• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Günaydın hanımlar

Bebeği olan arkadaşı tebrik ederim :nazar: BAT'a son 12 gün. Çalışmalar için son iki gün :52:

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

earlgrey HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Merhabalar kizlarr yine benn;-) esim is gorusmesinden geldi iyi gecmis haftaya donecekler tekrar.... Simdide esimle turkce olimpiyatlarina gidiyoruzz,abim jurilerden biri onada destek olmak icin... Bu ay kendimi gezmeye eglenmeye tatile verdimbebek dusuncesi olmadan bir ay gecireyim dedim bu da bir taktik yani yoksa tek ama cim su anda minnacik bi bebikk,hersey tamam bi o eksik sanki:-) bakaklim dier ay verimli gececekmi bukadar moral depolama sonrasi... Ins.etkili olur. Herkeslere dsevgiler opuyorum aksam goruserizz in.bu aralar kismeler yok buralardaaa. See youu later:-)[/QUOTE

oh ohh iyi yapıyosun tatlım
moraller yerini bulsun sonracığıma gelsin bebeişkolar
Evet bebeim tek dilegim relax olayim we bebisim mutlu ben mutlu;-)

günaydınnn nasılsınız canlar

Gunaydin caannn ben kendi adima cookk bunaldim hastanede denetim var palyaco gibiyiz kukla gibiyizz;-) ama aksam yazliga gidecegimiz iicin mutluyum cokk sicak istanbull:-( birde seastrem bi ruyalar gordum korkuncc resmen korku filmi dalinda oscara aday:-! Ee sen nasilsin bakalim nasil gidiyor? Yaz geldi yemene icmene dikkat et bol su ve ayran ic limonata yap nane koy icine taze ic bol bol bebemm serin serin hem vitaminli<3

Pembis benim bat 8 temmuz anca hesapladim iyice kacti ucu tarihlerin,artik 33 gunde bir regl oluyorum cookk uzunn geliyor
:-( sen nasilsin regl bittimi,basladimi temel atma calismalari? Bak ben bi mineral tas uzmaniyla konusma firsatim oldu mercan ve lal tasi kist ve kadin hastaliklarina cok iyi geliyormus bana bunlardan olusan bai taslar yapti bileklik ve her aksam kasiklarini bunula ov dedi bilginee belki ise yarar hikmetli ve dogal taslar tabi bunlar ve yari degerli...

pembe masal çok teşekkür ederim düzeltmişsin listeyi zahmet verdim :) bu arada adet döngüsünü takip etmek için bir program var (Hamster Free Woman Calendar) google a böyle yazıp indirip türkçe seçeneği ile kurarsanız adet başlangıcı, adet bitişi, yumurtlama tarihi kız bebeğe uygun gün erkek bebeğe uygun gün vs gibi şeyleri otomatik kişiye özel gösteriyor. Hatta bu gün ilişkiye girdim iyi hissediyorum kötü hissediyorum gibi not alma şansınızda var takvime.. Tabi ben not alıyorum ne gerek var diyende olabilir ama bana kolaylık sağladı hesaplamıyorum her seferinde.. Bilginize.

çok teşekkür ederim dün pek şaşkındım ama bugün daha iyyimm çok şükür beta hcg3111 çıktı, henüz ultrasonda görünmedi, istenilen ama beklenmeyen bir hamilelikle karşılaştım Allah tüm isteyenlere versin inşallah

Merhaba kısslaarr nasılsınız.
listemize yeni hamileler eklenmiş... allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
benim bat'a 9 gün kaldı. vücudumda hiçbir şey hissetmiyorum... :31: yinede eczaneden 2 tane test aldım. tarih geçerse yaparım diye. ne kadar düşünmeyim, kafaya takmiyim desemde olmiyi :37:
iştahım çok açıldı bu aralar, sıcaklar yaramadı bana. herkes yazın zayıflar ben tombik olucam bu hızla.
öpüyom hepinizi, iyi hafta sonları :54:

Gunaydin caannn ben kendi adima cookk bunaldim hastanede denetim var palyaco gibiyiz kukla gibiyizz;-) ama aksam yazliga gidecegimiz iicin mutluyum cokk sicak istanbull:-( birde seastrem bi ruyalar gordum korkuncc resmen korku filmi dalinda oscara aday:-! Ee sen nasilsin bakalim nasil gidiyor? Yaz geldi yemene icmene dikkat et bol su ve ayran ic limonata yap nane koy icine taze ic bol bol bebemm serin serin hem vitaminli<3

