Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K Kapikulpu kuzum arkdasa cevabını yanlış anlamışım Bülent hocaya başkentteyken bende gidecektim fakat ayrılmıştı cok iyi bir hoca gerçekten ama ücreti cok yüksek diye vazgeçtim sen Adana’da mı oturuyorsun

Hatayda oturuyorum canim ve 3 saat yol yaptım transferden sonra hemen kalktım tuvalete gittim gecesinde yan döndüm sjrt üstü yatamam çünkü bakalim cuma günü sonucum çıkacak kendimi cok sakjnamadim mesela acıkıyorum ama güzel şeyler hani faydalı şeyler yemem lazım yemeğimi kendim yapıyorum kahvaltımı kendim hazırlıyorum sadece ilk 2 gun yapmadım onda da hani yine yalnizdim esim 5 dk gelip is yerinden bisleer önüme koyup gitti anlatabiliyor muyum suan da da esim yine 8 günlük girevde yalnız kaldım ama bilmiyorum hani doğru mu yaptım yanlış mı

Maden suyu tüketmenin bilinen bir zararı olabilir mi bu dönem de bir bilginiz var mı? Asitli hiç bir şey içmiyorum ama arada bir maden suyu tüketiyorum.
Maden suyunun hiç bir zararı yok içebilirsin. Sade olması şartıyla. Ben ilk kızımda da içmiştim doktorum önermişti zaten şu anda da içiyorum

Benimde eşim bugun gidiyor bende suan istediğim gibi bir beslenme yapamıyorum havuç suyu içecektim dün onu bile içemedim meyve yemedim içim rahat değil suan zaten rüyamda kabuslar gordum sürelik çömeliyorum eğiliyorum hep korktum

Çok tesekkur ederim canım ilk 2 değer gözümü korkutmuştu ama son değeri doktorum da beğendi artış güzel 2 günde bir beta hcg ile takip edelim dedi. Ben 58i görünce ilaçları bile bırakmayı düşünmüştüm. Dediğin gibi yarın ki değerim az çok durumu belli edecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,herkesin değerleri katlansin, herkes sağlıklı bir şekilde bebislerini kucaklarına alsin inşallah

Bu ikinci denemdi canım. İlkini yaptıktan 5 ay sonra bunu denedik. Bu sefer beklemek istemiyorum. Diğer adetle yaparlar mı? Tecrubeliler yazabilir mi
Canım kist falan yoksa yaparlar. Bende kist olmuştu o yüzden bir ay beklemiştik, olmasa yapacaktık, mecburen ikinci ay yaptık yenisini. Şimdi temmuz sonu veya Ağustos başında yine yapacağız. Allah hepimize kolaylıklar versin

Cok sagol canım rabbim tum isteyenlere nasip etsin senınde pozitif ini goruruz işallahhh

Bence hamilesin tatlım sıkma canını test gununu bekle bşrsey kalmamız zaten

Doktorum 3 ay ara dedi Ekim'de yapacakmış

Harika canım o igneyi bilmiyorum tatlım bende transferin ilk gunu proluton vuruldum 1 hafta sonra aynı Gun 1 tane daha vurulmuştum

Tabiki tatlım ben ilk gecemde ozellikle sol tarafıma yattım hatta ilk 6 Gun felan hep sırtustu ve sol tarafıma yatmaya ozen gosterdim sol tarafomızda kan akışı daha fazla oldugu için kızlar buda benden yatan annelere tavsiye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…