- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.381
az önce adrar testi yaptım eğer test beni yanıltmadı ise bende hamileyim. ikinci çizgi silik çıktı :)))))))))))))))))
kan testim 46.21 çıktı çok mutluyum .darısı tüm bebek isteyenlerin basına
Gününüz aydın mutlulugunuz daım neşeniz sonsuz paranız bereketlı dualarınız kabul olsun....
Gözünaydın tebrikler :) çok sevindim inan. bende cuma idrar testi yapmıştım pozitif çıktı. cumartesi tekrar yaptım yine pozitif çıktıbugün de kan testi yaptıracağım inşallah. uyuyamadım heyecandan bu gece. garip garip rüyalar gördüm. birinde randevuyu kaçırdım diğer rüyamda randevu aldığım doktor benim sağlam dişimi çekmeye çalışan katil dişçiymiş. Allahım bugün su gibi akıp geçsin hemencecik 16:45 olsun saat.
Canım benım hıc merak etme pozıtıf cıkıcak o da ıcımden oyle gecıyor benım ınsAllah yasadıgın heycanı bız de tez zamanda yasarız Yuce Rabbımın ıznıyle Amin
Ay canım benım o ne guzel bır gune baslangıc mesajıdır gunaydın :)
Ahahahaha kız sen bılmıyonmu insanın başına ne geldiyse meraktan gelmiştiryada ..........
Gözünaydın tebrikler :) çok sevindim inan. bende cuma idrar testi yapmıştım pozitif çıktı. cumartesi tekrar yaptım yine pozitif çıktıbugün de kan testi yaptıracağım inşallah. uyuyamadım heyecandan bu gece. garip garip rüyalar gördüm. birinde randevuyu kaçırdım diğer rüyamda randevu aldığım doktor benim sağlam dişimi çekmeye çalışan katil dişçiymiş. Allahım bugün su gibi akıp geçsin hemencecik 16:45 olsun saat.
Hayırlara gıtsın canım dişi cektırmedıgın ıcın cok guzel cektırseydın guzel yoramıyacktım guzel haberler alacan sevınecen ...
ama diş doktoru kadın doğum doktorluğu yapıyordu rüyamda zaten :) dişimle ilgilenmedi. hatta rüyamda anımsayamadım doktoru ama uyandıktan sonra dişçi olduğu aklıma geldi.
Canım o senın temız yuregındendır bılsen mırac gecesın o kadar dua ettımkı heppınıze ama nedense saba ayrı bi edesim oldu rabbim inşallah mekkede medınede duaları kabul olan hacılardan eylesın bırde aklıma gelmısken bu ay edet olursam karar verdım asılama yaptıracam detaylarını netten okudum ama fıyat belırlemıyor hastanenın ıstegıne goreymıs yaptıran varsa bılgı verebılırmısınız mersı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?