Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gun benim daha 1.gun transferden sonra dün 2 de oldum eşim çıkalım diyor biraz
Canım sırt üstü sağ sol yatmakta birsey olmaz yüz üstü çok onerilmiyor oda uyku halinde yatan çok kendini de çok sıkma uyku düzeninde önemli ve bence ilk 2 gün yurume yapma evde dinlen yemek yedikten sonra evde yürüyüş yap tekrar dinlen eğilme islemleride 2 gün olabildiğince yapma yapıyorsanız karnı büyük olan bir hamile nasıl eyiliyorsa sende öyle eğil dizleri hafif bük cömel öyle birsey al kol uzatarak sakın yapma ve önemlisi dua et ve bebisinle konuş sev onu seni hissetsin sende onu allahin izniyle güzel sonuçlar ve haberler alırsın canım benim 🤲🏻🥰

Canım sırt üstü sağ sol yatmakta birsey olmaz yüz üstü çok onerilmiyor oda uyku halinde yatan çok kendini de çok sıkma uyku düzeninde önemli ve bence ilk 2 gün yurume yapma evde dinlen yemek yedikten sonra evde yürüyüş yap tekrar dinlen eğilme islemleride 2 gün olabildiğince yapma yapıyorsanız karnı büyük olan bir hamile nasıl eyiliyorsa sende öyle eğil dizleri hafif bük cömel öyle birsey al kol uzatarak sakın yapma ve önemlisi dua et ve bebisinle konuş sev onu seni hissetsin sende onu allahin izniyle güzel sonuçlar ve haberler alırsın canım benim 🤲🏻🥰
Bugun çıkma canim biraz istirahat et bence

Çok çok teşekkür ediyorum ne güzel de yazmışsınız hoşuma gitti elinize sağlık 🥰🥰♥️TEK’im ve mecbur bazu seyleri yapıyorum bulaşık yıkıyorum az az yavaş yavaş yapıyorum kimse yok yapacak benden başka eşim zaten aksama gidiyor ona kalsa biz çarşıda dolaşacağız otobüse bineceğiz tutacak olan her turlu tutar diyor suan beni hiç anlamıyor o varken ben kendime bile bakamıyorum çünkü olmuyor eşim beni anlamıyor hiç sakınıyorum korkuyorum gitmesine ilk defa seviniyorum şaka gibi ama maalesef

Benm de bugün çok pardon ama kuyruksokumum belim ağrıyor transfer günüyle 8 saymazsak 7. Günüm kalktım bir kahvaltı hazırladım yaotim ama adet sancısı gibi oldum geri yattım şuan
Ayyy insallah tutunma belirtisidir kuzum sancın ilk defa mı oldu bu sancı be zaman baslıyor acaba ben suan hiçbir şey hissetmiyorum

Ayyy insallah tutunma belirtisidir kuzum sancın ilk defa mı oldu bu sancı be zaman baslıyor acaba ben suan hiçbir şey hissetmiyorum
Bak 4. Gece aşırı agrim oldu hatta dedim tamam olmadi adet olacam suan da da aynı agrim oldu yine yatiyorum onun dışında göğüs şişme ve ağrıması estrofem in etkisi zaten ben hemsire de olduğum için belirtilere kulak asmiyorum ilaçların etkisi çok fazla pozitifi görünce inşallah kese ve sonrasında belirtiler başlar

Kaçıncı gun çıkmaya başladınız evden eşim illa çıkalım aksma üstü diyor otobüse binecekmişiz yok dedim trio yapıyor biraz
Suan senden ve bebeginden daha değerli hic kimse yok tripse başka odada oyalansin seni üzmesin cırrıgını taşlasin seni rahatsız edip germeden bencilliği gerek yok suan en değerli sen ve bebeğinsin

Canım nasılsın iyimisin şuan ki sürecin nasıl gidiyor sonuçların geldimi umarım bu sefer hersey en güzelinden gider bebisini sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🥰
Bitanem iyiyim, temmuz sonu Ağustos başı gibi yeni tedaviye basliycaz. Öncekinin sonuçları henüz çıkmadı, bugünlerde çıkar heralde ama her halükarda yeni tedavide pgt yapacağız beşinci güne gelenleri. Şimdilik beklemedeyim yani. Sen nasılsın canım, herşey yolunda mı? Çok teşekkürler canım arkadaşım, Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏

İki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum :KK43:
Canım bunlarla ugrasma hiç, önemli olan kan testindeki düzenli artış..bakıp bakıp stres oluyorsun boşuna az mı koyulasmıs cok mu koyulasmıs diye, git bugun testini ver, persembe sabah bidaha verirsin

Bak 4. Gece aşırı agrim oldu hatta dedim tamam olmadi adet olacam suan da da aynı agrim oldu yine yatiyorum onun dışında göğüs şişme ve ağrıması estrofem in etkisi zaten ben hemsire de olduğum için belirtilere kulak asmiyorum ilaçların etkisi çok fazla pozitifi görünce inşallah kese ve sonrasında belirtiler başlar
Bakalım suan hiç sanki olmamış gibi hissediyorum acaba tutan arkdasarın ilk belirtileri ne zaman başladı merak ettim ben bir de Perşembe günü gonapeptyl igne vurulacakmışım

Back