Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aman allahimm .. 😂😂😂 hic o düsünceyle koydurmamistim cünkü üc kere negativ aldigim icin hepde ikiser koYdurmustum. Amac birinden biri tutsunduu. Iki tane bebis gelirse ben büyük sok olurum hatta elim ayagim birbirine girer heralde . 🤣🤣😊😊😊
Ya çok güzel bir şey 🥰🥰🥰 iki tane bebişin birden olur 🙈🙈🙈

Ben ankarada 3 merkez denedim...
1.si gurgan klinik 2012 4 yumurta 1 tanesi 2.kalite 4.gune gitti negatif

2.si 2020 ankara bahceci 6 yumurtadan 1 tanesi 2.kalite 6.gune gitti negatif

3.su 2021 nisan ankara memorial 2 yumurta 2 side 1.kalite 5.gune gitti kimyasal gebelik oldu

4.su gene ankara memorial 2 yumurtadan 1 tanesi gelişti o da 1.kalite 5.gune gitti...

Yumurta sayim cok olsa idi eminim daha cok sayida giderdi Ankara memoriali ben öneririm canim...belki diğer merkezler de iyiydi bilemiyorum ama bende öyle olmadı...

Ama senin en az 3 4 tane 5.gun embriyon kalirdi onu biliyorum eminim..arkadasim da benim tavsiyemle Ankara memorial e basladi 6 yumurtasından 3 tanesi blast oldu donduruldu..
Saol canım Allah razı olsun yordum senide helal et hakkını🤗

Bu sefer yavrunuza saglikla kavusmanizi dilerim, insallah degeriniz kat kat artar. Ama bu kez de negatifle sonuclanirsa size ERA testi yapacak bir doktorla gorusmenizi tavsiye ederim sadece bir tavsiye.
Amin inşallah Rabbim buradaki herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sonuç olumsuz olursa tavsiyenizi mutlaka dikkate alacağım çok teşekkürler.

Kizlar son durumu hakkında bilgi alamamistim embriyomun mesaj attım aradilar1 yumurtam vardi zaten cok korkuyordum🙈 4.gun aksami blast olmus ve dondurulmuş 1 tane embriyom bekliyor beni orada 🙏🙏🧿

Bal arisutu propolis karışımını basladim bir de sabahlar incir.. tabi gunde 6 7 vitamin de kullanıyorum insallah agustosta sayim 1 değilde 2 3 olur🙏🙏
Ayyy canım çok sevindim zaten bir yumurta yetiyor 🥰🥰🥰 Allahım hayırlısını versin sana 😘😘😘

Kizlar sizle bisey paylasmak istiyorum . Ben üc kere denemem oldu taze transfer oldum pko hastasiyim ve bisey fark ettim taze transfer oldugumda negativ oldugum zamanlar daha cok hamilelik belirtileri vardi daha cok kasik agrilarim bel agrisi meme hassasiyetii yani aklinizdan ne gecerse . Ve 4. denememde rahim dinlendirmesinden sonra amelyatsiz dinlenmis bi sekilde transfer oldum . Ve sadece size sunu söyleye bilirim evet bi gün hafif kahve rengi lekelenmem oldu bu zamana kadar 3 denememde olmamistii . Arada hafif adet gelicekmis gibi his oldu baslarda ama sonradan gercekten hatta suan positivim hic bi agrim sizim belirtim hic biseyim yok yani hic bi sekilde kendimi hamile hiss etmiyorum inanamiyorumda gercekten hic kalamicam diye düsünüyordum cünkü . Yani hep aramizdaki arkadaslar soruyor belirtileriniz nelerdi bunu bende soruyordum ama taze transferde amelyatdan dolayi aldigimiz ignelerden dolayi bu kasik cekmeler oluyor. Tabi her kadinda farkli buda bi gercek demek istedigim suki hic bisey hiss etmeyen belirtisi olmayan yol arkadaslarimiz hic ümitsizlige kapanmasin. Belirtisizde hamile kaliniyor. Vee düsünün ben cok sapsal bi insan olarak transferden sonra zar zor iki gün dinlendim annemin zoruyla daha sonra dügüne gittim oynadim trden almanyaya ucakla ucdum transferin 4. gününde eve geldi koca evdeydi tabi ben ordayken orasini siz düsünün kimseden yardim almadan camasirimi ev isimi temizligimi kendim yaptim alisverise gittim yürüyüse gittim. Ben evde durdukca uzandikca kaffayi yedim oldumu olmadimi diye Yatmak bana hic iyi gelmedi . Üc denememdede yattim vallah negativdi . Bu seferde dedim yatmicam yatmadim oldu . Tabikide yediklerime icdiklerime dikkat ettim bende bitkisel caylari icmedim kahve icmedim türk cayida icmedim daha cok sebze agirlikli beslendim meyvede cok yedim özellikle ananas arkadaslar bide cig kabak cekirdegi. Ve arkadaslar gercekten oldu ya simdi bende insallah kucagimada almayi nasip ederim allahim. Hayirli neyse o olur . Ama herzaman söyle dua etmisimdir allahim bir gün cocuk sahibi olursam bana yasadiklarimi unutturma . Okadar insan var bildigimiz bilmediklerimiz bizim gibi ugrasan bi cocuk görünce bile üzülen birini hamile oldugunu duyunca sevinip ama kendine üzülen.. cok hassas durumlar 6 senedir yasadigim icin cok iyi billiyorum . Allahim insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah❤️❤️

Canim degerin cok cok guzel artmis bence canini sıkacak bir durum yok 🤩 carsamba gunu de katlanacak insallah tutundu annesi🙏🙏
Amin çok teşekkür ediyorum. İnanın sayenizde keyfim yerine geldi. Çok umutsuzdum. Dilerim buradaki bütün anne adayları bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.

Back