- Konu Sahibi pembemasal
- #1.401
Diş aile breylerı demektır demekkı eve yenı bırı gelecek yer onu teyzesı yer yeerrrr
ayyy ağzın bal yesinn hayırlısıyla inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş aile breylerı demektır demekkı eve yenı bırı gelecek yer onu teyzesı yer yeerrrr
kan testim 46.21 çıktı çok mutluyum .darısı tüm bebek isteyenlerin basına
amiiiinnnn..
Bu arada bu gün forumda bir kaç konu okudum da kafam karıştı kızlar siz hiç doktor kontrolüne gittiğinizde kızamıkçığa karşı bağışıklığınıza bakıldımı... eger bağışıklık yoksa aşı yapılmalıymış gebelik öncesi ve doktor 3 ay gebe kalmayın diyebilirmiş.. normalde gitmeyecektim ama bunun için yarın gidiyorum doktora.. çokta korkuyorum çünkü smear testi yapacak biliyorum .. bana şans dileyin:18:
ayyyyyy allahıııımm ne bereketli bir ayyyy... hamişlerimiz patır patır dökülmüşleeerr.... yaaa ne kadar mutlu oluyorum yeni bir hamiş haberi alıncaa... Canlarım rabbim bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza da almayı nasip etsin.. Allah bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda....
kız nerelerdesın sen ev ıslerı daha bıttmedımı ne var ne yok bebıskomayyyyyy allahıııımm ne bereketli bir ayyyy... hamişlerimiz patır patır dökülmüşleeerr.... yaaa ne kadar mutlu oluyorum yeni bir hamiş haberi alıncaa... Canlarım rabbim bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza da almayı nasip etsin.. Allah bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda....
kız nerelerdesın sen ev ıslerı daha bıttmedımı ne var ne yok bebıskom
Şekerler görüşmeyeli nasılsınız,ben memlekete gitmiştim o yüzden hiç giremedim,geldiğimde ise çokkk güzel bir haber okudum,egzantrikressamımız hamileymiş :118: çoookkk sevindim,inşallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize,listenin kalanıda güzel haberlerle dolar inşallah.
Ben doktora gittiğimde troit, hemoglobin, toksoplazma ve idrar tahlilim olmuştu canım. kızamıkçığa bağıkşıklığımız var diye biliyorum küçükken aşılarımız tamamsa.. smear için son testimden bu yana 1 yıl dolmadığı için yapmadı bana.
canlarım size bişey sorcam geçen perşembe erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı
bugün adetim 1 gün geçikti sizce testte çıkmasa bile hamile olabirmiyim ???
canlarım size bişey sorcam geçen perşembe erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı
bugün adetim 1 gün geçikti sizce testte çıkmasa bile hamile olabirmiyim ???[/QUOT
evet canım olabilirisin,o yüzden adetinizin bir hafta geçmesini bekleyin diyorlar ya