Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

amiiiinnnn..

Bu arada bu gün forumda bir kaç konu okudum da kafam karıştı kızlar siz hiç doktor kontrolüne gittiğinizde kızamıkçığa karşı bağışıklığınıza bakıldımı... eger bağışıklık yoksa aşı yapılmalıymış gebelik öncesi ve doktor 3 ay gebe kalmayın diyebilirmiş.. normalde gitmeyecektim ama bunun için yarın gidiyorum doktora.. çokta korkuyorum çünkü smear testi yapacak biliyorum .. bana şans dileyin:18:

adetime 3 gün kaldı ve bu 6. ayım. artık bu ay da hamile değilsem (ki hamile olmadığımı hissediyorum) doktora gitmeyi düşünüyorum. erken mi bilmiyorum ama bunca zamandır olmaması hevesimi kırdı gibi biraz. ilk zaman takmıyordum ama bu ay daha tedirginim.. üzülüyorum sanırım artık... adet belirtilerim başladı aslında. göğüslerim acıyor falan... neyse, pzts adeti bekliyorum.... gelişmeleri yazarım tekrar.. hamile kalan arkadaşlar adına da en az kendim kadar mutlu oldum :)

Bunu hıc duymadım canım benım ama sen yınede yaptır bellı kı benım gıbı vesfeselı bırısın:) Afferım cıdden boyle olmak cok guzel hıcbırseyı ıhmal etme gidilecek yollar mecburi istikahmet Allah sonumuzu hayır ettsın Amin

Kac aydır cocuk dusunuyorsun bılmıyorum canım ama ınsanların dedıgı 1 yıl calıs olmasa gıt lafı yalan cunku hıcbırseyı bılemeyız bence ıhmal etmeden doktora gıt Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

Miraç Kandilimiz mübarek olsun... Hanımlar Allah butun hayırlı dualarınızı kabul ettsın bu gece 12 rekat hacet namazı kılınabılır bol bol dua okuyalım hepsını gokyuzunde bulusun bu aksam Yuce Allahım hepımızın ona dua etmesını beklıyor bırbırımız ıcın bol bol dualar okuyalım meyrem suresınden tut İsmi azam duasına kadar butun duaları okuyalım arkadaslar Bı arkadas yazmıstı ve o ay esı yur dısına gıttıgı yumurtlama gununu kacırmasına ragmen 2 denemede hamıle kalmıstı onun duası hep aklımda Allahım ne ınsanlara ne doktora ne de ılaclara ınanıyorum Allahım gelırse ancak senden gelır senden baska sıgınacagım kımse yok sen bene katından saglıklı hayırlı nur yuzlu bır evlat ver Aminn Yuce Allah yar ve yardımcımız olsun Amin

umudumu temmuz'a bırakmıştım ama galiba ben de bu ayda yeralıcam allahın izniyle :) bat 9 hazirandı ama umudum yoktu açıkcası bu ay sistit oldum ve antibiyotik falan kullanmıştım. o nedenle pek fazla ilişki de olmadı. ama günüm geçti pazartesi test yaptım negatyifti. aklım da da hep bu ay olmaz düşüncesi vardı. ama aşırı gerginlik göğüslerimde acı hissediyorum. dün bir test daha yaptım veee pozitif çıktı çok mu erken seviniyorum bilmiyorum elim ayağım titremeye başladı. bu testler de pozitif çıkınca yanılma payı var mıdır? eşime de daha söyleyemedim belki test hatalıdır diye. bugün akşam bir test daha alıcam.

ay canım benımmm hamılesındır ınsAllah bı daha baktır kan testı ver bu gun olmazmı daha emın olalım ay cok sevındım bızım ıcın de dua et Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin
Senı Lıstemıze Hamşle dıye eklıyım mı?:)

hmm ellerine sağlık tatlım. saolasın yapmış kadar oldum.saol bebemm limon alıp yapıcam

"Bir müslüman, arkadaşının gıyabında dua edince, bir melek de ona,
“Aynen bir mislini de ALLAHÜ Teâlâ sana versin” diye dua eder
DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMİYELİM AMİN

Allah hayırlısını versin inşallah. Tüm isteyenlerin gönlüne göre versin güzel Allahım. Şu an kalbim hızlı hızlı çarpıyor. Ama infex adında antibiyotik kullanmıştm idrar yolları için. Gerçi üroloji doktoru zararı olmaz dedi ama propestüsünde hamileler kullanmamalı yazıyodu. En çok o yüzden korkuyorum umarım varsa da zararı olmamıştır. Çok merak ediyorum ben de bir an önce sonuçlandırmak istiyorum. Ama işten saat 4 de çıkıyorum ve doktorlar saat 2'ye kadar çalışıyor. Bugün idrar testi alıcam bir tane daha mecburen. Kan testi de Pazartesiye kalacak.

