• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

gamzelihatun HAMİLEEEE :49::emir_bebek::nazar:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

merhaba.. benide aranıza alırsanız çok sevinirim. Bat 6 temmuz ve bu ay ilk denememiz olacak :18: tüm bekleyenlerede olmak üzere ilk deneme de tutarmı acaba diye dua ediyorum.. Hepimizin hakkında hayırlısı.

merhabalar sık gıremıyorum benımde adet geldı gelcek derken geldı bıttı yumurtlama dönemıne gırdık heraykı maraton baslıyor yıne hakkımızda hayırlısı olsun umarım herkes beklemeden fazla ıstegıne kavusur oglumunda haftaya dogumgünü buay tutturursak onda güzel bır hedıye olcak(ogluma 2 seneye yakın zmaanda hamıle kalmsıtım oyüzden pek umudum yok malesef :((

Ozlemcim gecmis olsun canim? Sen naptin regl oldun mu? Esin hangi bolume muayene oldu solermisin bende varikoselden supheleniyorum hep allahim korusun tabi ama bende bisey cikmadigina gore ve esim hic muayene olmadigina gore bundan supheleniyorum ama duyduguma gore cok basit bi operasyon ins. Iyi gecer ve iyilesir iyilesmez anne olursun tatlim. Ben bu ay korunuyorum tatil yapcam bi guzel sonra kasiyorum zehir oluyo koca ayy...

Sag tarafta 5mm kist solda da 2.8mm varikosel varmış varikoselden ameliyat olacak pazartesi gunu ürolojiye gitti canım ameliyattan sonra bazi insanlarda çok birşey fark etmiyormus ameliyat olmazsa sperm iyice düşecekmis ameliyat olduktan sonra da çeşitli ilac ve takviyelerle artacakmis hayırlisi olup inşallah ya çok üzülüyoruzbugün de regl oldum bi hafta gecikti nedense

hahahahahahahahah manyak seniiii bilinç altı olmuş anacım buuuuuu

banada öyle geldi sabaha kadar bi taraftan sıcakla bi taraftan da rüyalarla uğraşıyorum işte böyle:1::1:

Öncelikle hayırlara gitsin canım...genel anlamda yorulması gereken bır ruya oldugu ıcın sen ıclerınden sana aıt olanları sec:)))canını sıkan olaylar tatlıya baglanacak yemek berekettır bır ısın olacak bereketınden sasırıp kalacaksın inşallah..görümce gormek evınıze yenı bırı gelmesı demek,yada bır dogum haberı alacaksın sevıneceksın saygı ve ıtıbar goreceksın gecmıs butun sıkıntılarından kurtulup guzel gunlere kavusacaksın ve aglamak gulmektır gulecegın gunler yakında suprızlere hazırlıklı ol..ALLAHın izniyle...

çoookkk teşekkür ederim canım sağolasın ALLAH razı olsun kocam beni pırıl pırıl parlayan bi otele götürdü o ne demek alt katı beğenmedim üst kata çıktım çok güüzeldi:9: :9:

selam kıslarrr umarım herkes iyidirr.benim adet belirtilerim gelmeye başladı.adet olup temizleneyeim ki çalışmalara kaldığımız yerden devam edelim ama kafamız daha rahat olarak.Allah ım isteyen herkese ve bana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Merhabalar kizlarr yine benn;-) esim is gorusmesinden geldi iyi gecmis haftaya donecekler tekrar.... Simdide esimle turkce olimpiyatlarina gidiyoruzz,abim jurilerden biri onada destek olmak icin... Bu ay kendimi gezmeye eglenmeye tatile verdimbebek dusuncesi olmadan bir ay gecireyim dedim bu da bir taktik yani yoksa tek ama cim su anda minnacik bi bebikk,hersey tamam bi o eksik sanki:-) bakaklim dier ay verimli gececekmi bukadar moral depolama sonrasi... Ins.etkili olur. Herkeslere sevgiler opuyorum aksam goruserizz in.bu aralar kismeler yok buralardaaa. See youu later:-)

Merhabalar kizlarr yine benn;-) esim is gorusmesinden geldi iyi gecmis haftaya donecekler tekrar.... Simdide esimle turkce olimpiyatlarina gidiyoruzz,abim jurilerden biri onada destek olmak icin... Bu ay kendimi gezmeye eglenmeye tatile verdimbebek dusuncesi olmadan bir ay gecireyim dedim bu da bir taktik yani yoksa tek ama cim su anda minnacik bi bebikk,hersey tamam bi o eksik sanki:-) bakaklim dier ay verimli gececekmi bukadar moral depolama sonrasi... Ins.etkili olur. Herkeslere sevgiler opuyorum aksam goruserizz in.bu aralar kismeler yok buralardaaa. See youu later:-)[/QUOTE

oh ohh iyi yapıyosun tatlım
moraller yerini bulsun sonracığıma gelsin bebeişkolar

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

egzantrikressam HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 6 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

bugün adetin 1.gününden itibarren 29 günüm. gecen ay 17 sinde olmustum.ama acayip kasık agrısı var bende. ayrıca igne batması gibi canımı çok yakan bir agrı da yasıyorum sabahtan beri. aksama kadar bayağı umutlandım.işten gelir gelmez evde test yaptım negatif çıktı. eger bebek olsaydı pozitif çıkardı dimi 29 gün gecmiş.

bu ay iyice manyadım ne düşüneceğimi şaşırdım. hayırlısı

iki test yaptım ikiside pozitif çıktıı inanamıyorummm hala inanmışş değilim testlerin hatalı olduğunu düşünüyorum, galiba beklemiyodum :44:

Back