• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

kızlar ben bu ay öğrendım p.over oldugumu ama doktorum kıs var veya yumurtan gelısmemıs gıbı bişey demedi sadece progynex ilacı verdı 3 ay kullan hamıle kalmazsan yumusra takıbıne başlıcaz dedi bende ılk ayımı kullandım 15 gun ama 13. gun kahve rengı leke geldı doktorum bırak dedı 3 gun 1 kereye mahsuz hergun kahve rengı leke geldı sımdı kesıldı dun regl olmam gerekıyordu ama olmadım çok fazla baş ağrım kasık ağrısı batma gıbı ağrım var umudum var bu ay ama bilemıyorum bu ilacı kullanan varmı hamılelım olabılırmı acaba...:30:

bıldıgınız baska kur varmı adet duzensızlıgım yok masallah gununde oluyor 1 gun gecse gıdıp test yaparım ama fırsat vermıyor ıste su gun olacam dıyorum oluyor onun ıcın adetımı beklıyorum oncesınde test yaptırmıyorum cogu kez yaptım sonu c hep negatıf :((((

kürlere baslamak ıcın önce sorunun ne oldugu önemlı esınde sperm bozuklugu varsa düşüklüğü yanı kecıboynuzukürü yumurtlamayla ılgılıyse sorun sogan-incır kürlerı oluyor

Son düzenleme:
Kızlar mayısın sonuna gelıyoruz yavas yavas bu ay hamıle kalanlar bızler ıcın dua edın hazıran ayı ugur getırsın sızlere Allah yuzumuzu guldursun

Selam kızlar;)

Pembemasal hayatım, ben de hazirana kaldım, bakalım inşallah bu ay tuttururuz belki:)

pembişim bende hazirncıyım :ssz::ssz::ssz::ssz:
batım 18-19 haziran
inşallah umutlarla dolu bol hamişli bir topik olur hayırlısı olsun

bende hazirana kaldımm arkadaşlar:(( batım 16 haziran liste yaparsanız beni de eklemeyi unutmayın bu ay için umutlarımız tükenmez inşş

Back