• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı...Kapılar açılana kadar isteyip,direnip,sabredip sonrada^^olmuyor^^demeden,RABBİM verene kadar beklemeliyizki,imtihanın anlamı olsun...RABBİM için olmuyacak hiç birşey yoktur...^^OL^^der oluverir...Yeterki istemesini bilip,istedikten sonrada beklemesini bilelim...RABBİM inşallah bütün olmasını istediğiniz hayırlı dualarınız için ^^OL^^desin...Oluversin...HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN CANLARIM....

ecelim ne güzel yazmışsın dualar etmişsin. canım ağzına sağlık. :46: Allah her şeyi gönlümüze göre versin.

Pembemasal Temmuz topiğini açmış . canım yakında beni de eklersin temmuz listesine :42: zira adet belirtileri başladı bende. hafta sonu kırmızıları görürüm herhalde.
adet öncesi krizlerimde başladı, saatli bomba gibi geziyorum ortalıkta... kimseyi göresim yok. :47:
öpüyorum hepinizi...

bacişlerimmm merhabalar,nasılsınızz umarım herkesler iyidir..Hamile olan bacişlerimi gönülden kutluyorum.Allah ım sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...ben kürtaj sonrası yani 46 gün sonra adetimi oldum ve bitti çok şükür..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.haftaya Marmara Ünv.hastanesine gidicem kadın doğum doktoruna.beni hemotolojiye sevk etmesini istiycem.kanda pıhtılaşma varmı yokmu bakılsın diye...Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))

kanda pıhtılaşma varmı diye doktorum bana bi test verdi testin değeri 900 tl ve devlet karşılamıyor ne yapmam lazım. üniversite hastanesinede gittim oda dediki en az iki düşüğün olursa ücretsiz yaparız ne yapacağımı şaşırdım valla

kanda pıhtılaşma varmı diye doktorum bana bi test verdi testin değeri 900 tl ve devlet karşılamıyor ne yapmam lazım. üniversite hastanesinede gittim oda dediki en az iki düşüğün olursa ücretsiz yaparız ne yapacağımı şaşırdım valla

canım sen neden bu testi yaptırmak istiyorsun ki bi problemmi var

eeee kızlar daha daha nasılsınızzzz bakayımm.havalar nasıl hamileler canınız birşeyler istiyormu aşeren varmı

ayşem ne haber tatlım. aşermiyorum ama yağlı olan hiç bişiyide midem almıyor. sabah akşam tost modundayım anneme afaganlar bastı.eşimde bana iki gün önce bi trip attı neye küşmüş anlamadım. sordum hayırola canını sıkan bişimi var felan felan baktım yok tribe devam. aman dedim hamile hamile senide çekemem zaten hava sıcak canım burnumda midem ağzımda. tabi bunları içimden dedim . iki gündür bana telefon açmıyor. o aramayınca bende aramıyorum. keyfi bilir kadınların kapris yapması tamamda erkekler neden kapris yapar çözemedim.üstüne varmıyorum kafası neye bozuksa toparlasın bakalım

ayşem ne haber tatlım. aşermiyorum ama yağlı olan hiç bişiyide midem almıyor. sabah akşam tost modundayım anneme afaganlar bastı.eşimde bana iki gün önce bi trip attı neye küşmüş anlamadım. sordum hayırola canını sıkan bişimi var felan felan baktım yok tribe devam. aman dedim hamile hamile senide çekemem zaten hava sıcak canım burnumda midem ağzımda. tabi bunları içimden dedim . iki gündür bana telefon açmıyor. o aramayınca bende aramıyorum. keyfi bilir kadınların kapris yapması tamamda erkekler neden kapris yapar çözemedim.üstüne varmıyorum kafası neye bozuksa toparlasın bakalım

kız kocan istedi de sen vermediysen ondan da trip yapabilirrr.:))) arayı fazla açmayınn

kızlar bende hamile kalmayı çok istiyorum 8 ay oldu evleneli hala kalamadım, tüm testler normal çıktı .. dr yazı atlat bi dedi , tatilini yap kafan rahatlasın :(
allahım nasip etsin inşallah en kısa zamanda ..

Valla jasemim eşimin azıcık morali bozulsun aklına bile gelmez,kardeş gibi sarılıp uyuruz.İnsanın annesi bu durumdayken nasıl niyetlenilir hiç bilmem ve anlamam.Rekabet duygusu en sevmediğim hissiyatttır.O kadar pozitifimdir ki herkes birbirini sevsin,kollasın,düşünsün gibi saçma hayallerim vardır.Hiç unutmam annem ilkokuldayken arkadaşların okumayı söktü,hiç mi kıskanmadın demişti,yooo anne deyişim hala kulaklarımdadır.Bu tür sıkıntılardan hamileliğimi hiç düşünmüyorum oysaki 2 aydır ne de çok istiyordum.Allah isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın bana da az evhamlar nasip etsin.

Vallah canim dediğin gibi benim eşimde herseyden etkilenir. Hatta bende 4 senedir bu yüzden olmadı herhalde deyip duruyordum. Kesin gunünü tutturamiyoruz dıyordum. Çok duygusal benim esim. Sen hamilesin bak ne güzel. Tadını çıkar. Biz hala olmayı bekliyiruz. Allah hepimize nasip etsin insallah.

Essiracım selam canım.benim doktorumda 2-3 düşükten sonra testler yapılır dedi ama ben daha önceden damar tıkanıklığı geçirdiğim için belki öncelik yanıyabilirler diye düşünüyorum.ben doktora gittiğimde yalan söyliycem 2 düşük yaptım birde kürtaj olmak zorunda kaldım diycem.dediğin doğru 2-3 düşükten önce tahlilleri yapmıyorlar..şimdiden 2 günde bir bebe aspirini içmeye başladım ben.folbiol+b12 viamini de içiyorum.bakalım haftaya dokotr ne yapıcak.en kötü ihtimalle kuzenim laborant.tanıdık arkadaşları varsa ucuza yaptırmaya çalışıcam.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Vallah canim dediğin gibi benim eşimde herseyden etkilenir. Hatta bende 4 senedir bu yüzden olmadı herhalde deyip duruyordum. Kesin gunünü tutturamiyoruz dıyordum. Çok duygusal benim esim. Sen hamilesin bak ne güzel. Tadını çıkar. Biz hala olmayı bekliyiruz. Allah hepimize nasip etsin insallah.

amin canım,olacak inşallah umutsuzluğa kapılmamak gerek,hiç ummadığın anda geliveriyor pıtırcık.

kızlar bende hamile kalmayı çok istiyorum 8 ay oldu evleneli hala kalamadım, tüm testler normal çıktı .. dr yazı atlat bi dedi , tatilini yap kafan rahatlasın :(
allahım nasip etsin inşallah en kısa zamanda ..

canım ya bu doktorların dediğine pek bakma sen.Yazı atlatmış,umrunda değil dünya.Sen bizim sitenin hesaplayıcı kısmında ovulasyon günlerine bak,o günlerde yoğunlaşın,muhtemel o günleri es geçtiniz.yumurtanın emri 12-24 saat.Yumurtacık hemen eriyiveriyor.Benim adet olduğum saat bellidir,yumurtam akşam gelir,hepsini bildiğimden birazda şansım arttı.önemli olan kendimizi tanımamız.

Back