- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.861
Canım üzdün beni de sabah sabah kıyamam yaa... Üzülmek yok ama yaa engel yok bir şey yok kendi kendimizi dolduruyoruz sanırım. Bende ezberledim artık belirtiler yapılması lazımlar şunlar bunlar okumadığım site kalmadı.. Hayır ne var bu kadar dicem ama yinede aklım testlerde..çok başka bir heyecanmış ..
Sen kan testi yaptırdınmı bu arada ? üzerine görme denen bie şey var duydunmu hiç ?
Çok bilmek işe yaramıyor bazen. Belirtileri net bilmesem, okumasam belki de bu kadar sıkıntıya sokmayacaktım kendime. Bana da bişeyler oldu bu ay deyip geçecektim. Yola devam ediyorum tabi ki ama o kadar şeyi kendime yaşatmışım ki hamileyim diye düşünüyordum olmadığını anlayınca üzüldüm. Yoksa burada bebek için yıllarını verenler var onlara büyük ayıp etmiş olurum, Rabbimin de gücüne gider.
Kan testi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. Üstüne görmedeki kanla regl kanı farklı bence. Sanırım gördüğünde anlıyorsun. Kanın rengi ve miktarı farklı.
Sen yine de ümitvar ol, senin BAT geçmedi daha. BAT birkaç gün geçmeden de test yapma.