- Konu Sahibi pembemasal
- #1.481
benim uykular geldi üstümde bi yorgunluk bi yorgunluk.... hep uyusamm ...... :76::109:.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğin en sevmediğim yanı bu sulu gözlülük,sen de olmasan kim anlayacaktı beni gece gece.İs yerindekilere daha hamileyim diyemedim,kör olası bir düğüm var boğazımda.Ancak size anlatabiliyorum.Aslında eltimede üzülüyorum,eşi hiç yardım etmez,çocuğu sadece sever bu kadar,kadın kendi kendini yakıyor aslında.Aman napim onu düşün bunu düşün.Ressamım sana nasıl teşekkür etsem azdır.Sosyal bir varlık olan şu arkadaşın bugün bunları birilerine aktarmasaydı çatlardı.Çok sağol bidenem.Allah rahatlık versin.
Kızlar bilin bakalım kim hamile ?
cevap:Eltim. Az önce aradı,test pozitif dedi,tebrik ettik ailecek,sonra eşim biz hep beraberdik bunlar ne ara yapmışlar bu bebeği dedi,nedeni ise kayınvalidem hastalandı,apar topar memlekete gitmiştik,1 hafta hastanede ,1 haftada evde kaldık,anlayacağınız çok zor günler geçirdik ama eltimlere pekde zor gelmemiş o günler.Hanımefendi seneye düşünüyordu,eylül,ekim dediler sonrada temmuz,bu ay benim kaldığımı duydular ve hemen icraata başlamışlar.Biz evde karı koca hangi odalarda yattığımızı bilmezken millet yarış halindeymiş,karisli insanlardan sen bizi koru yarabbim.
eceliiiii nasıl gidiyor hayat varmı değişiklikler
Arkadaslar bırazdan özel hastaneye gıdecem konusmaya AŞILAMA konusunu doktor arastırcam sonra adet gunumu beklıyecem rabbım buna inşallah fırsat vermez ve hamişimdirve bır komsumuz bana ümreden bir elma getirmiş onu okuyup yarısını esıme yarısını benım yeyem lazımmıs bu gun onu yapacam tespıhatı var baya uzun esıme anlattım hurafe dıyor komıgıne gıdıyo sinir uyuz piiisss
Arkadaslar bırazdan özel hastaneye gıdecem konusmaya AŞILAMA konusunu doktor arastırcam sonra adet gunumu beklıyecem rabbım buna inşallah fırsat vermez ve hamişimdirve bır komsumuz bana ümreden bir elma getirmiş onu okuyup yarısını esıme yarısını benım yeyem lazımmıs bu gun onu yapacam tespıhatı var baya uzun esıme anlattım hurafe dıyor komıgıne gıdıyo sinir uyuz piiisss
tatlım aşılamayamı karar verdiniz hayırlısı aolsunnn
Aynı beya senden naber yukarıda belırttıgım gıbı senın evde net yok galıba yada prensıp meselesı gırmıyorsun sadece iş yerinden mi girebiliyon yani seni hafta sonları yada akşamdan sonraları özlemek yasak sana olan sevgımızı nasıl gösterecez
Evet bıtanem karar verdım geçmişi okumadın belli yazmıstım gecen 24 kanalda dr dınledım cok etkılendım annemle paylastım annemde sakın parayı dert etme ben verecem dedı dedımkı para onemlı degıl anne sonerı ıkna edemıyorum dedım o aksamı ortam hazırladım esıme durumu anlattım şaşırdım tepkı vermedı cok sevındım hemencıcık kutladımya bılmıyorum dr dıyorkı 35 45 yas arasındakı kadınlar olur dıye beklemesınler rezervelerı yumurtaları artık ölüyo fırsatları varsa önce aşılama yapsın sonra tüp denesın umut oldu içime nedense ooofff yarabbi bu ay kalayım noluuurrr ama hıcte yumurtlama tarıhını takıp etmedım sorsan kafamdan attım hee çok attım yanidualarınıza ıhtıyacım var canlarım acın ellerınızı dua edıyorum YARABBİ DUY SESIMIZI SENDEN BASKA İSTEYECEK KAPIMIZ YOK YARABBI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VER ANALIK DUYGUSUNU BIZLEREDE NASIP EYLE YARABBI SEN OL DERSIN OLUR....AMİİİİNNNN
inşallah bebişin sana süpriz yapar ve göbüşündedir. dualarım seninle canım.
Sagol canımcım allah senınde kucagına almayı nasıp eder ıyıkı varsınız....