- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Kac gun gecti yumurta toplama üzerinden ben tam 14 gun sonra oldum adet tarihinde herkesin farklı oluyor arkaslarım 5 günde oldular ama ben adet günümde oldum sizde adet gününüzü bekleyin hiç stres yapmadın gelecek zatentekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
Hayırlı olsun insalalh sağlıkla ilerlesinKızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
Bende raporluyum da ilaç raporu 3 ay geçerli diye biliyordum. Rapora 1 ay yazmışlar aradım söyledim ama kimse bişey bilmiyorBilmiyorum ki canım bana transfer zamanındakiler olmuyor denildi. Başka rapor yaptıran varsa belki değişiktir bilemedim şimdi
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
Amin inşallah canım inşallah bu şekilde ilerlerHayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
Amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım bakalım bu şekilde devam edecek miHayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin aminHayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Tatlım stres yapma kullandığın ilacların etkisi de olabilir bu donemde cok degisiklikler oluyor bende erken oluyordum kafana takma hasta olamazsan doktor ilac veriyor zaten stres yapmatekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
Ayyy tatlımm Hadii gozun aydın bebiş gelsin hayırlısıylaKızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
Canım seninle transfer gunum uz aynı sanırım benımde Bu gu n 10. Gunum belirtin varmı hıc gogusler de hassasiyet kasık bel agrısı falanCanım test yaptırdım pozitif çıktı10 gün değerim 370
bende sayıyordum transfer gününü ama doktorlar saymıyor cnm vardır bi bildikleriArkadaşlar gunu hesaplarken siz transfer gününüzde sayiyormusunuz ben saymıyorum da
Kaçıncı gün pozitif gördünüz siz pekibende sayıyordum transfer gününü ama doktorlar saymıyor cnm vardır bi bildikleri
transfer gününü saymazsak 5.gün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugüne kadar bugün 8.günüm sabah normsl 5 tllik testten yapmıştım yine 2.çizgi çıkınca öğlen kan verdim öyle öğrendimKaçıncı gün pozitif gördünüz siz peki
Insallah canimEvet kızın oldugunu biliyorum, maşallah rabbim güzel ömürler versin yavruna, insallah kardeşleri de olur, bir an ikiz olcakmıs gıbı hıssettım
Benım de pazartesi 2.opu Olcak, ilk tedaviden donmus embrıyo yoktu, yenıden basladık, ınsallah bu sefer 2 3 transferlik bişeyler cıkar. Hormon ilacları mahvetti beni, e2 yukseldı epey midem bulanıyor ne yesem, sanırım ondan, göğüslerime dokunamıyorum, yumurtalıklarım patlıcak gıbı sankı. Cidden kolay deılmıs tüp bebek
Allahım bu yolda cabalayan herkesin yardımcısı olsun, tez zamanda kavusursun bızı
Belirtin oldumu peki yarin benimde 5. Günümtransfer gününü saymazsak 5.gün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugüne kadar bugün 8.günüm sabah normsl 5 tllik testten yapmıştım yine 2.çizgi çıkınca öğlen kan verdim öyle öğrendim
Benimde bugün ayakta durunca kasiklarimda batma gibi ağrılar oluyortransfer gününü saymazsak 5.gün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugüne kadar bugün 8.günüm sabah normsl 5 tllik testten yapmıştım yine 2.çizgi çıkınca öğlen kan verdim öyle öğrendim
ara ara kasıklarımda sancı batma ve ağrı oldu başka birşey olmadı ama herkeste farklı olabilir hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda çok cnm vücudunu çok dinleme hayırlısını dileBelirtin oldumu peki yarin benimde 5. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?