Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

evet yaaa süre çok uzun dediğin givbi ne yaapalım hayatımm

sabah sabah iş yerinde olmasam ağlıcammmm ne kadar güzelll .ben allahtan yakınım anacığımaaa

ben de yakınım hamdolsun ya hatta birazdan gidicem, burada beni vuran diyo ya, Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var...
üffff hiç sevmiyorum adetin ilk günlerini çok ağlak oluyorum yaa :)))))

hayırlısı canım zaten takmıyalım mumkunse gecen bahsetıgın kız mı tatlım temmuz topıgınde kı lısteye ekedım tatlım

canım ben de adet oldum listeden çıkma vakti geldi yeni liste yeni bat:24 temmuz, hayırlısını ver Rabbim hakkımızda...

tmm tatlım eklıyorum temmuz topıgıne

Günaydın herkese.. bendeniz dayanamayıp ve yerinde duramayıp halt ettim. Güne kocamann bir tek çizgi ile uyandım.. Neyse bu gün birini veren Allah yarın ikinci çizgiyide verir :)

Günaydın herkese.. bendeniz dayanamayıp ve yerinde duramayıp halt ettim. Güne kocamann bir tek çizgi ile uyandım.. Neyse bu gün birini veren Allah yarın ikinci çizgiyide verir :)

Kızım bu kacıncı test senın yuzunden eczane turkye capında un yapıcak bayı aca aca :) bak ben de aynıydım artık hep aynı eczaneden bıle almaya utanıyordum dolasıyordum sureklı:))) ama su var kı artık ımkansız ya almam taaa kı belırtıler artar da adetım cok gecıkırsee doktora gıderım o soyler ya da kan testı yap der

Dur yahu daha yeni başladım :) Dün acemi peri de söylemişti ama duramadım işte

Sen kaç aydır istiyorsun pembe masal ?

evet ya bende seni çok özledimm.evet bugün geldi benim kırmızılarrr

hayırlısı be kuzum ne diyelim.. Rabbimiz böyle uygun görüyo demekki daha zamanımız var...

çok duygulandım gerçekten yaaa... canım paylaşım için çok teşekkür ederimm...

hepinize günaydın cannlarımmm... umarım keyifler yerindediir

kızlaar ben mantar olmuşum acayip bir kaşıntı ve yanma var kaç gündür sarı akıntım vardı zaten... doktora gitsem iyi olur ama oda ilaç verecek her zamanki gibi.. bende evde önceki mantardan kalma bi antibiyotik vardı ona başladım eczaneden de bi tane fitil aldım inşallah geçerr... canım çok acıyo gerçektende hiç böyle olmamıştımmmm

hayırlısı be kuzum ne diyelim.. Rabbimiz böyle uygun görüyo demekki daha zamanımız var...

çok duygulandım gerçekten yaaa... canım paylaşım için çok teşekkür ederimm...
öyle yaaa tabiiihiç üzülmedim hakkımızda hayırlısını versinlerrr.ama bu ayyy hiç hesap kitap yapmıcammmm

ayyy hayatım bende mantar olmuştum ama ne kaşınıyor süper bir şekilde kaşınıyor elim sürekli ordaydı.fitil kullandım antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı trvacort diye bi krem vardı o geçirmiştiii

ayyy yerimde duramıyorum ben resmen yaaa ne berbat bişey buuu.... adını not edeyimde alayım bari akşam...

Günaydın hanımlar

Ben sana demiştim diyeceğim ama susuyorum Biraz daha sabır. İnsan bekleyemiyor ama beklemek lazımmış. Bu arada ben buün regl olmazsam yarın test yapacağım inşallah. Akşam kaç kez aa regl oldum diye koştum wc ye ama birşey yoktu. Onun yerine müthiş bir akıntı. Günlük ped dayanmıyor. Daha kötüsü kasıklarım aşırı ağrıyor akşam ilaç içmek zorunda kaldım. Yarın doktora da gideceğim inşallah.

Geçmiş olsun mantar zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…