Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurta toplamam geçen ay iptal oldu,yazmıştım. 7 yumurtadan bir tanesi aşırı büyüyüp diğerlerini baskılamış. Tek yumurta için yapmayalım demişti dr ve temmuza erteledik. Regl bekliyorum bu arada da bi ilaç verdi regl olana kadar kullan,refl olunca bırak diye. Regl bekliyorum bakalım bu ay neler yaşayacağız bi çocuk geliyorsa da bize kök söktürecek, sürprizlerle dolu bişey olacak diye gülüyoruz artık eşimle. Canımızı sıkınca işler daha kötüye gidiyor. Bu arada ben geçen ay ilk aşımı oldum. Bu ay toplama sonrası 2. aşımı olacağım ve daha sonra transfer planlıyoruz. Bakalım

Kızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
Canim insallah bebegin seninledir onun cizgisidir.daha once bazi yerlerde ilacin etkiside olabilir diye okumustum oyle bisey degildir insallah
Bizimde genetikle birlikte tedavi ucretimiz 30 bin lirayi buldu bizde bu cocuk dogmadan harckiklarini tuketti dogunca harclik yok diyip guluyoruz esimle insallah hayirli guzel haberler aliriz bizde sonunda mutluluktan guleriz.bende 1.asimi tedavi oncesi oldum 2.asimi opu sonrasi oldum

Kizlar ben opu sonrasi adetimi oldum 2.adetimi bekliyorum transfer icin dondurulmus transfer olanlar 2. Adetiniz zamaninda mi oldu gec mi gelmisti. Gecen ayki ilaclarin etkisiyle gecikme olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…