- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.421
Benim bat dündü,bugün test yaptım negatif.Umutlar temmuza kaldı.Yarın için randevu aldım dr.dan,polikistik over şüphesi vardı bi ara bakalım ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar doktor geçen ay prolaktin yükske çıktığı için bana dostinex verdi,bugün son ilacı içicem.ilaç bittikten 15 gün sonra gel dedi.yarında reglm in 3.günü.test yaptır dememişti.şimdi ben yarın test yaptırsam mı karar veremedim bi türlü.yoksa doktorun dediği gibi 15 gün sonra gitsem o zaman mı sölicek ne olcağını.o gün gittiğimde test zamanı da olmuyo.kafam karıştı?????
Bence git yarın testini yaptır canım elinde bir sonuç bulunsun,bir ay beklemektense...15 gün sonra yine gidersin.Bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında bile prolaktin ölçen testler yapılıyor.
Benim bat dündü,bugün test yaptım negatif.Umutlar temmuza kaldı.Yarın için randevu aldım dr.dan,polikistik over şüphesi vardı bi ara bakalım ne diyecek
kuzum hamileyim tuzemmmmm.......:119:
Rabbim tüm bebiş isteyenlere tez vakitte göbüşlerini bebişle doldursun...aminnnnnnnnnnnnnnn..............
arkadaşlar doktor geçen ay prolaktin yükske çıktığı için bana dostinex verdi,bugün son ilacı içicem.ilaç bittikten 15 gün sonra gel dedi.yarında reglm in 3.günü.test yaptır dememişti.şimdi ben yarın test yaptırsam mı karar veremedim bi türlü.yoksa doktorun dediği gibi 15 gün sonra gitsem o zaman mı sölicek ne olcağını.o gün gittiğimde test zamanı da olmuyo.kafam karıştı?????
sağlık ocağında prolaktin ölçümü yaptırılıyor mu?
ay canim hic dert etme bana da gecen ay pcosun dedi hizla kilo verdim veriyorum fazla kilon varsa ver ve hic merak etme olmaz diye bisi yok Allahimin izniyle hapimizin yuzunu tez zamanda guldursun
kızlar bu gün adet günüm dü benim henüz ortada bişey yok. daha adet günüm gelmeden idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta oluyor... şimdi ümitlenmek te istemiyorum... ne yapacağım bilemedim :/
Pis cadı birde baksanıza tarıhını nasıl ayarlamış 14 subat sevgılıler gunune
canım sen adetin kaç gün geçince kan testi yaptırdın?
Pis cadı birde baksanıza tarıhını nasıl ayarlamış 14 subat sevgılıler gunune
kuzum evet tarih 14 şubat ama sezeryan olacağı için erken olacağa benziyor....
kızlar bu gün adet günüm dü benim henüz ortada bişey yok. daha adet günüm gelmeden idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta oluyor... şimdi ümitlenmek te istemiyorum... ne yapacağım bilemedim :/
Tabiki idrar testini tekrarlayip kan vermek yapacagin sey. Ayy allahim nasil dayaniyorsunuz bilimiyorum ki. Ben test yapmak icin o ksdr bahane uretiyorum kii akillara zararr;-) hadi goreyim seni yarin bize guzel haberler ver sekerimm...
Canım neden sezaryen olacaksın,bir sorun yoktur inşallah,şubat annelerinde doktora gideceğini yazmışsın,keseyi görebildiniz mi?
kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım çarşamba günü kan testi yapıcam inş çıkar dua edin
kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım çarşamba günü kan testi yapıcam inş çıkar dua edin