- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğşen hoca. Sizin kim?Doktorunuz kim kuzum bende başkentteyim
Hatayda oturuyorum canim ve 3 saat yol yaptım transferden sonra hemen kalktım tuvalete gittim gecesinde yan döndüm sjrt üstü yatamam çünkü bakalim cuma günü sonucum çıkacak kendimi cok sakjnamadim mesela acıkıyorum ama güzel şeyler hani faydalı şeyler yemem lazım yemeğimi kendim yapıyorum kahvaltımı kendim hazırlıyorum sadece ilk 2 gun yapmadım onda da hani yine yalnizdim esim 5 dk gelip is yerinden bisleer önüme koyup gitti anlatabiliyor muyum suan da da esim yine 8 günlük girevde yalnız kaldım ama bilmiyorum hani doğru mu yaptım yanlış mı
Canım üstte ki mi bugün olanİki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum![]()
Maden suyunun hiç bir zararı yok içebilirsin. Sade olması şartıyla. Ben ilk kızımda da içmiştim doktorum önermişti zaten şu anda da içiyorumMaden suyu tüketmenin bilinen bir zararı olabilir mi bu dönem de bir bilginiz var mı? Asitli hiç bir şey içmiyorum ama arada bir maden suyu tüketiyorum.
Erhan hoca kuzumGöğşen hoca. Sizin kim?
Benimde eşim bugun gidiyor bende suan istediğim gibi bir beslenme yapamıyorum havuç suyu içecektim dün onu bile içemedim meyve yemedim içim rahat değil suan zaten rüyamda kabuslar gordum sürelik çömeliyorum eğiliyorum hep korktumHatayda oturuyorum canim ve 3 saat yol yaptım transferden sonra hemen kalktım tuvalete gittim gecesinde yan döndüm sjrt üstü yatamam çünkü bakalim cuma günü sonucum çıkacak kendimi cok sakjnamadim mesela acıkıyorum ama güzel şeyler hani faydalı şeyler yemem lazım yemeğimi kendim yapıyorum kahvaltımı kendim hazırlıyorum sadece ilk 2 gun yapmadım onda da hani yine yalnizdim esim 5 dk gelip is yerinden bisleer önüme koyup gitti anlatabiliyor muyum suan da da esim yine 8 günlük girevde yalnız kaldım ama bilmiyorum hani doğru mu yaptım yanlış mı
Çok tesekkur ederim canım ilk 2 değer gözümü korkutmuştu ama son değeri doktorum da beğendi artış güzel 2 günde bir beta hcg ile takip edelim dedi. Ben 58i görünce ilaçları bile bırakmayı düşünmüştüm. Dediğin gibi yarın ki değerim az çok durumu belli edecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,herkesin değerleri katlansin, herkes sağlıklı bir şekilde bebislerini kucaklarına alsin inşallahMerhaba canim..2 gune bir en az yuzde 60 artsaydi diye hesapladim..58 ile 125 lik degerler arasini..15. Gun en az 119 olmaliydi..yani bu tahlilin cok onemli...cok kotu bi artis olmamiss..doktorlarda zaten en az yuzde 60 artisin istiyolar..korkmaa.hersey olacagina variyor zaten..insallah..degerin guzel bi sekilde artsin
Canım kist falan yoksa yaparlar. Bende kist olmuştu o yüzden bir ay beklemiştik, olmasa yapacaktık, mecburen ikinci ay yaptık yenisini. Şimdi temmuz sonu veya Ağustos başında yine yapacağız. Allah hepimize kolaylıklar versinBu ikinci denemdi canım. İlkini yaptıktan 5 ay sonra bunu denedik. Bu sefer beklemek istemiyorum. Diğer adetle yaparlar mı? Tecrubeliler yazabilir mi
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Az da olsa içiyorum.Maden suyunun hiç bir zararı yok içebilirsin. Sade olması şartıyla. Ben ilk kızımda da içmiştim doktorum önermişti zaten şu anda da içiyorum
Cok sagol canım rabbim tum isteyenlere nasip etsin senınde pozitif ini goruruz işallahhhEvetttt kızlar başlayacağım baslamayacagim diye diye kaç ay gectieşimin patronu bu ay izin vermeyebilirim demişti verdiii
reglim 1 haftadır bütün belirtileri vermiş gelse bile eşim burda olmayacağı için baslayamayacagim diye üzülürken bekliyorum hala gelmedi göğüslerim patlayacak sanki her tarafım şiş
esim de bugun yurtdışından geldi
ve ben reglim gelsin diye bekliyorum eşim geldi tedaviye adet olur olmaz baslayacaz bi yanım deli gibi adet olmayı bekliyorken bi yanım deli gibi korkuyor
korku sardı her yanımı dua eder dua beklerim
bugün pozitif olan herkesi tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza almak nasip olur inşallah darısı bekleyen hepimizin başına negatif alanlar rabbim en kısa zaman da çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah
![]()
Bence hamilesin tatlım sıkma canını test gununu bekle bşrsey kalmamız zatenkızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Doktorum 3 ay ara dediCanım kist falan yoksa yaparlar. Bende kist olmuştu o yüzden bir ay beklemiştik, olmasa yapacaktık, mecburen ikinci ay yaptık yenisini. Şimdi temmuz sonu veya Ağustos başında yine yapacağız. Allah hepimize kolaylıklar versin![]()
Harika canımİnsallah darısı bulaşır ve hepimiz güzel haberler veririzbana gonapeptyl iğne verdi 3. Gün tek bir tane vurulmak üzere onu neden verdiler merak ettim o anki heyecanla da sormayı unutmusum
test günüm 10 gun dedi doktor 22 Temmuz’da yani o da Bayram’ın 3.gunu oluyor
![]()
Incir prolaktin yukseltebilir. Uzak durmakta fayda var.Neden ki canim ona da iyi demislerdiazaltayim ozaman..
Tabiki tatlım ben ilk gecemde ozellikle sol tarafıma yattım hatta ilk 6 Gun felan hep sırtustu ve sol tarafıma yatmaya ozen gosterdim sol tarafomızda kan akışı daha fazla oldugu için kızlar buda benden yatan annelere tavsiye,Günaydın arkdaslar sağa sola dönüp yattınız mı ben öyle sırt üstü uzun sure yatamıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır normalde yüz üstü yatarım ama yatmadım işte ilk gece de böylece gecti zaman çabuk geçsin istiyorum![]()
3 ay da çokmuş ama benim yaş 44, hazır yumurta varken acele ediyoruz, o yüzden biraz hızlandırılmış benimki, belki normali seninkidir bitanem.Doktorum 3 ay ara dediEkim'de yapacakmış
Yaaaa cookkk sevindim canımm gozunuz aydınnnMerhabalar, biz keseyi gorduk, araya bayram girmesi nedeniyle kalp atisi icin bayramdan sonrasi uygun goruldu ♡ ❤Dileyen isteyen herkesin evladina kavusmasini dilerim. Hep dua edecegim.
Tamam onu bırakayım o haldeIncir prolaktin yukseltebilir. Uzak durmakta fayda var.