- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Insallah kanda çıkacaktır. 3. gun embriyosuydu sanirim belki erkendirErken gebelik testleri iki farkli testten yaptim erken sanirim beklemem lazm
Evet henuz 10. Gün merakran yaptim iste bakalm beklicem kan gununu artk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kanda çıkacaktır. 3. gun embriyosuydu sanirim belki erkendirErken gebelik testleri iki farkli testten yaptim erken sanirim beklemem lazm
Evet henuz 10. Gün merakran yaptim iste bakalm beklicem kan gununu artk
2. Gun embriyosu 2 Temmuzda transferdjInsallah kanda çıkacaktır. 3. gun embriyosuydu sanirim belki erkendir
Normalmis dinlen falan dedi baska bisey demediCanım o zaman çok erken hiç canını sıkma. Test günün ne zamandı ? Bir de lekelenmen olduğunu doktora söyledin mi ne dedi sana ?
2 temmuzda transferdi bakalm erken belki2.gun embriyosu daha çıkmaz cnm
sıkma canını daha senin için erken çıkmayabilir kan gününü bekle cnm2. Gun embriyosu 2 Temmuzda transferdj
Benimde 2 temmuz transfer 3.gun embriyosu..bende bugun erken gebelik testi yaptim negatif.. carsamba test günüm..mucize bekliyorum sanirim..2. Gun embriyosu 2 Temmuzda transferdj
Kanda bellidir de idrar testlerine ben de güvenmiyorum pekBenimki 2. Gün Embriyosu
Bence de erken canım hem belki daha yeni yeni tutunuyordur lekelenmen o yüzden vardır, içini ferah tutNormalmis dinlen falan dedi baska bisey demedi
2 temmuzda transferdi bakalm erken belki
İnşallah kuzum saat 2 de transferimInsallah bizim bebeklerde bizimledir
Tamam kuzum cok teşekkür ediyorumSakin ol hayirlisi ile guzel haberler alirsin inşallah
Bisey olmaz ya. Ben Transfer ertesi kelle paca istemiştim esimden getirdi ictim kemik suyu falan da ic
Canım 5. Gün embriyoları için 10. gün tamam ama 2. gün embriyosu için çok çok erken daha. Azcık zaman ver miniğine kendini göstermesi için olmaz mı?Benimki 2. Gün Embriyosu
Kuzum bekle gününde yap 2.gün ise çıkmaması normal2. Gun embriyosu 2 Temmuzda transferdj
1 gün bile fark ediyor kuzum bekle gününü insallah sana sımsıkı tutunmuştur miniğinBenimde 2 temmuz transfer 3.gun embriyosu..bende bugun erken gebelik testi yaptim negatif.. carsamba test günüm..mucize bekliyorum sanirim..
2. gün ise cidden erken.2. Gun embriyosu 2 Temmuzda transferdj
Tebrik ederim, hayırlı olsun :)Kizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
Hayırlı olsun canım ağlanmaz mı yaaaKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
Merhaba ben 15 haziranda opu oldum 27 haziranda adet olmustun.adetten sonrada 1 hafta lekelenmem oldutekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
Ne güzel canım ne mutlu sana!!! Miniğin artık seninle, mutlulukla sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağına al inşallahKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah darisi bize de olsun dua edinTebrik ederim, hayırlı olsun :)