- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.761
merhaba arkadaslar ben pazar günü test yaptım negatif cıkmıştı bugün sabah tekrar yaptım ikinci cizgi silik cıktı sizce hamilemiyim... böyle bişey basına gelen var mı? :18:
İnşallah kötü bir şey olmaz canım sen gönlünü ferah tut.kızlar moralim cok bozuk kan degerim düştü bugunde tahlil yapılmıştı düşük yapabilirmişim ama ne agrım var ne lekem yarın dr.gitcem muanede tam belli olur ne olacagı allah isteyen herkese nasip etsin evlat moralim bozuk çöktüm sanki.yarın ola hayrola...:2:
AmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnRABBİM her zorluğunuza kolaylık,her darlığınıza bolluk,bedeninize sağlık,yaşamınıza huzur,ömrünüze bereket versin,göbüşleri dolu olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsın,göbüşleri boş olanlarında tez zamanda dolsun YARABBİ....
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
tuze – bat HAMİLEEEE
ceyz- bat HAMİLEEEE
gamzelihatun HAMİLEEEE
egzantrikressam HAMİLEEEE
earlgrey HAMİLEEEE
dfa_17 HAMİLEEEE
tiwinky HAMİLEEEE
esra59 HAMİLEEEE
nazelmas_41 HAMİLEEEE
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
divinty- bat 14 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 – 30 haziran
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Acemiperi -27 haziran
deryaf -26 haziran
oskee - 30 haziran
Juliaa - 23 haziran
senayyilmaz -Beklemede
ebru_1907 - 30 haziran
mulbery - 16 haziran
9ay - 16 haziran
reyyan87 - 15 haziran
scarlet82 - 17 haziran
ayvareceli - 24 haziran
nrkny - 22 haziran
rocka - 18 haziran
nagishe - 12 haziran
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Felsefe 10 temmuz
Ebrsa 5 temmuz
Sarısın27 20 temmuz
Umaynur 19 temmuz
Gulceonur 21 temmuz
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
merhaba arkadaslar ben pazar günü test yaptım negatif cıkmıştı bugün sabah tekrar yaptım ikinci cizgi silik cıktı sizce hamilemiyim... böyle bişey basına gelen var mı? :18:
teşekkür ederim allah herkese nasip etsin yine de emin olmak için kan testi yaptırayım...
İnşallah kötü bir şey olmaz canım sen gönlünü ferah tut.
Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Hamile sayımız artmadı mı daha . Aslında BAT geçen birçok kişi var ne yaptılar acaba? Ben BAT beklemedeyim. Bir gün önce bir iki gün sonra olabilir diye düşünüyorum. Bana "beklemede" diyebilirsin o yüzden. Adet olursam da BAT 24 temmuz. Rabbim hayırlısını nasip etsin
RABBİM her zorluğunuza kolaylık,her darlığınıza bolluk,bedeninize sağlık,yaşamınıza huzur,ömrünüze bereket versin,göbüşleri dolu olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsın,göbüşleri boş olanlarında tez zamanda dolsun YARABBİ....
canım merhaba
hatırladınmı beni bilmiyorum bana önce dış gebelik sonrada boş gebelik dediler.1 ay doktorlada süründün.gittiğim 5. doktor nihayet kalp atışlarını gördü evladım direndi dünyaya gelmek için.şimdi 13 haftalık olduk.tıptan kesilsede allahtan umut kesilmemesi gerektiğini bir kez daha gördüm.rabbim inşallah sizleride bebek sahibi yapar ve biz hamilelerinde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almasını nasip eder.
RABBİM her zorluğunuza kolaylık,her darlığınıza bolluk,bedeninize sağlık,yaşamınıza huzur,ömrünüze bereket versin,göbüşleri dolu olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsın,göbüşleri boş olanlarında tez zamanda dolsun YARABBİ....
Acemi periiiiii :) yarın test yapıyormuyuz söyle bakalım.. Benim yarın sabah itibari ile bat a 6 günüm var ve dayanamayıp bu gün biri erken gebelik biri normal iki test aldımsabah yapıyormuyuz söyle bakalım.. demiştim ya senle bir haber veririz belki diye :) Bak duruyo yanımda testler onlar bana ben onlara bakıyorum
Canım benim kasık ve göğüs ağrım devam ediyor. Hatta bazen sancı gibi batmalarım oluyor. Adet belirtisi mi anlayamadım.Bol gaz var, hayatımda hiç bu kadar gaz olmamıştı bende. Bir de akıntım hala devam. Sarımtırak bir akıntı. Oysa kuru dönemde olmam gerekirdi.
Ben yarın da bekleyeceğim. Bir sonraki gün de olmazsam o zaman test yaparım. Ama testlere güvenmiyorum. Bence BAT a 6 gün kala senin için de erken. Net sonuç vermeyebilir.
Ben regl olsam da olmasam da doktora gidip ultrasona gireceğim zaten. Regl olmazsam bebek için baktıracağım, olursam bu kadar sıkıntının kaynağı ne diye baktıracağım. Bir buçuk aydır acı çekiyorum, karın şişliğim inmedi. Psikolojik diyorum ama canım yanıyor resmen.
Hayırlı güzel haberler veririz buradan inşallah
Kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi irmegan nerelerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?