How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

bende artık mayısdaki başarısız durumdan sonra hamile kalmak istiyorum haziran ayındaaa,duaaa edelimmm ve bol bol çalışalım arkadaşlar.
mayıs ayını unutup önümüze bakalım

merhaba tekrardan kızlarr benım adete 2 hafta var daha cyclo kullanıyorum pco var cunku ama olsunnn zaten asklar hep boyleeee :9:bazen testlere isyannnn desek te Allah ın gucune gıtmesın o bılır hayırı serı Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin:16:

merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi :( 10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor :( allah isteyen herkese versinn

Arkadasim,

Sakın takılma... Çok önemli bu yapılan tüm araştırmalar -eğer fiziksel bir sorun yoksa- aşırı istemekten hamile kalamadığını gösteriyor.Buna da SEBEPSİZ İNFERTİLİTE diyorlar

Bu arada yeni öğrendim. Siyah kuru erik yumurtalıkları çalıştırıyormuş.

Ben hamile kalmadan önce ceviz, badem,fındık, kaju ve siyah üzüm verdi doktor. Ama az abartmadan... Beslenmene dikkat et. Fazla çıplak gezme. Üşütme. Bunlar da önemli.

Ne kadar sakin ve dingin olursan, bebiş de sana o kadar çabuk gelir. Kimsenin ne dediğine bakma. Hatta eşinle anlaş laf söyleyenlere birbirinize topu atın. Biz öyle yaptık. Böylelikle de milletin çenesini kapamış olduk.

Allah tez zamanda hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin

kızlar tekrar merhaba ben 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordum ama kendimize 4 ay zaman verdik artık kendi kendimize deneyeceğiz size şunu sormak istiyorum doktor bize hep 15.gün ilişki diyordu 16. gün kontrole gittiğimde ise yumurta çatlamış oluyodu bu arada 28 günde bir adet görüyorum sizce yanlış zamanlama mı verdi bize dr ? bu ay diyorum ki 14.gün mü ilişki uygun olur ?20 mayıs pazar gecesi adet olmuştum ilgilenirseniz sevinirim hoşçakalın ( bu arada daha öncede hamilelik yaşadım ama 3 aylıkken kalbi durduğu için aldılar çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın allahımmmm o zaman kendi kendime hamile kalmıştım )

Arkadaşım imkan varsa 11-13. gün gibi başla 19-20ye kadar yapabiliyorsanız, her gün ilişkiye girin. 1 boş 1 dolu da olmama riski artıyor. Bir de doktor bize eşinin spermleri taze olması gerekiyor. 3-5 gün beklemiş sperm varsa önce kondom kullanın sonra birlikte olun dedi. Şimdi kısmetse bir junior bekliyorum.

Arkadasim,

Sakın takılma... Çok önemli bu yapılan tüm araştırmalar -eğer fiziksel bir sorun yoksa- aşırı istemekten hamile kalamadığını gösteriyor.Buna da SEBEPSİZ İNFERTİLİTE diyorlar

Bu arada yeni öğrendim. Siyah kuru erik yumurtalıkları çalıştırıyormuş.

Ben hamile kalmadan önce ceviz, badem,fındık, kaju ve siyah üzüm verdi doktor. Ama az abartmadan... Beslenmene dikkat et. Fazla çıplak gezme. Üşütme. Bunlar da önemli.

Ne kadar sakin ve dingin olursan, bebiş de sana o kadar çabuk gelir. Kimsenin ne dediğine bakma. Hatta eşinle anlaş laf söyleyenlere birbirinize topu atın. Biz öyle yaptık. Böylelikle de milletin çenesini kapamış olduk.

Allah tez zamanda hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin
hakklısın cnm bende pco davar ya ıyı ce damarım bıze tecubelerını paylasss:12:

Aklıma gelmişken...

Ben keçiboynuzu yiyordum, eşime de yediriyordum. O da fındık, badem ,ceviz, kaju ve siyah üzüm, siyah erik yedi.

Yalnız lütfen sakinlik arkadaşlar....

