Bende fürthde oturuyorum. Ilk üc denememde erlangen van umde yaptirdim ilk iki tanesi negativdi sonra ücüncü denememde kimyasal gebelikti . Hcg 13.4 sonra bi kac güne sifirlanmisti. Hatta orda bitane 5. gün embriyom var dondurulmus fakat artik ordan hic ümidim kalmamisti sonra türkiyeye gittim bahceci fulya özkan hocayaa ilk denememde positivi gördüm bugün . Yani sana kisaca sunu söyleye bilirim burda zamanini hic harcama verdigin paralara yazik . Hic ilgilenmiyorlar bilmedigim seyleri türkiyede ögrendim . Rahim dinlendirmesi yaptilar bana türkiyede amelyat oldum yumurtalar toplandi sonra almanyaya geri geldim bi ay sonra transfer oldum.Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim tamamına erdirsin
Daha önce yazdıklarını da okumuştum cevap yazamadım ama hep aklımdaydın Nürnberg yaşıyorum demiştin bende Fürth deyim
Erlangende başladım ilk denememdi
sanırım aynı gün transfer olduk 28 haziran ve ben maalesef negativ sonuç aldım
Sen nerde yaptırmıştın?
Canim yumurta sayin cok cok guzelİzmir medical park canım
Canımm hayırlı doktorlar teshısler ve tedavıler nasıp olsun ınsaallahHamd olsun canım, idare eder vaziyetteyim. Rüyalarımda sürekli farklı tedavilere gidiyorum.
Hayirli olsun canim cok sevindimKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
Evet fazla gibi ikisi de tutmuş olabilir canımcok cok tsk ederim canimIki tane 5.gün embriyosu koyuldu. 11. gün icin hcg degeri biraz fazlami sanki iki tanesimi tuttu acaba
Çıktı canım sonucum 12. Gün 790Amin canım dualarım senınlee
Geçmiş olsun canımGecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorumyarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti
Evet biz yaptırdık ama devlette randevu bulamadık o yuzden ozelde yaptırdık 800 liraydı sanırımKızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Evet canım bende pko var ilaçları az dozda kullandım hatta. Geçen gün oyüzden sordum 5.güne gitmede sperm mi etkili yoksa yumurta mı diye. Aslında laboratuvar başarıları iyi bilmiyorum ki kafam çok karışıkCanim yumurta sayin cok cok guzelbirde olgun diyorsun
O sayıdan sana kalan embriyo sayisi az olmus ta o yuzden sordum..gittiğin yerin labratuvar başarısı nasil acaba?
aman allahimm ..Evet fazla gibi ikisi de tutmuş olabilir canım
Çıktı canım sonucum 12. Gün 790
3 e kadar yumurta 3 ten sonra sperm kalitesi seçimi diye biliyorum canim ben de..pco tup bebekte büyük avantaj.Ankara ya da istanbulda olsa merkezleri biliyorum ama izmirdekiler hakkında bilgim hic yok...orada ilk tedavindi sanirim..Evet canım bende pko var ilaçları az dozda kullandım hatta. Geçen gün oyüzden sordum 5.güne gitmede sperm mi etkili yoksa yumurta mı diye. Aslında laboratuvar başarıları iyi bilmiyorum ki kafam çok karışık
Tatlım gozun aydın cok sevindim o senı orada bekliyor artık için rahat olsun o bagı kurdunuzKizlar son durumu hakkında bilgi alamamistim embriyomun mesaj attım aradilar1 yumurtam vardi zaten cok korkuyordum4.gun aksami blast olmus ve dondurulmuş 1 tane embriyom bekliyor beni orada
Bal arisutu propolis karışımını basladim bir de sabahlar incir.. tabi gunde 6 7 vitamin de kullanıyorum insallah agustosta sayim 1 değilde 2 3 olur
Rabbim kolaylaştırsınBirazdan transfere giricem dua bekliyorum kızlar
Evet canım ilk tedavim aslında Ankarada kız kardeşim var acaba daha mı iyi olur oralar3 e kadar yumurta 3 ten sonra sperm kalitesi seçimi diye biliyorum canim ben de..pco tup bebekte büyük avantaj.Ankara ya da istanbulda olsa merkezleri biliyorum ama izmirdekiler hakkında bilgim hic yok...orada ilk tedavindi sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?