Hayırlısı olsun canım hıc umudunu kaybetme zararı yoksa bısı olmamıstır kotu dusunmeyelım sen bu aksam da test yap ta pazartesı gel bıze mujdelı haberı ver lıstemızın 6 hamıle adayı

Hayırlısı olsun canım hıc umudunu kaybetme zararı yoksa bısı olmamıstır kotu dusunmeyelım sen bu aksam da test yap ta pazartesı gel bıze mujdelı haberı ver lıstemızın 6 hamıle adayı

hayırlısı inşallah. çatlıcam meraktan ya. kalbim hızlı hızlı çarpıyo. kan testi için pazartesi 16:45'e randevu aldım. bugün de tekrar idrar yapıcam.

hayırlısı inşallah. çatlıcam meraktan ya. kalbim hızlı hızlı çarpıyo. kan testi için pazartesi 16:45'e randevu aldım. bugün de tekrar idrar yapıcam.

Herseyı oluruna bırak arkadasım rabbım hayırlısını versın heyecana gerek yok olacaksa olacak zaten olumsuz dusunme ne guzel ıste bak ooohh allah kalp atıslarınıda duyurmak nasıp etsın

Herseyı oluruna bırak arkadasım rabbım hayırlısını versın heyecana gerek yok olacaksa olacak zaten olumsuz dusunme ne guzel ıste bak ooohh allah kalp atıslarınıda duyurmak nasıp etsın

amin cümlemize, tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.ama elimde değil işte heyecanlıyım ve meraktayım.

Son düzenleme:

birkaç yıl önce bizim burda sağlık ocakları bayanlara kızamıkçık aşısı yapıyordu gidip yaptırmıştım o zaman evli değildim ama 6 hafta gebe kalmak yasak olursa sakat olur demişlerdi... kızamıkçık gebelikte çok tehlikeli...

öyleymiş tam yumurtlama günüm ama testleri pazartesi salı yaptırabiliyorum.. beklersem bir ay daha kaçmış olacak.. aşım yapılmış biliyorum ama hastalığı geçirmemişim....beklesemmi ne yapsam bilemiyorum

selam kızlarrrr.kaç gündür giremiyorum.bugünde nöbetçiyimm o yüzden girdim.ayyyyy kızlar şimdi b hemşire arkadaşımız hamileydi suu geldi şimdi doğuma gitti ayyy çok güzel heyecanlı birşy alla bu heyecanı hepimize yaşatmayı nasip etsin

Merhqaba arkadaslarimm.. Nasiliz bakalim? 2 gundur giremiyorum ama allah razi olsun uzatmamissini fazla sohbetii okudum bitii. Hemde ne guzel bi haber aldim acar acmazz. Tvikyy sen hamilesin bebeimm kesinlikle cok guvenilir buluyorum ben idrar testini bak aylardir tek cizgi gosteriyoo bana cunku icim boss bebisle dolu deil;-) insallah kocaman bi kan degeriyle gelirsin yarin. Yaa hamile olmak istiyorum yine kanim kaynadii.. Ne guzel unutmustum 2 gunluk deniz kum gunes uclusuyle bebisimi ama yine aklima dustu,o benim kanayan yaram galiba anladimm uhuu uhuuu:'( hamile olan tum arkadaslara hayirli hamilelik dilerim koklamayi nasip etsin rabbim. Aminn..

Şekerler görüşmeyeli nasılsınız,ben memlekete gitmiştim o yüzden hiç giremedim,geldiğimde ise çokkk güzel bir haber okudum,egzantrikressamımız hamileymiş :118: çoookkk sevindim,inşallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize,listenin kalanıda güzel haberlerle dolar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…