Her şeyde bir hayır vardır. Belki pembe masal hatırlıyordur. Ananemin komşusu ile ilgili bir olay anlatmıştım. Kadının çocuğu olmuyormuş. Artık kadın yakarışla karışık herhalde isyan eder hale gelmiş. Rabbim benim yok diye... Birgün cam önünde ağlarken uykuda değil dikkatinizi çekerim....gözünün önünden 2 sakat arabası bir kız bir erkek çocuk birinden kendi tutuyor diğerini eşi... Sonra da kadın tövbe edip, rabbim sen hayırlısını bilirsin ve dileyene hayırlısını dilersin deyip isyan etmekten vaz geçiyor ve üzülmeyi bırakıyor....

Sizden ricam, lütfen sakin ve dingin olun. Kendinize bir uğraş edinin. Bu arada birlikte olduğunuz dönemlerde kendinizi çook yormayın. Evi sonra da temizlersiniz... Çok sıkı kiyafetler giymeyin. Çok kahve ve çay tüketmeyin. Çok şekerli şeyler tüketmeyin. Hamur ve tuz da lütfen. Bunlar sizin hücreleriniz öldürüyor.

Aklıma gelmişken...

Ben keçiboynuzu yiyordum, eşime de yediriyordum. O da fındık, badem ,ceviz, kaju ve siyah üzüm, siyah erik yedi.

Yalnız lütfen sakinlik arkadaşlar....

Her şeyde bir hayır vardır. Belki pembe masal hatırlıyordur. Ananemin komşusu ile ilgili bir olay anlatmıştım. Kadının çocuğu olmuyormuş. Artık kadın yakarışla karışık herhalde isyan eder hale gelmiş. Rabbim benim yok diye... Birgün cam önünde ağlarken uykuda değil dikkatinizi çekerim....gözünün önünden 2 sakat arabası bir kız bir erkek çocuk birinden kendi tutuyor diğerini eşi... Sonra da kadın tövbe edip, rabbim sen hayırlısını bilirsin ve dileyene hayırlısını dilersin deyip isyan etmekten vaz geçiyor ve üzülmeyi bırakıyor....

Sizden ricam, lütfen sakin ve dingin olun. Kendinize bir uğraş edinin. Bu arada birlikte olduğunuz dönemlerde kendinizi çook yormayın. Evi sonra da temizlersiniz... Çok sıkı kiyafetler giymeyin. Çok kahve ve çay tüketmeyin. Çok şekerli şeyler tüketmeyin. Hamur ve tuz da lütfen. Bunlar sizin hücreleriniz öldürüyor.

evet tatlım cok hakklısın dıyorum ya sagılıklı olsun hayırlı evlat olsun yaslılıgımız da var ben buna butun yuregıme ınanıyorum dusun kızken adetım gecıkmelı gelıyordu evlendım duzeldı her ay sonra cocuk yapamya karar verdık bozuldu dogurganlık testı yaptım normal cıktı klomfen ılacı verdı doktor bende kıst yaptı sogan kurunu ıctım kıst gıttı bu sefer de pco sun dedı baska bı doktor ıgne yaptı adet oldum sımdı cyclo progynova ıcıyorum benı stresten uzak durmalıyımm kocam dıyo daha yasın 24 kendını yıpratma karıcım cocuk olucak olan sana oluyo

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 28 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim bu listemiin son hali Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 28 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim bu listemiin son hali Bismillahirrahmanirrahim:nazar:
günaydinnnn pembişimm yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun tatlimm:118::118::118::118:

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 28 haziran

canım benim benim bat durumu biraz karışık int hesaplamasına göre 2temmuzz:(((

günaydııııııııııın buldum sonunda haziran topiğini:51::51::51::51::51::51:
benim adet döngüm çok düzensileşti ama hesaplama sonucunda 5 temmuz çıktı
adetim çoook ağrılı geçiyor ve bugün iş var ayrıca nöbetçiyim okulda akşama kadar ayaktayım:43::43::43:

günaydııııııııııın buldum sonunda haziran topiğini:51::51::51::51::51::51:
benim adet döngüm çok düzensileşti ama hesaplama sonucunda 5 temmuz çıktı
adetim çoook ağrılı geçiyor ve bugün iş var ayrıca nöbetçiyim okulda akşama kadar ayaktayım:43::43::43:

şu an adetmisin bide sat ve bat kaç seninnn

kızlar bizim bi çare bulmamız lazımmm.bizde çok fazla stres var acaba bu ay olurmuu hamile kalırmıyızzz diye.kfamız başta boşaltmamız lazımmm ama nasıl? fikri olan varsa söylesinnn lütfennn

Back