- Konu Sahibi pembemasal
-
Bilirim ben :)benim yerime de yapın,türk kahvesi ve lokumda koyun üfff sohbete bak,yemede yanında yat :)
İnşallah tavan olur canım ya,uzun yollardan geldi,çok bekledik,umarım bizi beğenirde bırakmaz
Afiyet bal şeker olsun
aprdon şekerim ghetirdim canım afiyet olsunn
valla canım 3 ablam var off biraraya geldikmi anam anam yemede yanında yat annem iyikide yapmış anam benim anammm
şimdi en büyük ablam şehir dışında olunca eee haliyle özlüyo çağırıyo bizde haftasonu diğer ablam ve eşlerimizle gitcez sonra kocişler bizi bırakcaklar ... gayri bizsiz 2 bacanak birbirlerine bakcaklar...
kuzum mercimeğin sana sıkı sıkı tutuncak bebemm...
Bilirim ben :)benim yerime de yapın,türk kahvesi ve lokumda koyun üfff sohbete bak,yemede yanında yat :)
İnşallah tavan olur canım ya,uzun yollardan geldi,çok bekledik,umarım bizi beğenirde bırakmaz
Afiyet bal şeker olsun[/QUOT
gel hayatım beraber olsunnn şişko olucaksın yakında bencce sen yemeee(kıskançlıktan şişko yaptım seni)
sağol canım ohh mis gibi ellerin dert görmesin bebiş görsün...................
Annelerimiz yapmış ama bizde o cesaret olmuyor işte.sohbetiniz koyu özleminiz az olsun,yüzünüz hep neşeyle dolsun :)
BEBEKLERİNİZİN ADLARINI NE KOYARDINIZZZZ?
deryaffcim ben dusuk yapmistim oda gec dollenmeydi ve oda bole dusulk degerliydi bu yuzden korkum. Allahim onu bana bagisla yarabbim...
canım sende varmı aklında olan isim......... Ben hiç düşünmedim ama merak ettim seninkini doğrusu.....
şimdi benim eşimin işleri çok yoğun akşamları bazen eve geç saatte geldiği oluyor o zamanlar evin içinde ister istemez bir ses soluk olsun diye düşünürümmm o yüzdennn bebepğim kız olursa ismini nefes koymayı düşünüyorum.oğlum olursada boran
inşaallah bir nefestede bebişin dünyaya gelir..Rabbim gönlümüzün muradını nasip etsin aminnnnnnnn........
bizim ufaklığın ismi hazır kızlar kız olursa ece erkek olursa ege ama tabi ben doğuma kadar fikir değiştirmezsem
teşekkür ederim canım inşallah
öyle işlte canımm siz ne isterdiniz hiç düşünmedinizmiii
güzelmişi isimlerrr. bana soruyorlaarrr eee kocnda koyar ismini sen neden karar verdin hemen diyorrr.bende 9 ay ben taşıcam bulantıları ben çekicem aman dişiymiş kaşıymış gözüymüs hastayken ben kalkıcam benim uyku düzenim bozulucakk.herşeyi ben yapıcam kocam sefasın sürücek yok yaaaa diyorummm:)) eşim kuduruyor öyle diyince
canım cinsiyet olarak soruyorsan ilki oğlum olduğu için 2. yidekız istiyorum yani eşime sorsam hayırlısı olsunda cinsiyeti önemli değil der tabi önce hayırlısı ama insanız sonuçta kalbimizdende bi şeyler geçiyor... Rabbim inşaallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hayırlı evlat versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?