Hayırlı olsun tebrik ediyorum. 5. Gün embriyosu muydu?Kizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
5.gün çift embriyo, 26 haziran transfer günü, sonuç hamilelisteye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
Amin, insallah darisi tum emek veren anne adaylarinaAllah hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah darisi bize de olsun dua edin
Tamamen doktorunuzla ilgili, ben 12. haftama dek ilaclarima devam edecegim mesela.Arkadaşlar merhaba. İlaçlara ne zamana kadar devam ediliyor bilen var mı?
Canim insallah bebegin seninledir onun cizgisidir.daha once bazi yerlerde ilacin etkiside olabilir diye okumustum oyle bisey degildir insallahKızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
Bizimde genetikle birlikte tedavi ucretimiz 30 bin lirayi buldu bizde bu cocuk dogmadan harckiklarini tuketti dogunca harclik yok diyip guluyoruz esimle insallah hayirli guzel haberler aliriz bizde sonunda mutluluktan guleriz.bende 1.asimi tedavi oncesi oldum 2.asimi opu sonrasi oldumKızlar benim yumurta toplamam geçen ay iptal oldu,yazmıştım. 7 yumurtadan bir tanesi aşırı büyüyüp diğerlerini baskılamış. Tek yumurta için yapmayalım demişti dr ve temmuza erteledik. Regl bekliyorum bu arada da bi ilaç verdi regl olana kadar kullan,refl olunca bırak diye. Regl bekliyorum bakalım bu ay neler yaşayacağızbi çocuk geliyorsa da bize kök söktürecek, sürprizlerle dolu bişey olacak diye gülüyoruz artık eşimle. Canımızı sıkınca işler daha kötüye gidiyor. Bu arada ben geçen ay ilk aşımı oldum. Bu ay toplama sonrası 2. aşımı olacağım ve daha sonra transfer planlıyoruz. Bakalım
Ekliyorum simdi5.gün çift embriyo, 26 haziran transfer günü, sonuç hamilebenide eklesene canım
Teşekkür ediyorum cevabınız içinTamamen doktorunuzla ilgili, ben 12. haftama dek ilaclarima devam edecegim mesela.
Cok tsk ederimm insallah devami gelirr .. allahim isteyen herkese verir insallahTebrik ederim, hayırlı olsun :)
evet canim iki tane koymuslardiHayırlı olsun tebrik ediyorum. 5. Gün embriyosu muydu?
Ahhhh canımm cok mutlu oldum hadi gozun aydın Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşnKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
adet geldikten 17 gün sonramerhabalar kızlar, adetiniz geldikten kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti?
cok tsk ederim canim insallah seninde positiv olurrAhhhh canımm cok mutlu oldum hadi gozun aydın Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşn
Hayırlısı olsun canım, biraz moladan sonra yola devam inşallahMerhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum
Canım gecmiş olsun umidini kaybetme rabbim hayırlısıyla kucakkarumızı doldurucak inanıyorumMerhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum
Cok sukur benımde pozitif canımcok tsk ederim canim insallah seninde positiv olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?