- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.801
evet yaaa süre çok uzun dediğin givbi ne yaapalım hayatımmüzülmüyorum da bizim bu bebek işinde kadınlar olarak yani şu sıkıntı var, olmayınca kaybedilen süre 1 ay, olmadı hooopp 1 ay daha olmadı 1 ay daha, zaman sıkıntı yani... yarın tahlillerimi yaptırıp yeni dr yeni umut olarak temmuza gircem Allah ın izni ile canım.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallahhhh
yok yaaa yazmayızzz artık direk oraya geçerizkızlar temmuz topiği açılınca buraya link yazar mısınız?
sabah sabah iş yerinde olmasam ağlıcammmm ne kadar güzelll .ben allahtan yakınım anacığımaaa
yok yaaa yazmayızzz artık direk oraya geçeriz
hayırlısı canım zaten takmıyalım mumkunse gecen bahsetıgın kız mı tatlım temmuz topıgınde kı lısteye ekedım tatlımgünaydın kızlar nasılsınız bakalımm.benim kırmızılar geldi ama hiç üzülmedimm çünkü bir akşam nöbetimde bir kız geldi allahım evlerden uzakk.bende artık herşeyi oluruna bıraktım herşeyin hayırlısını versin sağlıklı aklı selim bir evlat versin
canım ben de adet oldum listeden çıkma vakti geldiyeni liste yeni bat:24 temmuz, hayırlısını ver Rabbim hakkımızda...
yok yaaa yazmayızzz artık direk oraya geçeriz
evet canımmm yaaaa hala aklıma geldikçe sinir oluyorumm.o yüzden stres yok allahım biliyor vaktini zamanınıhayırlısı canım zaten takmıyalım mumkunse gecen bahsetıgın kız mı tatlım temmuz topıgınde kı lısteye ekedım tatmm tatlım eklıyorum temmuz topıgıne
pembe linki gönderir bende bilmiyorummmeee ben nasıl geçcem kuzu? topik ismi verin ki bilelim yahuuu:)
heee buldum buldum topiki temammm
evet canımmm yaaaa hala aklıma geldikçe sinir oluyorumm.o yüzden stres yok allahım biliyor vaktini zamanını
Günaydın herkese.. bendeniz dayanamayıp ve yerinde duramayıp halt ettim. Güne kocamann bir tek çizgi ile uyandım.. Neyse bu gün birini veren Allah yarın ikinci çizgiyide verir :)
Kızım bu kacıncı test senın yuzunden eczane turkye capında un yapıcak bayı aca aca :) bak ben de aynıydım artık hep aynı eczaneden bıle almaya utanıyordum dolasıyordum sureklı:))) ama su var kı artık ımkansız ya almam taaa kı belırtıler artar da adetım cok gecıkırsee doktora gıderım o soyler ya da kan testı yap der
evet ya bende seni çok özledimm.evet bugün geldi benim kırmızılarrr
ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da 'annenin kaderi kiza' dedikleri dogru mu? 'baban eskitir herseyi kizim, 'demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle... kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
..iclal aydın..
öyle yaaa tabiiihiç üzülmedim hakkımızda hayırlısını versinlerrr.ama bu ayyy hiç hesap kitap yapmıcammmmhayırlısı be kuzum ne diyelim.. Rabbimiz böyle uygun görüyo demekki daha zamanımız var...
çok duygulandım gerçekten yaaa... canım paylaşım için çok teşekkür ederimm...
ayyy hayatım bende mantar olmuştum ama ne kaşınıyor süper bir şekilde kaşınıyor elim sürekli ordaydı.fitil kullandım antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı trvacort diye bi krem vardı o geçirmiştiiihepinize günaydın cannlarımmm... umarım keyifler yerindediir
kızlaar ben mantar olmuşumacayip bir kaşıntı ve yanma var kaç gündür sarı akıntım vardı zaten... doktora gitsem iyi olur ama oda ilaç verecek her zamanki gibi.. bende evde önceki mantardan kalma bi antibiyotik vardı ona başladım eczaneden de bi tane fitil aldım inşallah geçerr... canım çok acıyo gerçektende hiç böyle olmamıştımmmm
ayyy hayatım bende mantar olmuştum ama ne kaşınıyor süper bir şekilde kaşınıyor elim sürekli ordaydı.fitil kullandım antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı trvacort diye bi krem vardı o geçirmiştiii
evet süper bir krem amaaa çok kısa sürede kesti bitirdi yaniayyy yerimde duramıyorum ben resmen yaaane berbat bişey buuu.... adını not edeyimde alayım bari akşam...
Günaydın herkese.. bendeniz dayanamayıp ve yerinde duramayıp halt ettim. Güne kocamann bir tek çizgi ile uyandım.. Neyse bu gün birini veren Allah yarın ikinci çizgiyide verir :)
hepinize günaydın cannlarımmm... umarım keyifler yerindediir
kızlaar ben mantar olmuşumacayip bir kaşıntı ve yanma var kaç gündür sarı akıntım vardı zaten... doktora gitsem iyi olur ama oda ilaç verecek her zamanki gibi.. bende evde önceki mantardan kalma bi antibiyotik vardı ona başladım eczaneden de bi tane fitil aldım inşallah geçerr... canım çok acıyo gerçektende hiç böyle olmamıştımmmm
evet süper bir krem amaaa çok kısa sürede kesti bitirdi yani
Geçmiş olsun mantar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?