- 25 Nisan 2016
- 81
- 43
- 37
inşallah canım güzel haberleri paylaşırız buradan hepbirlikteGünaydın canım benimde perşembe test günüm. Hiç bir sey hissetmiyorum. Umarim hayırlı sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım güzel haberleri paylaşırız buradan hepbirlikteGünaydın canım benimde perşembe test günüm. Hiç bir sey hissetmiyorum. Umarim hayırlı sonuçlar alırız
Benim embriyolar yarın dondurulacak 1 ağustosda transfer olacakinşallah canım güzel haberleri paylaşırız buradan hepbirlikte
hadi inşallah güzel güzel tutunur sanada bebişin :)Benim embriyolar yarın dondurulacak 1 ağustosda transfer olacak
Hakkında hayirlisi ins pozitfi sonuc alirsin cnm bende memorialda arzu hanima yaptırdım drdan memnun kaldim ama olmadi malesef bnmCanim acibademde yaptirdim turgut aydina cok menmun kaldim gercekten cok cana yakin bi doktor yarin test gunum bakalim ins tutmustur
Allah hemizin yardimcisi olsun canm rabbim daha fazla aratmasn en kisa zamanda nasip etsnArkadaşlar kısmet olursa bende 18 temmuz da ki adetimle birlikte , eğer ki devlet raporumda o tarihte elimde olursa tüp bebeğe başlayacağım ,
en büyük problemim rezerv azlığı amh düşük, + olarak çikolata kistim var.
benim havuz sistemi uygulanacak 2 veya 3 defa ilaç verilip toplama +dondurma yapılacak en son transfer olacak, tabi yumurta çıkarsa...
allah yardımcımız olsun
hakkımızda hayırlısı olsun umudunu kaybetmeArkadaşlar kısmet olursa bende 18 temmuz da ki adetimle birlikte , eğer ki devlet raporumda o tarihte elimde olursa tüp bebeğe başlayacağım ,
benim havuz sistemi uygulanacak 2 veya 3 defa ilaç verilip toplama +dondurma yapılacak en son transfer olacak, tabi yumurta çıkarsa...
allah yardımcımız olsun
kendi doktoruna güven duymuyormusun. doktor sayısı arttıkça kafalar daha çok karışıyor. ben profösere gittim senin imkansız çocuğun olmaz dedi dünyalar başıma ykıldı. sonra uzman başka doktora gittim nasıl olmaz sende bir sıkıntı yokki dedi. o ay tüp bebek denedim hamile kaldım. o yüzden doktoruna güveniyorsan bence başka doktor kafa karıştırıyorben bugün kendi doktorum yerine ikinci bir fikir için Zeynep kamilden randevu aldım. yarın sabah 9 da randevum var. adetim yeni bitti. bilmiyorum neden gittiğimi ama sanki sağlama yapmak ister gibiyim. kadın kısırlığı bölümüne randevu aldım. ama bende kısırlık teşhisi hiç konmadı. zaten oluşan gebeliklerim var. ama sonuçta sürekli düşük yaptım. doğru mu aldığım randevu? doktorun bana neden geldin demesini istemiyorum çok çabuk demorilize oluyorum.
sayılara takılma canım önemli olan kalitesi 1 yumurtası olup hamile kalan çok kişi duydum. hakkında hayırlısı olsun. benimde 10 yumurtam toplandı. bugün 4. günüBende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Allah hemizin yardimcisi olsun canm rabbim daha fazla aratmasn en kisa zamanda nasip etsn
hakkımızda hayırlısı olsun umudunu kaybetme
aminAmin arkadaslar ...insallah rabbim tez zamanda en hayirli sekilde nasip etsin
Nerde yaptircksin canimArkadaşlar kısmet olursa bende 18 temmuz da ki adetimle birlikte , eğer ki devlet raporumda o tarihte elimde olursa tüp bebeğe başlayacağım ,
allah yardımcımız olsun
Medicalpark olacak canimNerde yaptircksin canim
Hayorli olsun canimKızlar bnde bugun doktordaydm bana puregon 900/ puregon 300 / orgalutran ve ovitrelle ilaçlarını almamı söyledi , önümüzdeki ayda başlıyorum bende :)
Sağol cnmHayorli olsun canim