Test gunumu beklicem canmErken yapmışsın bence de canım. Testin negatif olduğunu hemen unut ve lekelenmene yogunlas. Belli ki tutunmaya çalışıyor daha. Tutunacak ki sonra kana salgılansin. Biliyorsun benim kimyasal oldu ama 3. Gün embiriyosu transferin 11. Günü akşam lekelenme yaşadım. Ertesi gün kanda 32 çıktı. İçini ferah tut.
Hadi inşallahcanımm bugun de ıcımden sen gecıyordun nasıl acaba die benım de sımdılık pozıtıf gıbı ama çarşamba test gunumu bekleyeceğim
Canm cok sevindimKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
Sorun değil hormon ilaçları kullanırken nasıl olumduğunu biliyorum .. hakkını sende helal etSeninle bir derdim yok inan hormonlarimiz zaten bizimle oynuyor sen dedin ben demedim diyerek gerilmeyelim yeterince duygu durumumuz var bu dönemde. Kalbini kirdiysam ksura bakma hakka girmek istemem.
Ekledim Insallah tutunur kiziniza kardes olurlar
Hadi gozun aydın tatlım işallah hayırlı haberlerini alırız
Size de bayram sevinci olacak evde insallah ben inanıyorum bayram hedefimdi yaaatacak bebeklerimiz Benim de Allah işin verirse bügün
Biz aramızdada hallede bilirdik ben yanlışda okumuş olabilirim doktordaydım . Arkadaş üzülmesin diye aslında onca şey yazdım henüz erken olduğu içinLadyNurr dikkatlice okursan erken test demis en basinda
Uzatilacak bisey degil elbet hepimiz dalginiz, yorgunuz, alinganiz..
Gecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorum
Gecmis olsun canm benim ❤Gecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorumyarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti
İzmir medical park canımHangi merkeze gidiyorsun canim sen
Maalesef öyle erken canm merak iste bi umut
Hayırlı olsun canım.Allah sağ salim kucağınıza almak da nasip etsin.Darisi bizlere olsun inşallahKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
Cok gecmis olsun. Tum bu cektiginiz cileler size saglikli guzel bir bebek olarak dönsün.Gecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorumyarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti
Periferik kromozom analizi universite ve arastirma hastanelerinde yapılıyor ama sonuç 2 ayı buluyor sanirim. Acaba ozel genetik tani merkezlerine mi sorsaniz?Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Gecmis olsun canm benim ❤
Cok gecmis olsun. Tum bu cektiginiz cileler size saglikli guzel bir bebek olarak dönsün.
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlanırsın inşallahGecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorumyarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti
İnşallahh canımGeçmiş olsun canım, çabucak toparlanırsın inşallah
Canım doktor 3. Deneme için 3 ay sonra dedi. O arada çıkar sonuçlar. Bulunduğum şehirde var araştırma hastanesi. O yüzden özelde yaptırmayayim diyorum.Periferik kromozom analizi universite ve arastirma hastanelerinde yapılıyor ama sonuç 2 ayı buluyor sanirim. Acaba ozel genetik tani merkezlerine mi sorsaniz?
Kuzum 3 ay diyen kendi doktorun mu, araştırma hastanesi mi? Ben de önümüzdeki adette gideceğim üniversite hastanesineCanım doktor 3. Deneme için 3 ay sonra dedi. O arada çıkar sonuçlar. Bulunduğum şehirde var araştırma hastanesi. O yüzden özelde yaptırmayayim diyorum.
Bir dosyaniz var mi? Tum girisimlerinizi, tahlillerinizi, sonuclarinizi içeren? Eger ozelde yaptirdiysaniz tahlilleriniz ve bazi seyler e nabizda olmayabilir. Dosyanizla gidip durumu anlatirsaniz daha rahat ederseniz.Canım doktor 3. Deneme için 3 ay sonra dedi. O arada çıkar sonuçlar. Bulunduğum şehirde var araştırma hastanesi. O yüzden özelde yaptırmayayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?