goruldu ♡ ❤Dileyen isteyen herkesin evladina kavusmasini dilerim. Hep dua edecegim.
Çok haklsın onlar aklıma geliyor zaten olacak olduktan sonraKorkma bolca dua et yasin oku inşallah seninle kalır meleğin oyle cok takilma yemene içmeye bak millet Afrika da hamile kalabiliyor yeter ki Rabbım ol desin
Ben de 2 ay ara verir en fazla diye düşündüm ama 3 ay dedi. Yanlış anlamadiysam tabi.3 ay da çokmuş ama benim yaş 44, hazır yumurta varken acele ediyoruz, o yüzden biraz hızlandırılmış benimki, belki normali seninkidir bitanem.
İçini ferah tur canım işallah guzel haberlerini alırız bende ilk gece cok dondum yanıma belim sırtım agrımıstı artık sırtustu yatmaktanHatayda oturuyorum canim ve 3 saat yol yaptım transferden sonra hemen kalktım tuvalete gittim gecesinde yan döndüm sjrt üstü yatamam çünkü bakalim cuma günü sonucum çıkacak kendimi cok sakjnamadim mesela acıkıyorum ama güzel şeyler hani faydalı şeyler yemem lazım yemeğimi kendim yapıyorum kahvaltımı kendim hazırlıyorum sadece ilk 2 gun yapmadım onda da hani yine yalnizdim esim 5 dk gelip is yerinden bisleer önüme koyup gitti anlatabiliyor muyum suan da da esim yine 8 günlük girevde yalnız kaldım ama bilmiyorum hani doğru mu yaptım yanlış mı
Peki evden kaçıncı gun çıkmaya başladınızTabiki tatlım ben ilk gecemde ozellikle sol tarafıma yattım hatta ilk 6 Gun felan hep sırtustu ve sol tarafıma yatmaya ozen gosterdim sol tarafomızda kan akışı daha fazla oldugu için kızlar buda benden yatan annelere tavsiye,![]()
Sonucu güzel olur insAllah bitanem. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen de 2 ay ara verir en fazla diye düşündüm ama 3 ay dedi. Yanlış anlamadiysam tabi.
Cıkmıyorum zorunlu olmadıgı surece yatıyorum hep arada geziniyorum evdePeki evden kaçıncı gun çıkmaya başladınız
Amin insallahSonucu güzel olur insAllah bitanem. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Ben sabah ac karna vermistim ama baska testler de yapilacakti, tiroid vs. Muhtemelen bundan dolayidir. Yine de hekiminize sorun.Hayırlı olsun canım. Devamı da gelsin inşallah. Canım sen bilirsin bu kromozom analizi testi için aç tok fark ediyor mu ?
Ben sadece kromozom testi yaptırdım, farketmiyor dedi doktorum. Biz verdiğimizde aç değildik. A Alvaro morteBen sabah ac karna vermistim ama baska testler de yapilacakti, tiroid vs. Muhtemelen bundan dolayidir. Yine de hekiminize sorun.
Walla tutarmı tutmaz mı bilmiyorum ama ben bugün artık bahçede flan en azından 30 40 dakika hava almak için oturacağım böyle daha çok stres oluyorum. Yat yat patladımPeki evden kaçıncı gun çıkmaya başladınız
Elbette bahcede oturun, acik hava cok guzel olur. Ben 3. gunumde mi 4. gunumde mi calismak zorunda bile kaldim. Oturdum ama sonucta merdiven indim ciktim.Walla tutarmı tutmaz mı bilmiyorum ama ben bugün artık bahçede flan en azından 30 40 dakika hava almak için oturacağım böyle daha çok stres oluyorum. Yat yat patladım
Teşekkür ederim canımBen sabah ac karna vermistim ama baska testler de yapilacakti, tiroid vs. Muhtemelen bundan dolayidir. Yine de hekiminize sorun.
Kesinlikle katılıyorum size nasip bundan ötesi zatenElbette bahcede oturun, acik hava cok guzel olur. Ben 3. gunumde mi 4. gunumde mi calismak zorunda bile kaldim. Oturdum ama sonucta merdiven indim ciktim.
Teşekkür ederim canımBen sadece kromozom testi yaptırdım, farketmiyor dedi doktorum. Biz verdiğimizde aç değildik. A Alvaro morte
Kaçıncı gun benim daha 1.gun transferden sonra dün 2 de oldum eşim çıkalım diyor birazWalla tutarmı tutmaz mı bilmiyorum ama ben bugün artık bahçede flan en azından 30 40 dakika hava almak için oturacağım böyle daha çok stres oluyorum. Yat yat patladım