Allah razı olsun canımŞuan bizde seninle heyecanlandıkDuamız seninle güzel sonuçlar alasın
![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canımŞuan bizde seninle heyecanlandıkDuamız seninle güzel sonuçlar alasın
![]()
Öyledir bence içini ferah tuthayırlı haberlerle geleceksin inşallah
![]()
Cok üzgünüm....Benim testim negatifRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Test yaptm negatif 10. Gun bugun erken mi bilmiyorm keske yapmasaydimÇok az kalmış test yapmayı düşünüyor musunuz öncesinde
Kaset testmi erken gebelik testi mi cnmCok üzgünüm....
Test yaptm negatif 10. Gun bugun erken mi bilmiyorm keske yapmasaydim
rahim dinlenmeye ragmenmi ohss olduu canim???Bende de PKO var canım, pko da fazla yumurta olduğu için riske atılmıyor rahim dinlendiriliyor bende de öyle olmuştu .
Testte bazen çıkmıyor diyorlar kan en sağlıklısıCok üzgünüm....
Erken gebelik testleri iki farkli testten yaptim erken sanirim beklemem lazmKaset testmi erken gebelik testi mi cnm
Evet henuz 10. Gün merakran yaptim iste bakalm beklicem kan gununu artkTestte bazen çıkmıyor diyorlar kan en sağlıklısı
Yok canım benim E2 değerim çok yükselince bir ay rahim dinlendirme yapıldı ama OHSS olmadım çok şükür. Ama OPU dan sonra çok ağrım olmuştu iki gün zor yürüdümrahim dinlenmeye ragmenmi ohss olduu canim???
Sakin ol hayirlisi ile guzel haberler alirsin inşallahBenimde bugün sonuc cikicakk insallah güzel haberi alirim yarim saat sonra aricam cok korkuyorum korkudan suan migdem bulaniyorr kalbim pirpir atiyor![]()
Bisey olmaz ya. Ben Transfer ertesi kelle paca istemiştim esimden getirdi ictim kemik suyu falan da icKızlar transferden sonra çorbalarınıza nane attınız mı kuru nane dün çorba yaptım transfer sonrasına hazır olsun diye birden daldım kuzu nane attım
aynisi bendede olduu üc kere o sekilfe transfer oldum tutmadii . Simdi ilk defa rahim dinlendirip transfer oldum bakalim hayirlisiYok canım benim E2 değerim çok yükselince bir ay rahim dinlendirme yapıldı ama OHSS olmadım çok şükür. Ama OPU dan sonra çok ağrım olmuştu iki gün zor yürüdüm
Kaçıncı gün embriyosuydu canım, bir de kaset testlere güvenemiyorum ben ya en iyisi kan vermek. Canını sıkma hiç belli olmaz bu işlerCok üzgünüm....
Ahh bende oyleyim canım işallah guzel haberler verirsin canım işallahBenimde bugün sonuc cikicakk insallah güzel haberi alirim yarim saat sonra aricam cok korkuyorum korkudan suan migdem bulaniyorr kalbim pirpir atiyor![]()
Benimki 2. Gün EmbriyosuKaçıncı gün embriyosuydu canım, bir de kaset testlere güvenemiyorum ben ya en iyisi kan vermek. Canını sıkma hiç belli olmaz bu işler![]()
Güzel haberlerini alacağız inanıyorumaynisi bendede olduu üc kere o sekilfe transfer oldum tutmadii . Simdi ilk defa rahim dinlendirip transfer oldum bakalim hayirlisi
Birazdan sonucumu alicam
Insallah canim ikimizde güzel haber veririzAhh bende oyleyim canım işallah guzel haberler verirsin canım işallah![]()
Canım o zaman çok erken hiç canını sıkma. Test günün ne zamandı ? Bir de lekelenmen olduğunu doktora söyledin mi ne dedi sana ?Benimki 2. Gün Embriyosu
Insallah bizim bebeklerde bizimledirAminn canım benim arkdasım ikizlere hamile o da her işini kendi yapmış kimseden bir şey beklememiş bende bekleyemem ufak tefek işlerimi yapmayı düşünüyorum
AttimKızlar transferden sonra çorbalarınıza nane attınız mı kuru nane dün çorba yaptım transfer sonrasına hazır olsun diye birden daldım kuzu nane attım
2.gun embriyosu daha çıkmaz cnmBenimki 2. Gün Embriyosu