- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Kesinlikle canım sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değilyaaa inşallah canım ben çok istiyorum ikizz sağlıklı olsun tabii ne olursa olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değilyaaa inşallah canım ben çok istiyorum ikizz sağlıklı olsun tabii ne olursa olsun
Canım bence her gün değil de iki gün ara ile test yap 1 gün olursa böyle artış da çok olmadığı için kafan karışabilir. Bence bir problem yok merak etmekızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Bence gayet net çıktı hayırlısı olsuntestleri marka markaya değişiyor yani kaliteli kalitesiz bu kadar sadecekızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Yok kuzum kayısı benim işime yarıyor cok şükür sabah akşam ac karnına tüketirsem sorun çözülecek yok ıkınma yapmıyorumInsallah canim bende kayisi dan tiksindim hatta geçen ogurdum dusun ama 3 lt su ve hep posasını şeyler olamasa da yiyorum yani kurubaklagil yiyorum kayisi yemezsem wc ye gidemiyorum yiyorum şükür iyi geliyor sakin ısınma aman diyim ve lütfen bilmediğin şeyler tüketme su cayi bu yagi falan gibi kahve cay zaten yasak bu dediğim organik kayisi cayi oluyor hem de yararlı güzel şeyler var kayisi da
İnşallahh Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder canım sürecin başarılı ve kolay geçsin. Rabbim yardımcın olsun minik mucizeni bu vesile ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvetttt kızlar başlayacağım baslamayacagim diye diye kaç ay gectieşimin patronu bu ay izin vermeyebilirim demişti verdiiireglim 1 haftadır bütün belirtileri vermiş gelse bile eşim burda olmayacağı için baslayamayacagim diye üzülürken bekliyorum hala gelmedi göğüslerim patlayacak sanki her tarafım şiş esim de bugun yurtdışından geldive ben reglim gelsin diye bekliyorum eşim geldi tedaviye adet olur olmaz baslayacaz bi yanım deli gibi adet olmayı bekliyorken bi yanım deli gibi korkuyor korku sardı her yanımı dua eder dua beklerim bugün pozitif olan herkesi tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza almak nasip olur inşallah darısı bekleyen hepimizin başına negatif alanlar rabbim en kısa zaman da çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah
İnsallah darısı bulaşır ve hepimiz güzel haberler veririz bana gonapeptyl iğne verdi 3. Gün tek bir tane vurulmak üzere onu neden verdiler merak ettim o anki heyecanla da sormayı unutmusum test günüm 10 gun dedi doktor 22 Temmuz’da yani o da Bayram’ın 3.gunu oluyorAllah razı olsun canım işallah senınde pozitif haberini atlıcaz 12 Gun sonra
Bülent hoca 2 yıl önce ayrıldı kendi tüp bebek merkezini açtı kuzum ama ben başkent kışla da tedavi görüyorumBende adana da bulent haydardedeoğlu na gidiyorum siz başkentte mi tedavi oluyorsunuz
İkinci testiniz oldukça belirgin görünüyor test markasındandır gönlünüzü ferah tutunkızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
Aynen artık yüz üstü yatmak yok, inşallah güzel haberler gelsinGünaydın arkdaslar sağa sola dönüp yattınız mı ben öyle sırt üstü uzun sure yatamıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır normalde yüz üstü yatarım ama yatmadım işte ilk gece de böylece gecti zaman çabuk geçsin istiyorum
Canimcim incir biraz tehlikeli..onu hic kullanma bence.yada gin asiri 1 tane ye.Kizlar son durumu hakkında bilgi alamamistim embriyomun mesaj attım aradilar1 yumurtam vardi zaten cok korkuyordum 4.gun aksami blast olmus ve dondurulmuş 1 tane embriyom bekliyor beni orada
Bal arisutu propolis karışımını basladim bir de sabahlar incir.. tabi gunde 6 7 vitamin de kullanıyorum insallah agustosta sayim 1 değilde 2 3 olur
Merhaba canim..2 gune bir en az yuzde 60 artsaydi diye hesapladim..58 ile 125 lik degerler arasini..15. Gun en az 119 olmaliydi..yani bu tahlilin cok onemli...cok kotu bi artis olmamiss..doktorlarda zaten en az yuzde 60 artisin istiyolar..korkmaa.hersey olacagina variyor zaten..insallah..degerin guzel bi sekilde artsinArkadaşlar 28 haziranda dondurulmuş 2 tane blast transferim var. 10. gün değerim 50, 12.gün 58, 15.gün 125 değerlerim 2şer kat artmıyor. Daha önce 1 dış gebeliğim var. 1 aşılama ve 2 tüp bebek tutmadı. Bu 3.tüp bebek denemem. Değerlerim dış gebelikteki gibi ilerliyor. Sizce nasıl benim pek umudum yok? Doktorum ilaçlara devam 2 günde bir teste devam dedi.
Aynen artık yüz üstü yatmak yok, inşallah güzel haberler gelsin
Neden ki canim ona da iyi demislerdiazaltayim ozaman..Canimcim incir biraz tehlikeli..onu hic kullanma bence.yada gin asiri 1 tane ye.
Canim prolaktini artiriyolar diyolar.zatrn yiyince yumurtalarini uyariyor..ben farketmistimm..kendimde..kullanmaya basladiktan 15 .20 gun sonra tedaviyr basliyacaktim..mayis ayinda..mesela o ay brnde kist cikti..belki incirden olmustur..tedavim iptal olmustu..diger kullandiklarin fazlasiyla yeterli bence..Neden ki canim ona da iyi demislerdiazaltayim ozaman..
Evet Başkent üniversitesi hastanesi.Bende adana da bulent haydardedeoğlu na gidiyorum siz başkentte mi tedavi oluyorsunuz
İncir prolaktin yükseltir ölçülü tüketilmeli kuzum embriyon icin de cok cok sevindim seni çok iyi analığımı bilmeni isterim benim ilk tedavimde transferim iptal oldu embriyo oluşmadı hiç bir gun sonra döllenme oldu o da ilerlemedi genetiğe gönderelim dediler ilerleseydi ama tek embriyo ona bile sevinmiştim İnan ama cok şükür o günleri atlattık artık önümüze bakıyoruz heyecanlı bekleyişim baslaıdı seninde başlayacak yakındaCanimcim incir biraz tehlikeli..onu hic kullanma bence.yada gin asiri 1 tane ye.
Doktorunuz kim kuzum bende başkentteyimEvet Başkent üniversitesi hastanesi.