• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yapmadım canım, doktora söyledim geçen hafta, gerek yok dedi. Yine de yaptırmak istiyorum açıkçası
Bende de 1 negatif 1 kimyasal oldu diye istedi. Zaten 2. Veya 3. De tutmayinca testler istiyorlar. Madem 3 ay bekleyeceğiz sen de yaptır canim. Bir de ben değişik daha önce kullanmadığım takviyeleri deneyeceğim bu 3 ayda. En azından kaliteli yumurta artsın,dondurmak için kalsın falan. Elimden geleni yapacağım

Bende de 1 negatif 1 kimyasal oldu diye istedi. Zaten 2. Veya 3. De tutmayinca testler istiyorlar. Madem 3 ay bekleyeceğiz sen de yaptır canim. Bir de ben değişik daha önce kullanmadığım takviyeleri deneyeceğim bu 3 ayda. En azından kaliteli yumurta artsın,dondurmak için kalsın falan. Elimden geleni yapacağım
Şimdi ben de takviyeleri sipariş ettim. İnşallah şifa olsun hepimize

Benim ilk tedavim ikincide de etki etti, o yüzden fazla ara verme derim kuzum. İlk tedavimde bir embriyom vardı beşinci güne. İkinci tedavimde, ilkinden kalan etkiyle 4 oldu. Biraz takviye de kullandım ikincide. Maxijuno, omepa Q10, arı sütü bal polen karışımı. Allah kolaylık versin kuzum, insAllah ilk tedavin tutar, sağlıkla doğar 🙏
Keske ilk olsaydi..toplam 7 opu ve 3 negatif var..bu 4.transfer.. umutlu degilim..cok agrim oldu ve midem yuzunden beslenemedim hic..yarin belli olacak..olumsuzsa bile en azindan ilaclari birakacagim icin seviniyorum..

Keske ilk olsaydi..toplam 7 opu ve 3 negatif var..bu 4.transfer.. umutlu degilim..cok agrim oldu ve midem yuzunden beslenemedim hic..yarin belli olacak..olumsuzsa bile en azindan ilaclari birakacagim icin seviniyorum..
Canım benim insAllah güzel sonuç alırsın bütün bu zorlukları unutturur sonucun. Bu transferin güzel sonuçlansin, sağlıkla kucağına al insAllah bitanem ❤️

Ben özel lab da yaptım, sonucu yaklaşık 10 günde çıkıyormuş. Eşimle ikimizin 1030 TL tuttu. Pıhtılaşma yı da bayramdan sonra yapacağım. Her kalem 750-TL. Faktör 2 ve faktör 5 bakiliyormus genelde ama doktorum başka da isterse onu da yaptıracağım. Bu tedavi çok pahalı, testler çok pahalı ama ben zamanla yaristigim için mecburen herşeyi özelde yaptırmak zorunda kaldım. Sizin yaş problemi yoksa devlette yapmak en iyisi Artık hiçbir şey de gözüme gelmiyor, ne yapayım çalışır telafi ederim yeter ki çok geç kalmadan güzel sonuca tekrar ulaşabileyim diyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Ben araştırma hastanesinde yaptirdim canim testleri özel de yapan varsa ilk kez sizden duydum bilmiyorum para vermedik biz hepsine de bakildi tüm markırlara

Kızlaaaaaar ❤️
8 tanesi döllenmiş 🙏🏻 persembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs 🙏🏻❤️🥰 persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Ecmel-vera Ecmel-vera @Catlak-kurabiye sizde durumlar nasıl ❤️
MaşaAllah ne kadar güzel Bi haber 🤲 benim de 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş, perşembe günü tekrar arayacaklar. Bütün gece uyuyamadım meraktan, benim hala ağrılarım var, sende de devam ediyor mu canım? ❤️

Yaptıracağım bitanem bayram bayram tatili bitince. Ben hem coraspin hem Oksapar kullanıyordum o yüzden pıhtılaşma olur mu bilmiyorum. Ama haklısın, sebebi bilmek lazım ki bir daha aynı travmaları yaşamayalım. insAllah tutar bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Amin inşallah hepimiz aliriz ama oksapar verdiyse dr varsa da zaten önlem almışsınız demektir

Hepsi genetiği iyi 3 yumurta toplanmış ve ama on tedaviyle 3 ü de konuldu ve 3 ü de 4 aylık falan oldu
Kendi sayfalarında görsek insan şüphe duymuyor değil ancak bunun gerçek olmasına sevindim👍sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tamamına erdirsin 🙏🙏 bu arada anladigim kadarıyla embriyolara pgt veya ngs uygulanmamış bu da tam bir mucize gerçekten maşallah tekrar 🤩🧿

Herkese merhaba, elimde 5 tane gonapeptyl ve 29 haziranda açmış olduğum gonalf 900 var( içinde 650 doz var) gonalf'in 13 gün içerisinde kullanılması gerekiyor. İstanbuldayım, ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum. Özelden yazabilirsiniz.

MaşaAllah ne kadar güzel Bi haber 🤲 benim de 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş, perşembe günü tekrar arayacaklar. Bütün gece uyuyamadım meraktan, benim hala ağrılarım var, sende de devam ediyor mu canım? ❤️
Çok şükür canım, çok fire vermeden bugunu atlattık, persembe ben de haber bekliyor olucam 🙏🏻
Agrım düne göre cok cok az, hareket edince ağrıyor, aksam son bi kez daha agrı kesici alıcam.. Yarına bişeyin kalmaz ınsallah 🙏🏻

Merhabalar, biz keseyi gorduk, araya bayram girmesi nedeniyle kalp atisi icin bayramdan sonrasi uygun goruldu ♡ ❤Dileyen isteyen herkesin evladina kavusmasini dilerim. Hep dua edecegim.
Yaa canım, çok sevindim ne zaman gittin doktora, bir de değerin kaç iken görüldü kese

Çok şükür canım, çok fire vermeden bugunu atlattık, persembe ben de haber bekliyor olucam 🙏🏻
Agrım düne göre cok cok az, hareket edince ağrıyor, aksam son bi kez daha agrı kesici alıcam.. Yarına bişeyin kalmaz ınsallah 🙏🏻
İnşaAllah güzel haberler alırız perşembe günü 🤲benim de ağrım oluyır hareket edince. İnşaAllah RABBİM sana da şifa versin can🤲
Burdaki isteyen herkes hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️

Merhabalar kızlar benim de perşembe kontrolüm var adetten sonra 13.günüm transfer tarihim belirlenecek. Sizlerin transferi kaçıncı gün olmuştu ve rahim kalınlığınız transfer günü kaç mm di?
Hayırlı olsun tatlım işallah guzel sonuclarını alırız benım transferden önceki muayene de 9mm Di rahim kalınlıgım

Back