• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze – bat HAMİLEEEE:49:

ceyz- bat HAMİLEEEE:49:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49:

earlgrey HAMİLEEEE:49:

dfa_17 HAMİLEEEE:49:

tiwinky HAMİLEEEE:49:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Gününüz aydın mutlulugunuz daım neşeniz sonsuz paranız bereketlı dualarınız kabul olsun....

kan testim 46.21 çıktı çok mutluyum .darısı tüm bebek isteyenlerin basına

Gözünaydın tebrikler :) çok sevindim inan. bende cuma idrar testi yapmıştım pozitif çıktı. cumartesi tekrar yaptım yine pozitif çıktı :9: bugün de kan testi yaptıracağım inşallah. uyuyamadım heyecandan bu gece. garip garip rüyalar gördüm. birinde randevuyu kaçırdım diğer rüyamda randevu aldığım doktor benim sağlam dişimi çekmeye çalışan katil dişçiymiş. Allahım bugün su gibi akıp geçsin hemencecik 16:45 olsun saat.

Gözünaydın tebrikler :) çok sevindim inan. bende cuma idrar testi yapmıştım pozitif çıktı. cumartesi tekrar yaptım yine pozitif çıktı :9: bugün de kan testi yaptıracağım inşallah. uyuyamadım heyecandan bu gece. garip garip rüyalar gördüm. birinde randevuyu kaçırdım diğer rüyamda randevu aldığım doktor benim sağlam dişimi çekmeye çalışan katil dişçiymiş. Allahım bugün su gibi akıp geçsin hemencecik 16:45 olsun saat.

Canım benım hıc merak etme pozıtıf cıkıcak o da ıcımden oyle gecıyor benım ınsAllah yasadıgın heycanı bız de tez zamanda yasarız Yuce Rabbımın ıznıyle Amin

Canım benım hıc merak etme pozıtıf cıkıcak o da ıcımden oyle gecıyor benım ınsAllah yasadıgın heycanı bız de tez zamanda yasarız Yuce Rabbımın ıznıyle Amin

Amin. Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin. Sağlıkla inşallah. Eşime hala söylemedim ama hissediyor mu ne çok üstüme düşüyo bu aralar :)

Ay canım benım o ne guzel bır gune baslangıc mesajıdır gunaydın :) :16:

Canım o senın temız yuregındendır bılsen mırac gecesın o kadar dua ettımkı heppınıze ama nedense saba ayrı bi edesim oldu rabbim inşallah mekkede medınede duaları kabul olan hacılardan eylesın bırde aklıma gelmısken bu ay edet olursam karar verdım asılama yaptıracam detaylarını netten okudum ama fıyat belırlemıyor hastanenın ıstegıne goreymıs yaptıran varsa bılgı verebılırmısınız mersı...

Gunaydin kizlar p.tesi sendromum azdii oooyggg,ise gelmek istemedim hicc. Evde kalip temizlik yapmaya raziyim yaaaa,pofff. Bu arada dfa arkadasimiza tebrikler. Allah tamamina erdirsin umarim giderek yukselir degerin...

:nazar:Hayırlara gıtsın canım dişi cektırmedıgın ıcın cok guzel cektırseydın guzel yoramıyacktım guzel haberler alacan sevınecen ...:21:

:nazar:Hayırlara gıtsın canım dişi cektırmedıgın ıcın cok guzel cektırseydın guzel yoramıyacktım guzel haberler alacan sevınecen ...:21:

ama diş doktoru kadın doğum doktorluğu yapıyordu rüyamda zaten :) dişimle ilgilenmedi. hatta rüyamda anımsayamadım doktoru ama uyandıktan sonra dişçi olduğu aklıma geldi.

ama diş doktoru kadın doğum doktorluğu yapıyordu rüyamda zaten :) dişimle ilgilenmedi. hatta rüyamda anımsayamadım doktoru ama uyandıktan sonra dişçi olduğu aklıma geldi.

Diş aile breylerı demektır demekkı eve yenı bırı gelecek yer onu teyzesı yer yeerrrr:emir_bebek:

Canım o senın temız yuregındendır bılsen mırac gecesın o kadar dua ettımkı heppınıze ama nedense saba ayrı bi edesim oldu rabbim inşallah mekkede medınede duaları kabul olan hacılardan eylesın bırde aklıma gelmısken bu ay edet olursam karar verdım asılama yaptıracam detaylarını netten okudum ama fıyat belırlemıyor hastanenın ıstegıne goreymıs yaptıran varsa bılgı verebılırmısınız mersı...

Amin canım benım doktora bı gorun canım gereklı olanı o yapıcaktır zaten ALLAH buyuk

Back