• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Benim bat dündü,bugün test yaptım negatif.Umutlar temmuza kaldı.Yarın için randevu aldım dr.dan,polikistik over şüphesi vardı bi ara bakalım ne diyecek:25:

arkadaşlar doktor geçen ay prolaktin yükske çıktığı için bana dostinex verdi,bugün son ilacı içicem.ilaç bittikten 15 gün sonra gel dedi.yarında reglm in 3.günü.test yaptır dememişti.şimdi ben yarın test yaptırsam mı karar veremedim bi türlü.yoksa doktorun dediği gibi 15 gün sonra gitsem o zaman mı sölicek ne olcağını.o gün gittiğimde test zamanı da olmuyo.kafam karıştı?????

Bence git yarın testini yaptır canım elinde bir sonuç bulunsun,bir ay beklemektense...15 gün sonra yine gidersin.Bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında bile prolaktin ölçen testler yapılıyor.

Benim bat dündü,bugün test yaptım negatif.Umutlar temmuza kaldı.Yarın için randevu aldım dr.dan,polikistik over şüphesi vardı bi ara bakalım ne diyecek:25:

ay canim hic dert etme bana da gecen ay pcosun dedi hizla kilo verdim veriyorum fazla kilon varsa ver ve hic merak etme olmaz diye bisi yok Allahimin izniyle hapimizin yuzunu tez zamanda guldursun

kızlar bu gün adet günüm dü benim henüz ortada bişey yok. daha adet günüm gelmeden idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta oluyor... şimdi ümitlenmek te istemiyorum... ne yapacağım bilemedim :/

arkadaşlar doktor geçen ay prolaktin yükske çıktığı için bana dostinex verdi,bugün son ilacı içicem.ilaç bittikten 15 gün sonra gel dedi.yarında reglm in 3.günü.test yaptır dememişti.şimdi ben yarın test yaptırsam mı karar veremedim bi türlü.yoksa doktorun dediği gibi 15 gün sonra gitsem o zaman mı sölicek ne olcağını.o gün gittiğimde test zamanı da olmuyo.kafam karıştı?????

Kesinlikle git canım zaten prolaktın adetın 3. gunu yapılıyor bende onun tedavısındeyım hatta benım 3. gunu cumartesıye geldıgı ıcın cumadan gıttım yanı 2. gunu dr ıyı yaptın dedı ve olcturdum sımdıde normalın altında cıktı o zaman ıcmeme gerek yok dedım olmaz dedı 3 ay tedavı gorecen bu poralaktın denılen ıllet hemen cıkıverırmıs ıncır yeme ve sut yapıcı seyler yeme eskıden hanı annelerımız sut yapsın dıye dayardılar ya komposto falan onlardan sakın kendını ve gıt doktora gecmıs olsun....

sağlık ocağında prolaktin ölçümü yaptırılıyor mu?

Prolaktin nedir ve ne işe yarar desem :26:
ay canim hic dert etme bana da gecen ay pcosun dedi hizla kilo verdim veriyorum fazla kilon varsa ver ve hic merak etme olmaz diye bisi yok Allahimin izniyle hapimizin yuzunu tez zamanda guldursun

PCO çok rahat tedavi edilen bir şey. En azından tedavisi var. Hiç bir sorun görünmediği halde çocuğu olmayan ya da tedaviyle bile çocuk sahibi olamayan çiftler var. :43:
kızlar bu gün adet günüm dü benim henüz ortada bişey yok. daha adet günüm gelmeden idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta oluyor... şimdi ümitlenmek te istemiyorum... ne yapacağım bilemedim :/

Bence bir iki gün daha bekle. Reglin şaşmış olabilir. İdrar testinin negatif çıkması da çok önemli değil. Bebek varken bile negatif çıkıyor bunlar erken dönemde. Sabredemem dersen yarın test yapabilirsin.

canım sen adetin kaç gün geçince kan testi yaptırdın?