:)) ALLAH kolaylık versin canım. ben hamile kaldığımdaN BERİ öyele rüyalar görüyorum ki bi bilsen helede ençok cinayetlerle uğraşıyorum hatta birinde cinayeti ben işlemişim ayy çok kötü yaaaabulantı ve sıcaklarla uğraşıyorum bende bebeğim ohhh ne güzel ya ben limonata yapmayı bilmiyorum kiii hazırlarıda beğenmiyorum aslında imonatayı çok seviyorum yapan olsa da içsem serin serin vitamin dolu

:)) ALLAH kolaylık versin canım. ben hamile kaldığımdaN BERİ öyele rüyalar görüyorum ki bi bilsen helede ençok cinayetlerle uğraşıyorum hatta birinde cinayeti ben işlemişim ayy çok kötü yaaaabulantı ve sıcaklarla uğraşıyorum bende bebeğim ohhh ne güzel ya ben limonata yapmayı bilmiyorum kiii hazırlarıda beğenmiyorum aslında imonatayı çok seviyorum yapan olsa da içsem serin serin vitamin dolu

Ahh bebeim ben sna yaparim ama uzagiz bebeimm benim. Ama bak ben sana tarif edetim lomanlari yika rendele limonlari kucuk kucuk dogra icine toz sekeri koy elinle ez ez yogur bi guzel. Icine bir bardak kaedar sicak su koy bir gece beklet ertesi gun su ekle karistirr suzgecten gecir surahiye al icnede nane yapraklari att... Afiyet olsun kimonata kizzz;-)

çok teşekkür ederim dün pek şaşkındım ama bugün daha iyyimm çok şükür beta hcg3111 çıktı, henüz ultrasonda görünmedi, istenilen ama beklenmeyen bir hamilelikle karşılaştım Allah tüm isteyenlere versin inşallah

canım öncelikle Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

tatlım benimde beta hcg 1268 çıktı sağlık ocağındaki bayan ikiz olabilir dedi seninki daha yüksek çıkmış maşaallah:nazar: bu değerleri bi araştırmam gerek... :9::9::9:

pembe masal çok teşekkür ederim düzeltmişsin listeyi zahmet verdim :) bu arada adet döngüsünü takip etmek için bir program var (Hamster Free Woman Calendar) google a böyle yazıp indirip türkçe seçeneği ile kurarsanız adet başlangıcı, adet bitişi, yumurtlama tarihi kız bebeğe uygun gün erkek bebeğe uygun gün vs gibi şeyleri otomatik kişiye özel gösteriyor. Hatta bu gün ilişkiye girdim iyi hissediyorum kötü hissediyorum gibi not alma şansınızda var takvime.. Tabi ben not alıyorum ne gerek var diyende olabilir ama bana kolaylık sağladı hesaplamıyorum her seferinde.. Bilginize.

Rica ederım canım benım Dualarımızı eksık etmıyelım bırbırımızden sagol o soyledıgın programı yukledım ınsAllah Allahım yuzumuzu tez zamanda guldurur saglıklı hayırlı evlatlarla Amin

Merhaba arkadaşlar.Benim bat'ım 16 hazirandı ama malesef 13 haziranda adet oldum bu ay hayıt çayı ve civanperçemi içmiştim sanırım ondan 29.günde oldu.Adetin 2.günü doktora gittim 3 .ayımız oluyor ama hormon tahlili yapsın diye 1 yıla yakındır istiyoruz demek zorunda kaldım yoksa yapmıycaktı.Hormon tahliline baktı ve normal sonuçlarınız iyi dedi.Başka bir açıklama yapmadı.Adetin 21.günü progesteron testi için gelin ve eşiniz de test yaptırsın dedi.Biliyorum daha çok erken ama ben en azından hormonlarla ilgili bir problem varsa tedavi olalım diye gittim.Eğer daha önce yaptıran ve yorumlayabilecek olan varsa sonuçlarımı yazıyorum.E2 düşük mü.Yorum yaparsanız çok sevinirim.Umarım en kısa zamanda hepimiz bebek sahibi oluruz.Hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Darısı başımıza :)

TSH 2.32
LH 4.21
FSH 4.52
Prolaktin 12.52
E2 58.32

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49:

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE:49:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49:

earlgrey HAMİLEEEE:49:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Back