- Konu Sahibi pembemasal
Sinirlerim bosaldi hicdkira hickira agliyorumm cuma tekrar yaptirip gel dedi dr. Duygularim karman corman...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr dıyeten mıdem kuculuyor galıba su an tuhaf oldu mıddem ya bı de mayo dıyeıtını yazdım doktorumdan yarından uygulamaya baslıyorum 2 haftalık haftada 3 kıloo
Sinirlerim bosaldi hicdkira hickira agliyorumm cuma tekrar yaptirip gel dedi dr. Duygularim karman corman...
Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:-'(
kızlar merhaba nasılsınız
irmeganım dün topiqe gelmişsin cevap yazdım ama sen çıkmışsın...çok yoqunum canım sanırım izinler imzalanırsa hafta sonu tatile çıkıyoruz 2 hafta...bu aralar tadilat nedeniyle hep koşturduk...hep aklımdasınız ama uqrayamadım..umarım herkes iyidir..
nasıl bişi bu 2 haftada 3 kilooooo
ayyyyyy canıııımmm hadi hayırlısııııı senin ara ara kahve lekenlenmen oluyodu geç döllendi demekki o zamanda yerleşiyodu sanırım... oyyyy cnm benimmm hadi gözünaydııınnn çooooooooooooooook sevindim bebeğiiiimmmmm
merak ettim seni canımcım kaç gündür uğramadın hiçç... hadi yine iyisin 2 hafta tatil oooohh misssss bizim tatil çoooooook uzaklarda inşallah çabucak gelir zamanııı... bizi unutma heeeeee uğra aradaaaa
şimdi gelelim banaaa.... dün gece 2'de yattım.. akşam eşimle ikea'ya gittik ev için alınacaklar vardı onları aldık yemek ısmarladı kocam banaaaaaaa sonra ona bikaç bişey aldıkk sonra evimize geldik haber geldi perdeci yarın yeni eve gelecekmiş diye.. evdeki perdeleri söktüm hepsini saat 11'den sonra yıkadım astım.. salonumdaki cam eşyaları topladım derken saat 2 olmuş baygın bi şekilde uyuya kalmışım sabahta geç uyandım zatenn... kızlar sabah uyanınca birden adet sancısı girdi wcye gittim 2 damla siyah gelmiş... sanırım bütün hayallerim suya düştü oysaki çok umutluydum ben hayırlısı artık ne deyimm Allah büyük elbet bizlerde o güzel haberi aldığımız günleri görürüzz... hepinizi çooooooook seviyoruuummm...... iyiki varsınızzzzzz
du bakalım bacım hele bekle devamı gelmezse sende hamiş olabilirsin bemceee
yazarmısın canım o diyetikızlarrr dıyeten mıdem kuculuyor galıba su an tuhaf oldu mıddem ya bı de mayo dıyeıtını yazdım doktorumdan yarından uygulamaya baslıyorum 2 haftalık haftada 3 kıloo
az önce gittim wcye devamı gelmiş baya canım.. hamile değiliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm hamileyim yazmak nasip olmadı bende bağırarak bunu söylemek istedimmmm
hoşbulduk tatlım bende iyiyim koşturuyorum bu aralar...ev tadilatı tail telaşı derken uqrayamadım..ama sizi çok özledimhoşgeldin bebemmm.bizler iyiyiz inşallah sende iyisindir.
