Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

tuze – bat HAMİLEEEE

ceyz- bat HAMİLEEEE

gamzelihatun HAMİLEEEE

egzantrikressam HAMİLEEEE

earlgrey HAMİLEEEE

dfa_17 HAMİLEEEE

tiwinky HAMİLEEEE

esra59 HAMİLEEEE

nazelmas_41 HAMİLEEEE

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

merhaba arkadaslar ben pazar günü test yaptım negatif cıkmıştı bugün sabah tekrar yaptım ikinci cizgi silik cıktı sizce hamilemiyim... böyle bişey basına gelen var mı? :18:

merhaba arkadaslar ben pazar günü test yaptım negatif cıkmıştı bugün sabah tekrar yaptım ikinci cizgi silik cıktı sizce hamilemiyim... böyle bişey basına gelen var mı? :18:

Canım ya silik çıkınca da hamilelik oluyor bildiğim kadarıyla,hemen kan testi yap bence hamilesinn:):)

inşallah ya sabah tan beri aceba var mı yok mu die düsünüp duruyorum inşllh vardır...:44:

İnşallah kötü bir şey olmaz canım sen gönlünü ferah tut.
Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Hamile sayımız artmadı mı daha . Aslında BAT geçen birçok kişi var ne yaptılar acaba? Ben BAT beklemedeyim. Bir gün önce bir iki gün sonra olabilir diye düşünüyorum. Bana "beklemede" diyebilirsin o yüzden. Adet olursam da BAT 24 temmuz. Rabbim hayırlısını nasip etsin

şekerimm selam,benim BAT şimdilik 15 temmuz gibi görünüyor.amaaaaa inşallahhhh hiçbirimizin BAT ı gelmezzzzz ve Allah ın izniyleeee hamişş kalırızzzz :))))

canım merhaba
hatırladınmı beni bilmiyorum bana önce dış gebelik sonrada boş gebelik dediler.1 ay doktorlada süründün.gittiğim 5. doktor nihayet kalp atışlarını gördü evladım direndi dünyaya gelmek için.şimdi 13 haftalık olduk.tıptan kesilsede allahtan umut kesilmemesi gerektiğini bir kez daha gördüm.rabbim inşallah sizleride bebek sahibi yapar ve biz hamilelerinde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almasını nasip eder.

Acemi periiiiii :) yarın test yapıyormuyuz söyle bakalım.. Benim yarın sabah itibari ile bat a 6 günüm var ve dayanamayıp bu gün biri erken gebelik biri normal iki test aldım sabah yapıyormuyuz söyle bakalım.. demiştim ya senle bir haber veririz belki diye :) Bak duruyo yanımda testler onlar bana ben onlara bakıyorum

ahhhh canımm hatırlamaz olurmuyum:))sen aslında bir mucizeyi yaşamıştın Allah ın izniyle.haklısın Esracım,Allah tan hiç bir zaman umut kesilmez.O herşeyin en iyisini bilendir.Ben hep sağlıklı ve hayırlısı ise bebek diledimm.İnanıyorum ki dularımı kabul edecektir.umudumu hiç kaybetmedim ben....Canım senin nasıl gidiyor hamilelik?İnşallahh bebişinde sende çk iyisinizdir :naza:.amin canımm inşallah bizlerde yeniden o yce duyguyu yaşarız Allah ın izniyle.canımm çok öpüyorum seni lütfen kendinden haberdar etmeyi unutma .topikte karşılaşmasak bile özelden mesaj yazalım :)))

amin bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Elif Şafak

Canım benim kasık ve göğüs ağrım devam ediyor. Hatta bazen sancı gibi batmalarım oluyor. Adet belirtisi mi anlayamadım.Bol gaz var, hayatımda hiç bu kadar gaz olmamıştı bende. Bir de akıntım hala devam. Sarımtırak bir akıntı. Oysa kuru dönemde olmam gerekirdi.

Ben yarın da bekleyeceğim. Bir sonraki gün de olmazsam o zaman test yaparım. Ama testlere güvenmiyorum. Bence BAT a 6 gün kala senin için de erken. Net sonuç vermeyebilir.

Ben regl olsam da olmasam da doktora gidip ultrasona gireceğim zaten. Regl olmazsam bebek için baktıracağım, olursam bu kadar sıkıntının kaynağı ne diye baktıracağım. Bir buçuk aydır acı çekiyorum, karın şişliğim inmedi. Psikolojik diyorum ama canım yanıyor resmen.

Hayırlı güzel haberler veririz buradan inşallah

Yazmayı unutmuşum. iki üç gündür kasık ağrısıyla beraber sırt ve bel ağrım var. Hadi bel ağrısı tamam da hiç sırt ağrısı çekmemiştim böyle, hem de uzun sürdü.

Benim devreler yandı sanırım

Amin inşallah.. Haklısın bende biliyorum ama dayanamıyorum birde demiştim ya yarın önemli bir gün benim için bi ihtimal varsa görürüm diye ümit ettim. Birde şöyle bir durum var hiç bir sağlık sorunum çıkmadı ve doktor hiç bir engel yok dedi bu ayda ilk deneme .. negatifi görsem bile üzülmeyeceğim diye şartladım kendimi .. daha çok başındayım ..

Sana çok geçmiş olsun ,,, akıntı konusunu okumuştum bir yerde döllenen yumurta rahmen yerleşirken biraz eşeleme yaparda yerleşirmiş bu yüzden akıntının hatta biraz kan lekeleri çok normaldir diyordu bir makalede. Ama gaz ile ilgili hiç bir fikrim yok :44: umarım gebelik belirtileridir

pembemasalımmmm buradaymıışşş... canım tedavi nasıl gidiyo..? varmı yeni gelişmeler..?

benim önceki aylara göre bakarsam bugün yada yarın bat tarihim sanırsam ama hiç güvenmiyorum çünkü başımda illet pko var ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyo... ama bu ay taşınma faslıyla yumurtlama dönemimi hiç hesaplayamadım... rastgele oldu işte bakalım hayırlısı rabbim hediyesini gönderirse ne mutlu bize... belirti diyebileceğim hiçbişey yok yanlıııııızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…