• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Gebeliğin en sevmediğim yanı bu sulu gözlülük,sen de olmasan kim anlayacaktı beni gece gece.İs yerindekilere daha hamileyim diyemedim,kör olası bir düğüm var boğazımda.Ancak size anlatabiliyorum.Aslında eltimede üzülüyorum,eşi hiç yardım etmez,çocuğu sadece sever bu kadar,kadın kendi kendini yakıyor aslında.Aman napim onu düşün bunu düşün.Ressamım sana nasıl teşekkür etsem azdır.Sosyal bir varlık olan şu arkadaşın bugün bunları birilerine aktarmasaydı çatlardı.Çok sağol bidenem.Allah rahatlık versin.

canım dök içini kuzum hiç değilse kendini yıpratmamış olursun. Allah sanada rahatlık versin yarın randevudan sonra yazarım inşaallah kesecik görünür...:33:

Arkadaslar ne güzel hamilelerimiz var :) güzel Allahım hepimize nasil etsin.
Tuze arkadasim hiç takma kafana eltini falan. Bazi insanlar hastalik olsun, cenaze olsun yine de yakarlar o isi. Kimisi gene en ufak seyden etkilenir. Bırak düşünmeyi. Zaten her zaman bı çekişme, rekabet, birşey olur eltiler arasında. Ne kadar iyi gibi olunsa da.
Allah ne güzel hamilelik nasip etmiş sana canim. Hiç takma kafana. Sen karnındakini düşün. Ne güzel tutunup büyümeye başladığını. Rahat ol. Dinlen. Ye, iç. Kafayı boşalt ;)

Gunaydin kizlar. Heryerim agriyo. Bana yumurtlama belirtilerinden bahsedermisinizz? Karnim davull ve sancii usuttummu buz gibi denizde acaba?

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı...Kapılar açılana kadar isteyip,direnip,sabredip sonrada^^olmuyor^^demeden,RABBİM verene kadar beklemeliyizki,imtihanın anlamı olsun...RABBİM için olmuyacak hiç birşey yoktur...^^OL^^der oluverir...Yeterki istemesini bilip,istedikten sonrada beklemesini bilelim...RABBİM inşallah bütün olmasını istediğiniz hayırlı dualarınız için ^^OL^^desin...Oluversin...HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN CANLARIM....

Kızlar bilin bakalım kim hamile ?
cevap:Eltim. Az önce aradı,test pozitif dedi,tebrik ettik ailecek,sonra eşim biz hep beraberdik bunlar ne ara yapmışlar bu bebeği dedi,nedeni ise kayınvalidem hastalandı,apar topar memlekete gitmiştik,1 hafta hastanede ,1 haftada evde kaldık,anlayacağınız çok zor günler geçirdik ama eltimlere pekde zor gelmemiş o günler.Hanımefendi seneye düşünüyordu,eylül,ekim dediler sonrada temmuz,bu ay benim kaldığımı duydular ve hemen icraata başlamışlar.Biz evde karı koca hangi odalarda yattığımızı bilmezken millet yarış halindeymiş,karisli insanlardan sen bizi koru yarabbim.

eltim geldi aklıma şimdi :) o da kpssye hazırlanıyor heryerde temmuzda düşünüyoruz bebek diyor milletin içinde. bizde üzerimizde baskı oluşmasın diye kimseye bişey demiyoruz. soranlara kısmet daha zamanı var falan diyoruz. şimdi o da benim hamile olduğumu duyunca şok olacak :) diğer eltimde temmuzda düşünüyor. hatta büyük görümcem de düşünüyor :1:

Arkadaslar bırazdan özel hastaneye gıdecem konusmaya AŞILAMA konusunu doktor arastırcam sonra adet gunumu beklıyecem rabbım buna inşallah fırsat vermez ve hamişimdir:9:ve bır komsumuz bana ümreden bir elma getirmiş onu okuyup yarısını esıme yarısını benım yeyem lazımmıs bu gun onu yapacam tespıhatı var baya uzun esıme anlattım hurafe dıyor komıgıne gıdıyo sinir uyuz piiisss:14:

eceliiiii nasıl gidiyor hayat varmı değişiklikler

Aynı beya senden naber yukarıda belırttıgım gıbı senın evde net yok galıba yada prensıp meselesı gırmıyorsun sadece iş yerinden mi girebiliyon yani seni hafta sonları yada akşamdan sonraları özlemek yasak sana olan sevgımızı nasıl gösterecez :4:

