• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

üzülmüyorum da bizim bu bebek işinde kadınlar olarak yani şu sıkıntı var, olmayınca kaybedilen süre 1 ay, olmadı hooopp 1 ay daha olmadı 1 ay daha, zaman sıkıntı yani... yarın tahlillerimi yaptırıp yeni dr yeni umut olarak temmuza gircem Allah ın izni ile canım.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallahhhh
evet yaaa süre çok uzun dediğin givbi ne yaapalım hayatımm

sabah sabah iş yerinde olmasam ağlıcammmm ne kadar güzelll .ben allahtan yakınım anacığımaaa

ben de yakınım hamdolsun ya hatta birazdan gidicem, burada beni vuran diyo ya, Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var...
üffff hiç sevmiyorum adetin ilk günlerini çok ağlak oluyorum yaa :)))))

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm.benim kırmızılar geldi ama hiç üzülmedimm çünkü bir akşam nöbetimde bir kız geldi allahım evlerden uzakk.bende artık herşeyi oluruna bıraktım herşeyin hayırlısını versin sağlıklı aklı selim bir evlat versin
hayırlısı canım zaten takmıyalım mumkunse gecen bahsetıgın kız mı tatlım temmuz topıgınde kı lısteye ekedım tatlım

canım ben de adet oldum listeden çıkma vakti geldi :( yeni liste yeni bat:24 temmuz, hayırlısını ver Rabbim hakkımızda...

tmm tatlım eklıyorum temmuz topıgıne:16:

Günaydın herkese.. bendeniz dayanamayıp ve yerinde duramayıp halt ettim. Güne kocamann bir tek çizgi ile uyandım.. Neyse bu gün birini veren Allah yarın ikinci çizgiyide verir :)

Günaydın herkese.. bendeniz dayanamayıp ve yerinde duramayıp halt ettim. Güne kocamann bir tek çizgi ile uyandım.. Neyse bu gün birini veren Allah yarın ikinci çizgiyide verir :)

Kızım bu kacıncı test senın yuzunden eczane turkye capında un yapıcak bayı aca aca :) bak ben de aynıydım artık hep aynı eczaneden bıle almaya utanıyordum dolasıyordum sureklı:))) ama su var kı artık ımkansız ya almam taaa kı belırtıler artar da adetım cok gecıkırsee doktora gıderım o soyler ya da kan testı yap der :9:

Kızım bu kacıncı test senın yuzunden eczane turkye capında un yapıcak bayı aca aca :) bak ben de aynıydım artık hep aynı eczaneden bıle almaya utanıyordum dolasıyordum sureklı:))) ama su var kı artık ımkansız ya almam taaa kı belırtıler artar da adetım cok gecıkırsee doktora gıderım o soyler ya da kan testı yap der :9:

Dur yahu daha yeni başladım :) Dün acemi peri de söylemişti ama duramadım işte :37:

Sen kaç aydır istiyorsun pembe masal ?

evet ya bende seni çok özledimm.evet bugün geldi benim kırmızılarrr

hayırlısı be kuzum ne diyelim.. Rabbimiz böyle uygun görüyo demekki daha zamanımız var...

ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da 'annenin kaderi kiza' dedikleri dogru mu? 'baban eskitir herseyi kizim, 'demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle... kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
..iclal aydın..

çok duygulandım gerçekten yaaa... canım paylaşım için çok teşekkür ederimm...

hepinize günaydın cannlarımmm... umarım keyifler yerindediir :16:

kızlaar ben mantar olmuşum :14: acayip bir kaşıntı ve yanma var kaç gündür sarı akıntım vardı zaten... doktora gitsem iyi olur ama oda ilaç verecek her zamanki gibi.. bende evde önceki mantardan kalma bi antibiyotik vardı ona başladım eczaneden de bi tane fitil aldım inşallah geçerr... canım çok acıyo gerçektende hiç böyle olmamıştımmmm :14:

hayırlısı be kuzum ne diyelim.. Rabbimiz böyle uygun görüyo demekki daha zamanımız var...

çok duygulandım gerçekten yaaa... canım paylaşım için çok teşekkür ederimm...
öyle yaaa tabiiihiç üzülmedim hakkımızda hayırlısını versinlerrr.ama bu ayyy hiç hesap kitap yapmıcammmm

kızlaar ben mantar olmuşum :14: acayip bir kaşıntı ve yanma var kaç gündür sarı akıntım vardı zaten... doktora gitsem iyi olur ama oda ilaç verecek her zamanki gibi.. bende evde önceki mantardan kalma bi antibiyotik vardı ona başladım eczaneden de bi tane fitil aldım inşallah geçerr... canım çok acıyo gerçektende hiç böyle olmamıştımmmm :14:
ayyy hayatım bende mantar olmuştum ama ne kaşınıyor süper bir şekilde kaşınıyor elim sürekli ordaydı.fitil kullandım antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı trvacort diye bi krem vardı o geçirmiştiii

ayyy hayatım bende mantar olmuştum ama ne kaşınıyor süper bir şekilde kaşınıyor elim sürekli ordaydı.fitil kullandım antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı trvacort diye bi krem vardı o geçirmiştiii

ayyy yerimde duramıyorum ben resmen yaaa :50: ne berbat bişey buuu.... adını not edeyimde alayım bari akşam...

Günaydın hanımlar

Ben sana demiştim diyeceğim ama susuyorum :20: Biraz daha sabır. İnsan bekleyemiyor ama beklemek lazımmış. Bu arada ben buün regl olmazsam yarın test yapacağım inşallah. Akşam kaç kez aa regl oldum diye koştum wc ye ama birşey yoktu. Onun yerine müthiş bir akıntı. Günlük ped dayanmıyor. Daha kötüsü kasıklarım aşırı ağrıyor akşam ilaç içmek zorunda kaldım. Yarın doktora da gideceğim inşallah.

Geçmiş olsun mantar zormuş

Back