- Konu Sahibi pembemasal
- #1.341
iki test yaptım ikiside pozitif çıktıı inanamıyorummm hala inanmışş değilim testlerin hatalı olduğunu düşünüyorum, galiba beklemiyodum :44:
gözün aydın canımmm tebrik ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki test yaptım ikiside pozitif çıktıı inanamıyorummm hala inanmışş değilim testlerin hatalı olduğunu düşünüyorum, galiba beklemiyodum :44:
Evet bebeim tek dilegim relax olayim we bebisim mutlu ben mutlu;-)Merhabalar kizlarr yine benn;-) esim is gorusmesinden geldi iyi gecmis haftaya donecekler tekrar.... Simdide esimle turkce olimpiyatlarina gidiyoruzz,abim jurilerden biri onada destek olmak icin... Bu ay kendimi gezmeye eglenmeye tatile verdimbebek dusuncesi olmadan bir ay gecireyim dedim bu da bir taktik yani yoksa tek ama cim su anda minnacik bi bebikk,hersey tamam bi o eksik sanki bakaklim dier ay verimli gececekmi bukadar moral depolama sonrasi... Ins.etkili olur. Herkeslere dsevgiler opuyorum aksam goruserizz in.bu aralar kismeler yok buralardaaa. See youu later[/QUOTE
oh ohh iyi yapıyosun tatlım
moraller yerini bulsun sonracığıma gelsin bebeişkolar
günaydınnn nasılsınız canlar
Gunaydin caannn ben kendi adima cookk bunaldim hastanede denetim var palyaco gibiyiz kukla gibiyizz;-) ama aksam yazliga gidecegimiz iicin mutluyum cokk sicak istanbull:-( birde seastrem bi ruyalar gordum korkuncc resmen korku filmi dalinda oscara aday:-! Ee sen nasilsin bakalim nasil gidiyor? Yaz geldi yemene icmene dikkat et bol su ve ayran ic limonata yap nane koy icine taze ic bol bol bebemm serin serin hem vitaminli<3
:)) ALLAH kolaylık versin canım. ben hamile kaldığımdaN BERİ öyele rüyalar görüyorum ki bi bilsen helede ençok cinayetlerle uğraşıyorum hatta birinde cinayeti ben işlemişim ayy çok kötü yaaaabulantı ve sıcaklarla uğraşıyorum bende bebeğim ohhh ne güzel ya ben limonata yapmayı bilmiyorum kiii hazırlarıda beğenmiyorum aslında imonatayı çok seviyorum yapan olsa da içsem serin serin vitamin dolu
çok teşekkür ederim dün pek şaşkındım ama bugün daha iyyimm çok şükür beta hcg3111 çıktı, henüz ultrasonda görünmedi, istenilen ama beklenmeyen bir hamilelikle karşılaştım Allah tüm isteyenlere versin inşallah
pembe masal çok teşekkür ederim düzeltmişsin listeyi zahmet verdim :) bu arada adet döngüsünü takip etmek için bir program var (Hamster Free Woman Calendar) google a böyle yazıp indirip türkçe seçeneği ile kurarsanız adet başlangıcı, adet bitişi, yumurtlama tarihi kız bebeğe uygun gün erkek bebeğe uygun gün vs gibi şeyleri otomatik kişiye özel gösteriyor. Hatta bu gün ilişkiye girdim iyi hissediyorum kötü hissediyorum gibi not alma şansınızda var takvime.. Tabi ben not alıyorum ne gerek var diyende olabilir ama bana kolaylık sağladı hesaplamıyorum her seferinde.. Bilginize.