- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.781
Amin inşallah.. Haklısın bende biliyorum ama dayanamıyorum birde demiştim ya yarın önemli bir gün benim için bi ihtimal varsa görürüm diye ümit ettim. Birde şöyle bir durum var hiç bir sağlık sorunum çıkmadı ve doktor hiç bir engel yok dedi bu ayda ilk deneme .. negatifi görsem bile üzülmeyeceğim diye şartladım kendimi .. daha çok başındayım ..
Sana çok geçmiş olsun ,,, akıntı konusunu okumuştum bir yerde döllenen yumurta rahmen yerleşirken biraz eşeleme yaparda yerleşirmiş bu yüzden akıntının hatta biraz kan lekeleri çok normaldir diyordu bir makalede. Ama gaz ile ilgili hiç bir fikrim yok :44: umarım gebelik belirtileridir
Canım ben de gebelik düşünmeden önce bilumum testlerimi yaptırdım. Hiçbir sorunum yok çok şükür. Amma velakin ilk ay da olsa negatif görünce üzülüyorsun. Ben ilk ay 15 gün kadar korunmamıştım ama negatif çıkınca üzüldüm. Etrafta bir kerede hamile kalan çok, hatta korunarak hamile kalan var. Hemen etkilenşyorsun sen de ister istemez. İkide birde test yapmak moral bozucu. Ben geçen perşembe yapmıştım dayanamayıp, ama negatif. Çok üzülmedim çünkü aklımın bir köşesinde hep "test göstermiyordur" daha yargısı var Adeti görünce anlıyorsun işin aslını. O yüzden dokuz doğursam da bekleyeceğim