- Konu Sahibi pembemasal
-
herkese günaydın. zuzumm tatlım kendine çok dikkat et kuzum aralık anneleri topiğinde hala çoğu arkadaşımın kanaması devam ediyo ama bebişlerinin gelişimi felan gayet iyi. dr sanada düşük önleyici ilaç vermiş onu ihmal etme kuzum iç . ben inanıyorum bebişin seninle olucak sen çok endişe ediyosun ama sakin olmalısın canım
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?
cnm bu fal degıll ama b enı cok etkıledı
canım bence sen doktora gıt
olsun tatlım ınsanın basına ne gelırse merakten gelır:)
günaydın kızlar herkese hayırlar getirsin bugün inşallahhh
zuzu tatlım herşeyin hayırlısı olsun...ama bence hemen bir doktora git ve neden bebiş tutunamıyor önce bu araştırılsın..bebişin tutunması içinde verilen ilaçlar var... sürekli doktor değişrime tek doktor takip etsin..yoksa her gitttiğin doktor sil baştan başlar.. senin sorunun hamile kalamamak deqil canım bebek tutunamıyor.. doktor bu konu üzerine yoqunlaşmalı...
Ahahahaha bakarım hanıımmm bakla falı bakarım kahve falı bakarım el falı bakarım at 5 10 kuruş bakayım falınahanııııııııııımmm falcınız geldiiiiiiiiiiiiiiiii
evet insanın başına ne gelirse ya meraktan yada y.......n bu sonuncusu çok güzel keşke hep başıma o gelseee
O uçmuş bıtanem sen ona bakma hala aklı tarotlarda kalmıs
ecelimmmmmmmmm naber tatlım
Ahahahhaha MANYAK
zuzum sen yarın git kanını felan ver kuzum ihmal etme bence kanda pıhtılaşma olup olmadığınada baktır canım
hahahahah bugün abdest alıp bu ayın çalışmalrına başlıyorumm.o yüzden çeneme vurduuu.
hahahahah bugün abdest alıp bu ayın çalışmalrına başlıyorumm.o yüzden çeneme vurduuu.
tatlım senin hamilelqin nasıl geçiyor artık 2-3 haftaya cinsiyetide belli olur...öyle böyle derken 9 ayı yarılıcaksın..zaman ne çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?