- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.187
- 498
Söktürücü masaji yapEvetttt kızlar başlayacağım baslamayacagim diye diye kaç ay gectieşimin patronu bu ay izin vermeyebilirim demişti verdiii
reglim 1 haftadır bütün belirtileri vermiş gelse bile eşim burda olmayacağı için baslayamayacagim diye üzülürken bekliyorum hala gelmedi göğüslerim patlayacak sanki her tarafım şiş
esim de bugun yurtdışından geldi
ve ben reglim gelsin diye bekliyorum eşim geldi tedaviye adet olur olmaz baslayacaz bi yanım deli gibi adet olmayı bekliyorken bi yanım deli gibi korkuyor
korku sardı her yanımı dua eder dua beklerim
bugün pozitif olan herkesi tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza almak nasip olur inşallah darısı bekleyen hepimizin başına negatif alanlar rabbim en kısa zaman da çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah
![]()
Pozitif su an bunlar ile kafani niye yoruyorsun ? Cuma kan vereceksin zaten testler dahada strese koyuyor insani lutfen sabirla beklekızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Istedigin gibi uyu gobek buyumeden sorun yokGünaydın arkdaslar sağa sola dönüp yattınız mı ben öyle sırt üstü uzun sure yatamıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır normalde yüz üstü yatarım ama yatmadım işte ilk gece de böylece gecti zaman çabuk geçsin istiyorum![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)