• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

güzelmişi isimlerrr. bana soruyorlaarrr eee kocnda koyar ismini sen neden karar verdin hemen diyorrr.bende 9 ay ben taşıcam bulantıları ben çekicem aman dişiymiş kaşıymış gözüymüs hastayken ben kalkıcam benim uyku düzenim bozulucakk.herşeyi ben yapıcam kocam sefasın sürücek yok yaaaa diyorummm:)) eşim kuduruyor öyle diyince

evet yani herşeyi anneler çekiyo bırakın onuda biz koyalım dimi bide kayınvalide ve kayınpeder isimleri konur:36: başa bide sona kendin koyarsın al sana 2 isim uzun uzadıya söyle artıkınnnn....:37::37::37::37:

tabikideeee önceee sağlık cinsiyet hiç önemli değil kızımda yok oğlumda yok sağlıklı hayırlı aklı selim bir evlat olsun daha ne diyimm benim olsun canım olsun

tabikideeee önceee sağlık cinsiyet hiç önemli değil kızımda yok oğlumda yok sağlıklı hayırlı aklı selim bir evlat olsun daha ne diyimm benim olsun canım olsun

All
zuzum maşaallah:nazar: nazar değmesin....

kimseye söyleme canım değerlerin yükselsin sonra doya doya söylersin:21::21::21:

haziran ayının 2. hamişi geliyoooooooor göbüşe yer verin.....:16:

Allah razi olsun seastrem napimm cok huzursuzlandim esim biliyo tabiki bide annem arkadaslarima deger yukselince solicemki bqana iyi baksinlar:-) ee cuma az cok belli olurr. Umarim duzgun bi sekilde yukselir. Ilkindede bole olmustu 345 te durdu deger dusmeye baslladi cunku dusuk yapiyomusum:'( yaa allahim sen bunu bana bagisla die dua ediyorum napimm. Kader...

evet yani herşeyi anneler çekiyo bırakın onuda biz koyalım dimi bide kayınvalide ve kayınpeder isimleri konur:36: başa bide sona kendin koyarsın al sana 2 isim uzun uzadıya söyle artıkınnnn....:37::37::37::37:

valla öyle kayınpeder erkek olursa ille onun ismi konulucak diye tutturdu. kayınvalidede nefes olmaz falan dedi

oyyy oyyy .......... dünya işte aysem .............. pankart mı açsak ne? :53:

neysem ben azcık ütüm var onu bitiriyim sonra yine gelirim ............ :54:

ayşem tatlım nefes ismi çok hoş bence kulağa güzel geliyo. inş ikimizinde bir kızı olur kuzum

şekerlerr benim kuzenimin kızının adıda nefes.Yurt dışında yaşıyo.çok tatlı maşallah :))benim oğlum olursa ismi kesinlikle UMUT,kız olursa belkim ELA NAZ koyarısss:)) Allah ım nasip ederse inşallah:27:

spermi güçlendiriyormuş benim hastaneden arkdaşım var o söyledi.onun eşinin sperm sayısı düşkmüymüş neymiş.hergün akşam çekirdek yedirtmiş.adamın sperm sayısı fırlamışşş(spermi fırlatmış yani)

Hadii denicem canım inşallah faydasi olur eşim sigarayi bırakmış kız, ayşe bugün adet gününm daha gelmediler dua et nolur kız bu arada eğer sakıncası yoksa özelden telini yaz da arada konusalim istersen

Hadii denicem canım inşallah faydasi olur eşim sigarayi bırakmış kız, ayşe bugün adet gününm daha gelmediler dua et nolur kız bu arada eğer sakıncası yoksa özelden telini yaz da arada konusalim istersen

bıraksın işte sigarayı bide kabak çekirdeği tamam dır birşey daha dicem belirtilerin varmı seninnn

Back