öncelikle sunu diyim.ben bu ay klomen kullanıp soğan suyu kürü yaoptım ve yumurtlama günümden beri sürekli kasık ve bel ağrısı yaşadım. bide sürekli uyumak istiyordum.

ben adet günümden 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. sonra kan testi yaptırdım yine negatif çıktı. daha dogrusu degerim 2.5 çıktı ama doktor negatif dedi. sonra tam adet günümde test yaptık değer 46. 21 çıktı. yani bende deneyerek ögrenenlerdenim ki adet öncesi yapılan testler tamamen moral bozuyor. en erkken adet gününde yapılmalı bence

Tabiki idrar testini tekrarlayip kan vermek yapacagin sey. Ayy allahim nasil dayaniyorsunuz bilimiyorum ki. Ben test yapmak icin o ksdr bahane uretiyorum kii akillara zararr;-) hadi goreyim seni yarin bize guzel haberler ver sekerimm...

Tabiki idrar testini tekrarlayip kan vermek yapacagin sey. Ayy allahim nasil dayaniyorsunuz bilimiyorum ki. Ben test yapmak icin o ksdr bahane uretiyorum kii akillara zararr;-) hadi goreyim seni yarin bize guzel haberler ver sekerimm...

öyle deme ama :( bu akşam eczanenin kapısından döndüm test alacaktım vazgeçtim. her ay ilk gün sabredemeyip alıyordum... hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum tekrar. bikaç gün daha geçsin (tabi geçerse) ancak o zaman alıcam bu kez. sanki yarın adet olacakmışım gibi bi his var içimde... çok uykuluyum. gözümü açamıyorum. genelde adet olacağım zaman böyle olurum ben... içimdede bir sıkıntı var. hep adet belirtilerim bunlar malesef :(

Canım neden sezaryen olacaksın,bir sorun yoktur inşallah,şubat annelerinde doktora gideceğini yazmışsın,keseyi görebildiniz mi?

canım ilk bebişim sezeryan olduğundan 2. bebişte otomatik olarak sezeryan...:5:

doktora gittim canım kese görülmedi tekrardan beta hcg de 7300 gibi bir rakam çıktı. telefonda değerin çok iyi olduğunu hatta ikiz bebiş bekleyebilirsiniz dedi.:53:

kuzum senin değer kaç çıktı , tabi benim değer en son bugün çıktı...:26:

Günaydın ballar. Dün çıkışta gittim doktora ne kadar bahtsız bir insanım ki. doktor hastalanmış ve muayene olmaya gitti dediler. biraz bekledim, yarım saat sonra da sezeryana gittiğini söylediler. çatladım beklerken. ben de başka doktorda muayene olmak istiyorum ozaman dedim ve randevumu değiştirdim. sonra karından ultrasonla muayene etti doktor. Vee :) bir çırpıda keseyi gördü :1: :nazar: :nazar: :nazar: 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım tahlil yapalım dedi. b-hcg testi yaptırmadı bile. eşime de adet oldum demiştim akşam gelince süpriz yaptım :) hala şokta durup durup gülüyo :46: darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. çok güzel bir duygu. kalp atışlarını duyduktan sonra herkese söylemeye karar verdik. şimdilik söylemicez.:55:

Bannecikler nasilsiniz? Anne adaylari gunaydinlar nasiliz bakalim? Sizleri ozluyor merak ediyoum yavv... Bide twky napti kan tahlilini sonuc ne meraktayim pozitif olduguna eminim ama deger nee tvii naptin yavyumm? Bu arada esimle dun konusurken dedi kii nasilsa olmuyo nie bu ay kporunuyoruz kii:'( o kdr gucume gittiki sanki ben yapamiyorum.. Bende haklisin ne geregi var nasilsa yapamiyosun dedim:-D gunumu gordum tabiki... Valla ben her tur tahlil yaptim temiss napiyim... Off yaa nie olmuyo esimde gitmiyo dr.

kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım çarşamba günü kan testi yapıcam inş çıkar dua edin

Bana bu konuda yardım edermısın canım bende bu ay aşı yaptırmak ıstıyorum da sorularım başlıyooooo sıkı dur:9:

1)adetın kacıncı gunu gıdılıyor
2)fıyatları ne cıvarda
3)ssk karsılıyormu
4)asılama olduktan sonra kac gun gecmesı gerek
5)bekleme surecı ınsanları delırtıyormu:33:
6)tedavı sonucu:49:böyle oluyormusun:16:

SEVGİLERİMLE....

Back