• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

arkadaşlar bu ay 8.deneme olcak.geçen ay prolaktin yüksekti ilaç kullandım ve doktora gititm.bu ay baya düşmüş,doktor ilaç kulanma artık,değerlerin iyi dedi.fakat rahim filmi ve yumurta takibi yapcakmş.rahim filmi çektiren var mı?

bu arada kızlar ben bugün adet oldum 3 gün gecikmeyle ...ama aklımda hala soru işareti var dün dr gittim cumadan beri belirgin olan çift çizgiler pztsi kayboldu ama dr bu konuda cvp vermedi çizgileri tek ben görsem neyse hayal gördüm diycem sizce ben kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim ? birde canlar rahim filmi istiycek galiba bu ay şayet çektirsem bebek çalışmaları yapabilir miyiz ki bu ay bilginiz var mı???

bende rahim filmi cektirdim kanallarım tıkalıydı actılar bence cektir öyle tedavini gör

arkadaşlar bu ay 8.deneme olcak.geçen ay prolaktin yüksekti ilaç kullandım ve doktora gititm.bu ay baya düşmüş,doktor ilaç kulanma artık,değerlerin iyi dedi.fakat rahim filmi ve yumurta takibi yapcakmş.rahim filmi çektiren var mı?[/QUcanım ben cektiirmiştim allah kolaylık versin cektir bence

Kızlar merhaba;

Yumurta takibi veya genel kontrollerde vajinal ultrasonlamı bakılır her seferinde bu normalmi ?

Yada sizin gebelik öncesi kontroller nasıl oldu :17:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme...SÜPRİZLİ GÜNLER SİZLERİN OLSUN CANLARIM...:16:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme...SÜPRİZLİ GÜNLER SİZLERİN OLSUN CANLARIM...:16:

Aminnn canım benım nasıl guzel bır duadır bu gunaydınlar nasılsın bacıskom:)))

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme..AMİN

tuze – bat HAMİLEEEE:49:

ceyz- bat HAMİLEEEE:49:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49:

earlgrey HAMİLEEEE:49:

dfa_17 HAMİLEEEE:49:

tiwinky HAMİLEEEE:49:

esra59 HAMİLEEEE:49:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

sarısın27 - 24 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Gecmıs olsun canım benım kocıs ıse gıttı ben de uyandım sınavım var 10 da uyursam sonra uyanamam pskolojısıyle sımdı uyandım:))

ALLAH zihin açıklıgı versın bıtanem tum bilgiler önüne gelsin sular seller gibi geçsin sınavın hakkında hayırlısı olsun...sınıfa gırerken sıraya otururken hep sag bacagınla gır ayetel kursı oku bak gor ne rahat gececek bırde 7 pırınc tanesı yasın okursanda cok guzel olur ama uzun bıraz:9:

Günaydın herkeseee...
KKızlar birşey sorucam herzamankinden kat kat fazla akıntım var.Bide sanki adet olacakmısım gibi belim dizlerim falan agrıyor.Sizce bişeyler olabilir mi?Yoksa kendimi mi kandırıyorumm?Dün sabah test yaptığımda negatifti bu arada.Bide zaten adetime 3-4 gün var.

ALLAH zihin açıklıgı versın bıtanem tum bilgiler önüne gelsin sular seller gibi geçsin sınavın hakkında hayırlısı olsun...sınıfa gırerken sıraya otururken hep sag bacagınla gır ayetel kursı oku bak gor ne rahat gececek bırde 7 pırınc tanesı yasın okursanda cok guzel olur ama uzun bıraz:9:

kızz ayetel kursı tmm da pırınc olmaz:D dıyeteyım nasıl kılo verdım pantolonlar bol gelıyor artık cok ama cok mutluyum:D kılolarımdan 3 daha veresem al sana lısedekı ben ama daha bakmadım kac kıloyum dıye ıdeal gorunume sahıp olmayı beklıyorum:D

Günaydın herkeseee...
KKızlar birşey sorucam herzamankinden kat kat fazla akıntım var.Bide sanki adet olacakmısım gibi belim dizlerim falan agrıyor.Sizce bişeyler olabilir mi?Yoksa kendimi mi kandırıyorumm?Dün sabah test yaptığımda negatifti bu arada.Bide zaten adetime 3-4 gün var.

canım adetının gecmesını bekle test yapmak ıcın InsAllah hamılesındır ama ben burdakı bır cok kısı de dahıl bu pskolojık belırtılerını yasadık bence rahat ol bekle bı adetın gecsın sonra eger ader duzensılıgın de yoksa suhpelenmen ıcın cok guzel bır bahane olsun bebıs Allah hepımızın yuzunu guldursun amin

Back