• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

kızlar benim betahcg degerim 78.42 çıktı sizce varmıdır doktorda izine cıkmış ögrenemedim lütfen bilgi verin

Ayy sen hamissinn arkadass. Tebrikler. Ayy hergun bir tebrik ne guzel yaa uzmanlardan duydum da inanmiyordum gunesli havalari tatilleri bekleyin o zmn bebekler hizli oluyomuss,, ne guzel gunes gibi hayatimizi aydinlatatn mutlu mutlu bebeler geliyorr...

amin canım inş bende bebeğim durmuş olsaydı şuan doğmuş ve 7 aylık olmuş olucaktı. Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

canım geçmiş olsun senin durumunu bende yaşadım ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir, bile bile o masaya yatıp ağlaya ağlaya narkoz yediğim anlar hala aklımda allah önce sağlık versin diyorum

bu arada kızlar ben bugün adet oldum 3 gün gecikmeyle ...ama aklımda hala soru işareti var dün dr gittim cumadan beri belirgin olan çift çizgiler pztsi kayboldu ama dr bu konuda cvp vermedi çizgileri tek ben görsem neyse hayal gördüm diycem sizce ben kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim ? birde canlar rahim filmi istiycek galiba bu ay şayet çektirsem bebek çalışmaları yapabilir miyiz ki bu ay bilginiz var mı???

canım geçmiş olsun senin durumunu bende yaşadım ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir, bile bile o masaya yatıp ağlaya ağlaya narkoz yediğim anlar hala aklımda allah önce sağlık versin diyorum

bende çok zor atlattım narkoz almama rağmen psikolojim bozulmuştu sürekli bayılana kadar olan anlar gözümün önünden gitmiyodu . kendime geldikten sonrada ben çok ağladım ama eşimin yanında hiç ağlamadım onun daha fazla üzülmesini istemediğim için eşim yanıma gelince hemen gözyaşlarımı sildim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze – bat HAMİLEEEE:49:

ceyz- bat HAMİLEEEE:49:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49:

earlgrey HAMİLEEEE:49:

dfa_17 HAMİLEEEE:49:

tiwinky HAMİLEEEE:49:

esra59 HAMİLEEEE:49:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Hamişler çoğalmış oh ne güzel :52:

Ben de beklemedeyim. Bazen kesin hamileyim diyorum, bazen de acaba başka bir şey mi diyorum. Ama testler negatif. Bu hazır testlere güvenmeyeceğim zaten. Adetim geçsin kan testi yaptıracağım. En kesini o.

Hamişler çoğalmış oh ne güzel :52:

Ben de beklemedeyim. Bazen kesin hamileyim diyorum, bazen de acaba başka bir şey mi diyorum. Ama testler negatif. Bu hazır testlere güvenmeyeceğim zaten. Adetim geçsin kan testi yaptıracağım. En kesini o.

hayırlısın canım benım olucak sen hıc merak etme dua et bol bol

kızlar bugün Allahın izniyle keseyi gördük pıtı pıtı bi şey...:52: haftayada gelişimini izleyeceğiz :nazar::nazar::nazar: doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi. haftasonuda tatile gidicez bakalım eşimin işleri yoğunlaşmadan...şimdilk benden bu kadar...:27: sağlıklı ve bol bebişli günler...:49:
yeni hamilelerimizide kutluyorumm... :emir_bebek::54::54:

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Benim BAT 24 haziran.
4 günüm var bugün sabah test yaptım negatif cıktı.5 aydır deniyoruz içimden bir ses bu kez oldu diyor.Bu arada cok fazla akıntım var yalnız sarı renkli bir akıntı.
Birde bende tatile gitmeyi düşünüyorum ama acayip kolay mikrop kapan bir insanım cesarette edemiyorum.Sizce bu hamilelik beklentisinde sıkıntı yaratırmı?
Hepinizi öpüyorumm cokk Allah bizlere cici cici tatlı tatlı bebekler versin.
Bu ay hamile kalan arkadaşlara cokk tebrikler,darısı bana:)

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze – bat HAMİLEEEE:49:

ceyz- bat HAMİLEEEE:49:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49:

earlgrey HAMİLEEEE:49:

dfa_17 HAMİLEEEE:49:

tiwinky HAMİLEEEE:49:

esra59 HAMİLEEEE:49:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

bunlar hamile adayları listesi mi oluyor:S bir de bat ne demek. :17:

Back