- Konu Sahibi pembemasal
- #1.721
ne gezmesi hayatım kendimi direk uykuya vericem evimin temizlik yapılması lazım heryer dağıldı çok işim var malesef
kolay gelsın sana tatlım zaten yaz geldı sayfada kımse kalmadı engınsena yok imregan falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne gezmesi hayatım kendimi direk uykuya vericem evimin temizlik yapılması lazım heryer dağıldı çok işim var malesef
kolay gelsın sana tatlım zaten yaz geldı sayfada kımse kalmadı engınsena yok imregan falan
Tatlim gonlunden gecen cinsiyetmiydi bilmiyorum ama hayirli salih evlat olmasini nasip etsin rabbim,bahti guzel olsun. Annesi gibbi pamuk kalpli olsun ins. Tebrikler. Allahim bana da nasip etsin ins. Bu haftayi hep 4 aylik beebebis yegenimizle gecirdik coooook zorrr cok ama cok tatli harika bir duygu. Dua et benimde olsun once kiz istiyordum ama simdi hayirlisiyla olsunda hiccccc onemi yok saglikli allah korkusu olan bi evlat olsun yeter nasilsa ikiside yok suan hayatimda;-)
slm kızlar nasılsınız beni tebrikleyen herkese tşk ederim.allah herkese bu sevinci yaşatsın bu duyguyu yaşatsın amin.bende belirti sadece hep yorgundum halada öleyim.midem yeni yeni bulanır gibi oluyor bide açlık hissi var sanki karnım şimdiden şişmeye başladı kilo aldım ama 1 kilo bu ay herkes sen kilomu aldın yoksa hamilemisin diyorlar içlerine dogmuş gibi ben bu ay hiçbeklemiyoprdum çünkü tatile gittik onca yol havuza atlamalar nasıl sa hamile kalamıyorum diye biraz koştum falan filan ama ilaç falan kullanmamıştım adet gunu geldi bişi yok 2 gunu geldi yok 3 gunu saglık ocagında attım kendimi kan verdim ve hamiş oldugumu ögrendim ama o 2 gun nasıl gecti bilmiyorum yata kalka zaman gecmek bilmedi 4 sene sonucunda hamile kalmak bebeşin olacagını bilmek yaaaaaaaaa ben cokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm allah herkese nasip etsin hiç pes etmeyin umudunuzu yitirmegin arkadaşlarım durup durup aglıyorumm mutluluktan.
slm kızlar nasılsınız beni tebrikleyen herkese tşk ederim.allah herkese bu sevinci yaşatsın bu duyguyu yaşatsın amin.bende belirti sadece hep yorgundum halada öleyim.midem yeni yeni bulanır gibi oluyor bide açlık hissi var sanki karnım şimdiden şişmeye başladı kilo aldım ama 1 kilo bu ay herkes sen kilomu aldın yoksa hamilemisin diyorlar içlerine dogmuş gibi ben bu ay hiçbeklemiyoprdum çünkü tatile gittik onca yol havuza atlamalar nasıl sa hamile kalamıyorum diye biraz koştum falan filan ama ilaç falan kullanmamıştım adet gunu geldi bişi yok 2 gunu geldi yok 3 gunu saglık ocagında attım kendimi kan verdim ve hamiş oldugumu ögrendim ama o 2 gun nasıl gecti bilmiyorum yata kalka zaman gecmek bilmedi 4 sene sonucunda hamile kalmak bebeşin olacagını bilmek yaaaaaaaaa ben cokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm allah herkese nasip etsin hiç pes etmeyin umudunuzu yitirmegin arkadaşlarım durup durup aglıyorumm mutluluktan.
Nerdesin kuzum sen yaaa? Bat da yaklasmis duygularini alamadik bu ay seninn. Iyisin umarim...?
Benim de 25 haziran ilk yıl dönümüm ama siz bizden hızlı çıkmışsınız maşallah=)benim beta hcg 300lerde henüz,sanırım daha küçük.kasık ağrıların devam ediyor mu,bende zaman zaman oluyor da normal midir?bir de vitamin kullanıyor musun?
Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi...Toprağa ne ekildide bitmedi...Bu dünyaya kim geldide gitmedi...Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi...Allahın mağfireti kime yetmedi...Kim allah dedi de o yetişmedi...Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi...Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi...rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmak duasıyla...HAYIRLI GÜNLER....
burdayım zuzumm, yaz temizliklerim başladı da :) okuyup kaçıyom genelde :) bata az kaldı ama benden bi şey olmaz bu ay, ufak ufak ağrılarım başladı bile. hatta az bi lekelenme oldu bugün yine sordu akrabalardan biri,yok mu daha diye, kıl oluyorum böyle sorduklarında yaaaaaaa....
ermeni ye yeni bir dr gelmiş ona gitmeyi düşünüyorum bu ay...
sen neler yapıyorsun keyfin yerinde mi?
az önce doktordan geldim çok şükür keseyi gördük ama çok küçük 3.6 mm . doktor tahminen dört haftalık dedi. 10 gün sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi. çok garip bir duygu ya . mevlam hepinize nasip etsin. inş bizde saglıkla alırız kucagımıza.
Canım senin mercimeğin baya küçükmüş.ben ilk öğrendiğimde 817 di ve 3-4 haftalıktı. Yerim ben onları:):) evet valla biz hızlı çıktık ama çok mutluyuz bu durumdan,Allah herkese nasip etsin.
Ben İlk gittiğimde test yapmıştı doktor,kan ilacı içiyorum kansızlıktan dolayı bir de folik asit. Cumartesi randevum var belki ek yapabilir kullandığım ilaçlara.Şimdilik bunları söyledi.
az önce doktordan geldim çok şükür keseyi gördük ama çok küçük 3.6 mm . doktor tahminen dört haftalık dedi. 10 gün sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi. çok garip bir duygu ya . mevlam hepinize nasip etsin. inş bizde saglıkla alırız kucagımıza.