• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Sinirlerim bosaldi hicdkira hickira agliyorumm cuma tekrar yaptirip gel dedi dr. Duygularim karman corman...

ayy kuzummm kıyamam ben sanaa.bebeğim ağlama lütfenn.bak Allah ın izniyle herşey yoluna giriyo.lütfennnn ağlamaaaa ben zaten hazır vaziyette bekletiyorum gözyaşlarımııı:43:

Son düzenleme:
Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:-):-(:'(

ayyyyyy canıııımmm hadi hayırlısııııı senin ara ara kahve lekenlenmen oluyodu geç döllendi demekki o zamanda yerleşiyodu sanırım... oyyyy cnm benimmm hadi gözünaydııınnn çooooooooooooooook sevindim bebeğiiiimmmmm :nazar::nazar:
kızlar merhaba nasılsınız :16::16::16:
irmeganım dün topiqe gelmişsin cevap yazdım ama sen çıkmışsın...çok yoqunum canım sanırım izinler imzalanırsa hafta sonu tatile çıkıyoruz 2 hafta...bu aralar tadilat nedeniyle hep koşturduk...hep aklımdasınız ama uqrayamadım..umarım herkes iyidir..:34:

merak ettim seni canımcım kaç gündür uğramadın hiçç... hadi yine iyisin 2 hafta tatil oooohh misssss bizim tatil çoooooook uzaklarda inşallah çabucak gelir zamanııı... bizi unutma heeeeee uğra aradaaaa :54:

şimdi gelelim banaaa.... dün gece 2'de yattım.. akşam eşimle ikea'ya gittik ev için alınacaklar vardı onları aldık yemek ısmarladı kocam banaaaaaaa :12: sonra ona bikaç bişey aldıkk sonra evimize geldik haber geldi perdeci yarın yeni eve gelecekmiş diye.. evdeki perdeleri söktüm hepsini saat 11'den sonra yıkadım astım.. salonumdaki cam eşyaları topladım derken saat 2 olmuş baygın bi şekilde uyuya kalmışım sabahta geç uyandım zatenn... kızlar sabah uyanınca birden adet sancısı girdi wcye gittim 2 damla siyah gelmiş... sanırım bütün hayallerim suya düştü oysaki çok umutluydum ben :14: hayırlısı artık ne deyimm Allah büyük elbet bizlerde o güzel haberi aldığımız günleri görürüzz... hepinizi çooooooook seviyoruuummm...... iyiki varsınızzzzzz :43:

benide listeye ekleyiiin bat 18 haziran. bu ay çok fazla kasık ağrısı çekiyorum ... akıntımda çok :( acaba üşüttümmü... zaten geçen ay da 5 gün geç regl olmuştum... hiç şaşmazdı halbuki...

nasıl bişi bu 2 haftada 3 kilooooo

mayo dıyetı canım bana cok cazıp geldı cunku 1 aydır hemen hemen aynı seylerı yıyorum
1 cı hafta
sabahları 1 dılım kepeklı ekmek kasar peynırı 1 domates salatalık 3-4 zeytın

oglen salata yogurt

aksam salata yogurt

tatlı krızınız tutarsa yogurt ve cılegı karıstırıp yıebılırsınız

kivi 1 tane (kıvı yemesenız avuc ıcı kadar kıraz) kıraz yemesenızbır muz ıstedıgınız kadar yesıl erık ama tuzsuz maden suyu meyvelı degıl! saf maden suyu ıcıne lımon sıkabılırsını

2 hafta
sabahları 1 dılım kepeklı ekmek kasar peynırı 1 domates salatalık 3-4 zeytın

oglen corba salata yogurt

aksam et tavuk sebze 2 adet yumurta menemen ve omlet seklınde

kivi 1 tane (kıvı yemesenız avuc ıcı kadar kıraz) kıraz yemesenızbır muz ıstedıgınız kadar yesıl erık ama tuzsuz maden suyu meyvelı degıl! saf maden suyu ıcıne lımon sıkabılırsını

ayyyyyy canıııımmm hadi hayırlısııııı senin ara ara kahve lekenlenmen oluyodu geç döllendi demekki o zamanda yerleşiyodu sanırım... oyyyy cnm benimmm hadi gözünaydııınnn çooooooooooooooook sevindim bebeğiiiimmmmm :nazar::nazar:

merak ettim seni canımcım kaç gündür uğramadın hiçç... hadi yine iyisin 2 hafta tatil oooohh misssss bizim tatil çoooooook uzaklarda inşallah çabucak gelir zamanııı... bizi unutma heeeeee uğra aradaaaa :54:

şimdi gelelim banaaa.... dün gece 2'de yattım.. akşam eşimle ikea'ya gittik ev için alınacaklar vardı onları aldık yemek ısmarladı kocam banaaaaaaa :12: sonra ona bikaç bişey aldıkk sonra evimize geldik haber geldi perdeci yarın yeni eve gelecekmiş diye.. evdeki perdeleri söktüm hepsini saat 11'den sonra yıkadım astım.. salonumdaki cam eşyaları topladım derken saat 2 olmuş baygın bi şekilde uyuya kalmışım sabahta geç uyandım zatenn... kızlar sabah uyanınca birden adet sancısı girdi wcye gittim 2 damla siyah gelmiş... sanırım bütün hayallerim suya düştü oysaki çok umutluydum ben :14: hayırlısı artık ne deyimm Allah büyük elbet bizlerde o güzel haberi aldığımız günleri görürüzz... hepinizi çooooooook seviyoruuummm...... iyiki varsınızzzzzz :43:

du bakalım bacım hele bekle devamı gelmezse sende hamiş olabilirsin bemceee:27:

az önce gittim wcye devamı gelmiş baya canım.. hamile değiliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :52: hamileyim yazmak nasip olmadı bende bağırarak bunu söylemek istedimmmm :36:

Allah iyiliğini versin bacım.Ama inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz benim içime öyle doğuyor.Allah ım herşeyin en iyisini bilir.sabretcez dua edicez yapacak bişeymiz yok.