ayyyyyy canıııımmm hadi hayırlısııııı senin ara ara kahve lekenlenmen oluyodu geç döllendi demekki o zamanda yerleşiyodu sanırım... oyyyy cnm benimmm hadi gözünaydııınnn çooooooooooooooook sevindim bebeğiiiimmmmm
merak ettim seni canımcım kaç gündür uğramadın hiçç... hadi yine iyisin 2 hafta tatil oooohh misssss bizim tatil çoooooook uzaklarda inşallah çabucak gelir zamanııı... bizi unutma heeeeee uğra aradaaaa
şimdi gelelim banaaa.... dün gece 2'de yattım.. akşam eşimle ikea'ya gittik ev için alınacaklar vardı onları aldık yemek ısmarladı kocam banaaaaaaa sonra ona bikaç bişey aldıkk sonra evimize geldik haber geldi perdeci yarın yeni eve gelecekmiş diye.. evdeki perdeleri söktüm hepsini saat 11'den sonra yıkadım astım.. salonumdaki cam eşyaları topladım derken saat 2 olmuş baygın bi şekilde uyuya kalmışım sabahta geç uyandım zatenn... kızlar sabah uyanınca birden adet sancısı girdi wcye gittim 2 damla siyah gelmiş... sanırım bütün hayallerim suya düştü oysaki çok umutluydum ben hayırlısı artık ne deyimm Allah büyük elbet bizlerde o güzel haberi aldığımız günleri görürüzz... hepinizi çooooooook seviyoruuummm...... iyiki varsınızzzzzz
uzulme canım benım hayırlısı pco dan da kurtulucaz bebıs te gelıcek Allahın ıznıyle bı yerde bı pcolu aradas yazmıstı doktor tedavı uygulamıs ılaclar falan olmamıs baska bı ılac tedavısında de esı sehır dısına cıkmıs kız ıyıce umudunu kaybetmıs hatta esıne kızmıs aksamları dua etmıs demıs kı Allahım ne doktorlara guvenıyorum ne kurlere ılaclara ancak sana sıgınırım meyrem anaya yoktan bır evlat vermısın buyuk rabbım bızlere de ver sana gucvenırım ancak hıc kımseye guvenmıyorum kadın 1 ay sonra tedavısız hamıle kalmıs Allah ol dedı mı oluyoraz önce gittim wcye devamı gelmiş baya canım.. hamile değiliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm hamileyim yazmak nasip olmadı bende bağırarak bunu söylemek istedimmmm
yazdım sekerım yapın vAllah tatıle gıdersenız havamız olsunyazarmısın canım o diyeti
Allah iyiliğini versin bacım.Ama inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz benim içime öyle doğuyor.Allah ım herşeyin en iyisini bilir.sabretcez dua edicez yapacak bişeymiz yok.
çokmu kanaman canım yaaa eminmisin adet olduğundan ayyy ne diuyorum benn bende senden çok umutluydummm
uzulme canım benım hayırlısı pco dan da kurtulucaz bebıs te gelıcek Allahın ıznıyle bı yerde bı pcolu aradas yazmıstı doktor tedavı uygulamıs ılaclar falan olmamıs baska bı ılac tedavısında de esı sehır dısına cıkmıs kız ıyıce umudunu kaybetmıs hatta esıne kızmıs aksamları dua etmıs demıs kı Allahım ne doktorlara guvenıyorum ne kurlere ılaclara ancak sana sıgınırım meyrem anaya yoktan bır evlat vermısın buyuk rabbım bızlere de ver sana gucvenırım ancak hıc kımseye guvenmıyorum kadın 1 ay sonra tedavısız hamıle kalmıs Allah ol dedı mı oluyor
uzulme canım benım hayırlısı pco dan da kurtulucaz bebıs te gelıcek Allahın ıznıyle bı yerde bı pcolu aradas yazmıstı doktor tedavı uygulamıs ılaclar falan olmamıs baska bı ılac tedavısında de esı sehır dısına cıkmıs kız ıyıce umudunu kaybetmıs hatta esıne kızmıs aksamları dua etmıs demıs kı Allahım ne doktorlara guvenıyorum ne kurlere ılaclara ancak sana sıgınırım meyrem anaya yoktan bır evlat vermısın buyuk rabbım bızlere de ver sana gucvenırım ancak hıc kımseye guvenmıyorum kadın 1 ay sonra tedavısız hamıle kalmıs Allah ol dedı mı oluyor
yazdım sekerım yapın vAllah tatıle gıdersenız havamız olsun
anacım diyeti okudumda bana öldeseniz bbelki ölebilirim ama bu diyet sadece açlıktan başka birşey değilll.ne yoğurtla salat yenilişrmiii
anacım diyeti okudumda bana öldeseniz bbelki ölebilirim ama bu diyet sadece açlıktan başka birşey değilll.ne yoğurtla salat yenilişrmiii