Arkadaslar bırazdan özel hastaneye gıdecem konusmaya AŞILAMA konusunu doktor arastırcam sonra adet gunumu beklıyecem rabbım buna inşallah fırsat vermez ve hamişimdir:9:ve bır komsumuz bana ümreden bir elma getirmiş onu okuyup yarısını esıme yarısını benım yeyem lazımmıs bu gun onu yapacam tespıhatı var baya uzun esıme anlattım hurafe dıyor komıgıne gıdıyo sinir uyuz piiisss:14:

tatlım aşılamayamı karar verdiniz hayırlısı aolsunnn

inşallah bebişin sana süpriz yapar ve göbüşündedir. dualarım seninle canım.

tatlım aşılamayamı karar verdiniz hayırlısı aolsunnn

Evet bıtanem karar verdım geçmişi okumadın belli yazmıstım:20: gecen 24 kanalda dr dınledım cok etkılendım annemle paylastım annemde sakın parayı dert etme ben verecem dedı dedımkı para onemlı degıl anne sonerı ıkna edemıyorum dedım o aksamı ortam hazırladım esıme durumu anlattım şaşırdım tepkı vermedı cok sevındım hemencıcık kutladım:17:ya bılmıyorum dr dıyorkı 35 45 yas arasındakı kadınlar olur dıye beklemesınler rezervelerı yumurtaları artık ölüyo fırsatları varsa önce aşılama yapsın sonra tüp denesın umut oldu içime nedense ooofff yarabbi bu ay kalayım noluuurrr ama hıcte yumurtlama tarıhını takıp etmedım sorsan kafamdan attım hee çok attım yani:9:dualarınıza ıhtıyacım var canlarım acın ellerınızı dua edıyorum YARABBİ DUY SESIMIZI SENDEN BASKA İSTEYECEK KAPIMIZ YOK YARABBI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VER ANALIK DUYGUSUNU BIZLEREDE NASIP EYLE YARABBI SEN OL DERSIN OLUR....AMİİİİNNNN

Aynı beya senden naber yukarıda belırttıgım gıbı senın evde net yok galıba yada prensıp meselesı gırmıyorsun sadece iş yerinden mi girebiliyon yani seni hafta sonları yada akşamdan sonraları özlemek yasak sana olan sevgımızı nasıl gösterecez :4:

canım benimmm evde giremiyoruym pek iş çıkışı yemek falan uğraşıyorummm.pazar nöbetçiydimm.2 gün izinliydim.denize gittim tura çıktımmhani fırsat olmadı ama bhep aklımdasınız hepppp

Evet bıtanem karar verdım geçmişi okumadın belli yazmıstım:20: gecen 24 kanalda dr dınledım cok etkılendım annemle paylastım annemde sakın parayı dert etme ben verecem dedı dedımkı para onemlı degıl anne sonerı ıkna edemıyorum dedım o aksamı ortam hazırladım esıme durumu anlattım şaşırdım tepkı vermedı cok sevındım hemencıcık kutladım:17:ya bılmıyorum dr dıyorkı 35 45 yas arasındakı kadınlar olur dıye beklemesınler rezervelerı yumurtaları artık ölüyo fırsatları varsa önce aşılama yapsın sonra tüp denesın umut oldu içime nedense ooofff yarabbi bu ay kalayım noluuurrr ama hıcte yumurtlama tarıhını takıp etmedım sorsan kafamdan attım hee çok attım yani:9:dualarınıza ıhtıyacım var canlarım acın ellerınızı dua edıyorum YARABBİ DUY SESIMIZI SENDEN BASKA İSTEYECEK KAPIMIZ YOK YARABBI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VER ANALIK DUYGUSUNU BIZLEREDE NASIP EYLE YARABBI SEN OL DERSIN OLUR....AMİİİİNNNN

aminnnn kuzum geçmişi okumaya kalkıyorumm.hasta geliyorr.hasta gidiyor bu sefer sizlere cvp yazıcam derkennn kaçıp gidiyor

Back