- Konu Sahibi pembemasal
-
merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor allah isteyen herkese versinn
kızlar tekrar merhaba ben 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordum ama kendimize 4 ay zaman verdik artık kendi kendimize deneyeceğiz size şunu sormak istiyorum doktor bize hep 15.gün ilişki diyordu 16. gün kontrole gittiğimde ise yumurta çatlamış oluyodu bu arada 28 günde bir adet görüyorum sizce yanlış zamanlama mı verdi bize dr ? bu ay diyorum ki 14.gün mü ilişki uygun olur ?20 mayıs pazar gecesi adet olmuştum ilgilenirseniz sevinirim hoşçakalın ( bu arada daha öncede hamilelik yaşadım ama 3 aylıkken kalbi durduğu için aldılar çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın allahımmmm o zaman kendi kendime hamile kalmıştım )
hakklısın cnm bende pco davar ya ıyı ce damarım bıze tecubelerını paylasssArkadasim,
Sakın takılma... Çok önemli bu yapılan tüm araştırmalar -eğer fiziksel bir sorun yoksa- aşırı istemekten hamile kalamadığını gösteriyor.Buna da SEBEPSİZ İNFERTİLİTE diyorlar
Bu arada yeni öğrendim. Siyah kuru erik yumurtalıkları çalıştırıyormuş.
Ben hamile kalmadan önce ceviz, badem,fındık, kaju ve siyah üzüm verdi doktor. Ama az abartmadan... Beslenmene dikkat et. Fazla çıplak gezme. Üşütme. Bunlar da önemli.
Ne kadar sakin ve dingin olursan, bebiş de sana o kadar çabuk gelir. Kimsenin ne dediğine bakma. Hatta eşinle anlaş laf söyleyenlere birbirinize topu atın. Biz öyle yaptık. Böylelikle de milletin çenesini kapamış olduk.
Allah tez zamanda hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin
Aklıma gelmişken...
Ben keçiboynuzu yiyordum, eşime de yediriyordum. O da fındık, badem ,ceviz, kaju ve siyah üzüm, siyah erik yedi.
Yalnız lütfen sakinlik arkadaşlar....
Her şeyde bir hayır vardır. Belki pembe masal hatırlıyordur. Ananemin komşusu ile ilgili bir olay anlatmıştım. Kadının çocuğu olmuyormuş. Artık kadın yakarışla karışık herhalde isyan eder hale gelmiş. Rabbim benim yok diye... Birgün cam önünde ağlarken uykuda değil dikkatinizi çekerim....gözünün önünden 2 sakat arabası bir kız bir erkek çocuk birinden kendi tutuyor diğerini eşi... Sonra da kadın tövbe edip, rabbim sen hayırlısını bilirsin ve dileyene hayırlısını dilersin deyip isyan etmekten vaz geçiyor ve üzülmeyi bırakıyor....
Sizden ricam, lütfen sakin ve dingin olun. Kendinize bir uğraş edinin. Bu arada birlikte olduğunuz dönemlerde kendinizi çook yormayın. Evi sonra da temizlersiniz... Çok sıkı kiyafetler giymeyin. Çok kahve ve çay tüketmeyin. Çok şekerli şeyler tüketmeyin. Hamur ve tuz da lütfen. Bunlar sizin hücreleriniz öldürüyor.
günaydinnnn pembişimm yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun tatlimm:118::118::118::118:Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 30 mayıs
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 28 haziran
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim bu listemiin son hali Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 30 mayıs
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 28 haziran
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim bu listemiin son hali Bismillahirrahmanirrahim
günaydııııııııııın buldum sonunda haziran topiğini
benim adet döngüm çok düzensileşti ama hesaplama sonucunda 5 temmuz çıktı
adetim çoook ağrılı geçiyor ve bugün iş var ayrıca nöbetçiyim okulda akşama kadar ayaktayım
günaydın kızlar haziran topiği inş herkese sanş getirir ve herkes bu ay hamiş kalır(amin)
günaydin aysemmmm nassın gııı
ewet kafamızı dagitacak bisey bulmamiz lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?