- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.041
Günaydın şekerler,hayırlı cumalar,dualarınız kabul,göbüşleriniz bebek dolsun :)
Pessssssssssssss dıyorum baska da bısı demıyorum kaldırımda doguran kadını ızledınız mı hamılar baya bıldıgınız yolda yururken dogurdu bebek dustu ardına bakmadan gıttı ızlemedıysenız de ızleyın ıstanbulun gobegınde bagcılarda hemde ınsan mı bunlar yaaa Allahım gucune gıttmesın Allah butun cocuk ısteyenlere nesıp etsın Ama COCUK ISTEYENLERE Amin
ayyyy pembem 2 gündür şok olmuş bi şekilde haberlerde izliyorum her seferinde gözlerime inanamıyorum... ayşeye katılıyorum bencede doğum yaptı karnında eteğinin altında tutuyodu sonrada bebek pırt diye kayıverdi heralde elinden.. pesss dedirtecek bi olay yaa... kız bide 16 yaşındaymış bebeğin babası 3 kişiden biriymiş.. o 3 kişiden biriside abisiymiş.. Allahım esirge yarabbim ne günlere kaldık yarabbii... biz bebeğimiz olsunda ona herşeyi alalım miss gibi bakalım diye uğraşıyoruz millet doğurup sokağa atıyo yaaa.... 2 gündür o video gözümün önünden gitmiyo... bebekte nasıl tatlıııı maşallahh.. Rabbim bahtını güzel eylesin...
Bu arada hepinize günaydınnn hayırlı cumalar canlarıııımmmmmmmm..............
kızlarrr günaydın ,,, ermegan dediğin videoyu sabah gazetede haberini okudum az öncede videosunu seyrettim tansiyonum düştü elim ayağım titredi yemin ederim , sinirlerim bozuldu çok insanlar ne vicdansız ya birde kürtaj yasaklanıyor,,,
helloooo napıp durursun bakem siz iki gündür hiç neşesi yok buranınnn
günaydınnn kızlarrrrr :))
günaydııınnn cöspırrrrr naber bacım...?
ben zaten kürtajın yasaklanmasın karşıyım.aslında bir yönden iyi ama her zamanda iyi değil işte görüyoruz yola bırakanlar falan.amannn iyi günlere kalmadık artık onu kesin öğrendim
nolsun bacişim yaa.dün gittim bhcg ye baktırdım.2.06 çıktı.ama aklım karıştı açıkçası.kürtajdan sonra ara ara bhcg ye bakılması gerekiyomuş ben hiç yapmadım.değerin sıfırlanması gerekiyomuş.benim 0 değil.şimdi bu değer sıfırlanmayamı doğru gidiyo yoksa hamile olmayamı doğru gidiyo bilemedim bacım.şimdi hafta kadar bekliycem eğer adet olmaz isem bhcg yeniden yaptırıcım eğer değer yükselmişse bi ihtimal hamilelik olabilir.yok düşmüşse hormonlar anca kendine geliyo olabilir:44:yani böle cicimm.sen nasılsın bakem.
bende iyiyim bebişimmm... idare edip gidiyoosss.. kız bende 10 gün önce bhcgye baktırmıştım 2.7 çıkmıştı ve o zamanda 36 37 gündür regl olmamıştım ama sonuçta gebelik yoktu bende değer 3'e yakın olunca acaba yenimi yerleşiyo diye düşündüm ama benim kırmızılar bir foşladı aklın dururr
valla bende bekliyom foşlamasını ama ne gelen var ne giden bacım.karnım küp gibi oldu valla
ayyyy bende öyleydim iştee... sonra bi hasta oldum ama ağrıdan sancıdan öldüm hastaneye gittim artık duramadım... belkide bebiş vardır kuzumm...? ayyy inşallah öyledir ama umutlandırma kendini öyle yaptım sonra tötümün üstüsüne oturdum fallaaaa
nolsun bacişim yaa.dün gittim bhcg ye baktırdım.2.06 çıktı.ama aklım karıştı açıkçası.kürtajdan sonra ara ara bhcg ye bakılması gerekiyomuş ben hiç yapmadım.değerin sıfırlanması gerekiyomuş.benim 0 değil.şimdi bu değer sıfırlanmayamı doğru gidiyo yoksa hamile olmayamı doğru gidiyo bilemedim bacım.şimdi hafta kadar bekliycem eğer adet olmaz isem bhcg yeniden yaptırıcım eğer değer yükselmişse bi ihtimal hamilelik olabilir.yok düşmüşse hormonlar anca kendine geliyo olabilir:44:yani böle cicimm.sen nasılsın bakem.
canım kürtajdan sonraaa 15-20 gün içerisindee değerler sıfırlanıyor diye biliyorum ama emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?