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

zuzu InsAllah hamıleee

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

hoşgeldin bebemmm.bizler iyiyiz inşallah sende iyisindir.
hoşbulduk tatlım :16: bende iyiyim koşturuyorum bu aralar...ev tadilatı tail telaşı derken uqrayamadım..ama sizi çok özledim:34:

aşkım tatlım bitanemmm.......aksatma bizim topiqi bak nehirasi de geldi muhabbetin belini kırıyoruz..gözlerimiz aramasın seni adresi biliyosun:34:
bu arada hakkında hayırlısı olsun canım biraz bekle belki devamı gelmez..

pembişşşş naber fıstıqımmm :16::16:

çokmu kanaman canım yaaa eminmisin adet olduğundan ayyy ne diuyorum benn bende senden çok umutluydummm

az önce gittim wcye devamı gelmiş baya canım.. hamile değiliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :52: hamileyim yazmak nasip olmadı bende bağırarak bunu söylemek istedimmmm :36:
uzulme canım benım hayırlısı pco dan da kurtulucaz bebıs te gelıcek Allahın ıznıyle bı yerde bı pcolu aradas yazmıstı doktor tedavı uygulamıs ılaclar falan olmamıs baska bı ılac tedavısında de esı sehır dısına cıkmıs kız ıyıce umudunu kaybetmıs hatta esıne kızmıs aksamları dua etmıs demıs kı Allahım ne doktorlara guvenıyorum ne kurlere ılaclara ancak sana sıgınırım meyrem anaya yoktan bır evlat vermısın buyuk rabbım bızlere de ver sana gucvenırım ancak hıc kımseye guvenmıyorum kadın 1 ay sonra tedavısız hamıle kalmıs Allah ol dedı mı oluyor

yazarmısın canım o diyeti:53:
yazdım sekerım yapın vAllah tatıle gıdersenız havamız olsun:D

Allah iyiliğini versin bacım.Ama inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz benim içime öyle doğuyor.Allah ım herşeyin en iyisini bilir.sabretcez dua edicez yapacak bişeymiz yok.

hayırlısı bebeğim yaaa ne deyim... bekliyoruz sabırla elimizden dua etmekten ve çalışmaktan başka bişey gelmiyo :9:

çokmu kanaman canım yaaa eminmisin adet olduğundan ayyy ne diuyorum benn bende senden çok umutluydummm

bildiğin regl oluyorum kuzum.. bende çok umutluydum yaa inanki çok kaptırmışım kendimi dün perdeleri felan toplarken nasıl dikkatli davrandım bi görmen lazımdı... ama nasip olmayınca olmuyo.. gelsin yeni umutlarrr... şimdi kesin 22 günde olurum regl haziran umudum halen bitmediiiii :23:

uzulme canım benım hayırlısı pco dan da kurtulucaz bebıs te gelıcek Allahın ıznıyle bı yerde bı pcolu aradas yazmıstı doktor tedavı uygulamıs ılaclar falan olmamıs baska bı ılac tedavısında de esı sehır dısına cıkmıs kız ıyıce umudunu kaybetmıs hatta esıne kızmıs aksamları dua etmıs demıs kı Allahım ne doktorlara guvenıyorum ne kurlere ılaclara ancak sana sıgınırım meyrem anaya yoktan bır evlat vermısın buyuk rabbım bızlere de ver sana gucvenırım ancak hıc kımseye guvenmıyorum kadın 1 ay sonra tedavısız hamıle kalmıs Allah ol dedı mı oluyor

rabbim büyük cnmm biz sadece ondan istiyoruz diğerleri hep vesile yine bebişleri gönderen rabbim... Bende eminim bu pko illetini yenicezz... ama herşeyin başı sabır ve tevekkül.. Allah büyük...

pembişşşş naber fıstıqımmm :16::16:[/QUOTE]

kız hakkaten zayıflıyorum fıstık gıbı oluyorum hee:9: ıyıdır valla tatlım ılacıma son2 gun oyle umut dunyası beklıyoruzzz stresten uzagım tatlım yaz geldı ya Allahım yuzumuze baksın senın tatıl varmıs oh ne guzeelll

yazdım sekerım yapın vAllah tatıle gıdersenız havamız olsun:D

anacım diyeti okudumda bana öldeseniz bbelki ölebilirim ama bu diyet sadece açlıktan başka birşey değilll.ne yoğurtla salat yenilişrmiii

rabbim büyük cnmm biz sadece ondan istiyoruz diğerleri hep vesile yine bebişleri gönderen rabbim... Bende eminim bu pko illetini yenicezz... ama herşeyin başı sabır ve tevekkül.. Allah büyük...[/QUOTE]

olucak tatlım benım sen hıc merak etmee

anacım diyeti okudumda bana öldeseniz bbelki ölebilirim ama bu diyet sadece açlıktan başka birşey değilll.ne yoğurtla salat yenilişrmiii

olur olur şekerim.bi süre sonra miden alışıyo az yemeye.sonra zaten istesende yiyemiyosun.tecrübeyle sabittir:27:

Back