How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

evet yaaaa bende adet olduğum ağla ağla içim çıktııı.bu arada benim bat 2temmuz canımm.dediğim gibi kitap okucazz.en azından bu ayyy stres yok arkadaşlarrr.olursa olur ne yapalım hayırlısı şu saatten sonraaa.bu hamile kalmam tarzı şeyler konuşmak yok.ne yapalım canımmm.isyan yok tamam mı bu ayyy kimse çok çocuk olsun istiyorum demicerkkk.

evet kızlar bebek ıstıyorum falan fılan demıyelım artık ya esıme dun de soyledım bak her zaman tatlı bır ask yasamak ısterdım cıcılı bıcılı sozler bırbırımıze saygı sevgı olsun derdım hemen mı oldu yok 5 sene sonra esımle tanıstım ve evlendım kısmetım taa adanadan geldı kosovaya bunlar kısmet ıste yazılan bu kızlar harbı artık takmıyalım bunu kafamıza baska seylerden bahsedelımm:8:
dualar okuyalım
esınız her gece karnınızda halka bıcımınde donunarak 20 kere YA MÜBDİ desın Allahım yoktan var edensın sen demek
YA EVVELÜ 3 cuma 100 kere okuyun
EL MUTEKEBBİR 10 kere yatmadan once
Ey Rabbimız eslerımızın ve cocuklarımızın bıze goz aydınlıgını kıl ve bızı Allaha karsı gelmekten sakınanlara onder eyle Amin

Amiiinnnn canım.. hepimizin cuması mübarek olsun.. Rabbim bu mübarek cuma gününde buradaki kullarının bebek aşkıyla yandıklarını görüp hepimize birer birer evlat ihsan eylesin... Yüca Yaradan kucaklarımızı boş bırakmasın... :14:

amin canımmm benimm.bende hepinizin cuması mübarek olsunn.bol bol dualar edelim kızlar.

evet kızlar bebek ıstıyorum falan fılan demıyelım artık ya esıme dun de soyledım bak her zaman tatlı bır ask yasamak ısterdım cıcılı bıcılı sozler bırbırımıze saygı sevgı olsun derdım hemen mı oldu yok 5 sene sonra esımle tanıstım ve evlendım kısmetım taa adanadan geldı kosovaya bunlar kısmet ıste yazılan bu kızlar harbı artık takmıyalım bunu kafamıza baska seylerden bahsedelımm:8:
dualar okuyalım
esınız her gece karnınızda halka bıcımınde donunarak 20 kere YA MÜBDİ desın Allahım yoktan var edensın sen demek
YA EVVELÜ 3 cuma 100 kere okuyun
EL MUTEKEBBİR 10 kere yatmadan once
Ey Rabbimız eslerımızın ve cocuklarımızın bıze goz aydınlıgını kıl ve bızı Allaha karsı gelmekten sakınanlara onder eyle Amin

evet yaaa dua gecelerii yapalımmmm

yaaaa kızlar ne kadar hızlısınız iki dakika bilgisayarın başından kalkıyorum ve amaaan kaç sayfa dolmuş
sonra o sayfları okuyum diyene kadar birkaç sayfa daha ekleniyor:52::52:

Kızlar Nihat hoca gecen hafta soylemıstı bu duayı ılıskıye gırmeden once esınız ve sız okuyun

Rabbim bana katından hayırlı bır nesıl ver suhpesız duayı hakkıyla ısıtensın
Rabbim benı tek basıma bırakma sen varıslerının en hayırlısının Ey Rabbimiz bıze gozumuzu aydınlatacak esler ve zurıyetlerı bagısla ve bızı takva sahıplerne onder kıl ey Rabbım bana salihlerinden bır evlat ihsan eyle Amin

kızlar herkese hayırlı cumalarrrr haziran ayımızda hayırlı uqurlu olsun bebiş isteyen herkes bu ay hamile kalsın inşallahhhh:16::16::16::16:

pembişim benim yeni bat 28 haziran....yaz sonuna kadar dinlenme modundayım...bebiş gelirse şansıma canım...

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
tatlımm benmkı de 6 haziran

kızlarr karnım aççç:) kahvaltı etmedm daha ne ysem kı akıl verin gaciler:56::56::56::56:

kırmızı ve yeşil biber közleyip onları küçük küçük doğra uzerine azıcık zeytinyağ gezdir
yanına kızarmış ekmek peynir ve domates
artık havalar ısınıyor daha hafif şeyler yemek lazım:54::54:

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin:nazar:

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

arkadaşım günaydı 31 mayıs

kırmızı ve yeşil biber közleyip onları küçük küçük doğra uzerine azıcık zeytinyağ gezdir
yanına kızarmış ekmek peynir ve domates
artık havalar ısınıyor daha hafif şeyler yemek lazım:54::54:

hmm kırmızı biber bende közlüyorum canım çok güzel oluyo . bazende kırmızı biberleri tavaya doğruyorum yağ ile onları pişiriyorum. üzerinede yoğur düküyorum çok güzel oluyo:)

hmm kırmızı biber bende közlüyorum canım çok güzel oluyo . bazende kırmızı biberleri tavaya doğruyorum yağ ile onları pişiriyorum. üzerinede yoğur düküyorum çok güzel oluyo:)

kırmızı biber hakikaten vazgeçilmezlerimdendir
neyse hamilesin daha fazla konuşmayım:33::33:

ben sabah kahvaltısında bayat ekmeklerin üzerinde domates peynir zeytin yumurta biber hepsini karıştırıpta üzerine koyup fırına ver süperr bayılırımm

kızlar hasta olmazsam pzt doktora gidicem kesin... sebebi ne çok merak ediyorum bu ay bal tarçın çörek otu kullanmıştım belkide o pko yu iyice arttırdı rabbim yardımcımız olsun.. bat tarihini bilmemek kadar zor bişey yok kızlar :14: diyorumki hasta oldum ohh be diyorum wcye gidiyorum akıntı sadece... bunalıma girdim artık iyice...

Back