• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

şekerler ben yarın numune hastanesine gidicem.cuma günü için tahlil yazdırıcam.karnım çok şiş ya,en azından prolaktinime falan baktırıcam.

Sag kasigim bazen ağrıyor bi de çok fazla başım dönüyor kokulara da duyarlılığım var ama gebe olduğumu sanmıyorum eşim de sorun varken nasıl olur kibu arada kızlar devlet hastaneleri cumartesi günleri açık olupr mu eşim ürolojiye gidecek de

Son düzenleme:
Deryaffcim ben dusuk yapmistim oda gec dollenmeydi ve oda bole dusulk degerliydi bu yuzden korkum. Allahim onu bana bagisla yarabbim...

korkma canım, bu bebiş seninle olcak...

BEBEKLERİNİZİN ADLARINI NE KOYARDINIZZZZ?:emir_bebek:

ben erkek olursa Eymen istiyorummmm, kız da Lina çok hoşuma gidiyor :)

kıslarrr bacişlerrr ben geldimmm:3:

hoş celdinnnnnnn

şekerler ben yarın numune hastanesine gidicem.cuma günü için tahlil yazdırıcam.karnım çok şiş ya,en azından prolaktinime falan baktırıcam.

bence de hayaletcim öyle bekle bekle olmaz, beklenecekse de dr desin bekle, diye.

korkma canım, bu bebiş seninle olcak...

ben erkek olursa Eymen istiyorummmm, kız da Lina çok hoşuma gidiyor :)

hoş celdinnnnnnn

bence de hayaletcim öyle bekle bekle olmaz, beklenecekse de dr desin bekle, diye.
deryacımm canım benimm nasılsın şekerimmm :)) valla aynen öyle bekle bekle nereye kadar bi ilaç falan içemiyorum bi yerim ağrıdığında.çünkü korunmayı bıraktık.ne olurrr ne olmazzzz:27:

Tatlim ismin ne kadar guzel ayva recelii cokda severimm:-) canim kayinvalidenden sikayetcisin sanirim nasil problemler var ama hic bunalmaya dgmz allah icin benimki cok iyidir hamarat gun gormus ama baazi yasina yakismayan seyler olsada birbirimizi severiz. Anneme soozum var ona saaygimi sevgimi asla eksik etmeyecegime dair,ama hakedene tabi. Bu arada ben evime geleim isten ciktim simdi ayaklarimi kaldirdim yatiyorum 2gun istirahat verdi dr.progestanadqa basladim ne olurr ne olmaz die. Insallah degerim yukselirde kaldigim yerden dvm ederim bebisimle yolumaaa;-) allahim isteyen herkesi daha fazla uzmeden evlat sahibi etsin. Aminnn

deryacımm canım benimm nasılsın şekerimmm :)) valla aynen öyle bekle bekle nereye kadar bi ilaç falan içemiyorum bi yerim ağrıdığında.çünkü korunmayı bıraktık.ne olurrr ne olmazzzz:27:

iyiyim canım. alışverişe çıktım terlerde kaldım yahu :) ama iyi geldi bi tane de beyaz ceket aldım h.sonu nikah var da arkadaşımın:) git canım ihmal etme belki basit bişey vardır bi ilaçla hallolur falan boşuna bekledim dersin sonra.

Tatlim ismin ne kadar guzel ayva recelii cokda severimm:-) canim kayinvalidenden sikayetcisin sanirim nasil problemler var ama hic bunalmaya dgmz allah icin benimki cok iyidir hamarat gun gormus ama baazi yasina yakismayan seyler olsada birbirimizi severiz. Anneme soozum var ona saaygimi sevgimi asla eksik etmeyecegime dair,ama hakedene tabi. Bu arada ben evime geleim isten ciktim simdi ayaklarimi kaldirdim yatiyorum 2gun istirahat verdi dr.progestanadqa basladim ne olurr ne olmaz die. Insallah degerim yukselirde kaldigim yerden dvm ederim bebisimle yolumaaa;-) allahim isteyen herkesi daha fazla uzmeden evlat sahibi etsin. Aminnn

dikkat et kendine bebeğim, yediğine içtiğine de dikkat et, az çok düşüğe sebep olabilecek şeyleri bilirsin onları yemez içmezsin.

az önce gittim wcye devamı gelmiş baya canım.. hamile değiliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :52: hamileyim yazmak nasip olmadı bende bağırarak bunu söylemek istedimmmm :36:

Tatlim guzel temennilerin icin oncelikle tesekkur ederim umarim hamilelligi dibine kdr yasqarim suan ikilemdeyimm:-( ama hic belli olmaaz canim uc gun once sarr diiye kan geldi ama dvmi yookk bak hcgm yeni baslamis yukselmeye... Yilmak yok yola dvm umut vermeye calisiyorum ama ben cok karamsarim aglamak istoyom heppp':'(

Deryaf sole bakiyim kankimm neler yememem gerekiyor. Ama benim istahim yokk hicbisey yiyemiyrum deryafff:'(

Güzel soru :) ne yemen gerekir bilmiyorum ama mesela çay-kahve den uzak dur, malum ödem söktürür, fındık fıstık ye bünyen kuvvetlensin. bitki çaylarına pek yönelme. bunlar geldi aklıma :)

zuzum maşaallah:nazar: nazar değmesin....

kimseye söyleme canım değerlerin yükselsin sonra doya doya söylersin:21::21::21:

haziran ayının 2. hamişi geliyoooooooor göbüşe yer verin.....:16:

Ayy tatlim sen beni hamis ilan etmisiin bile henuz ikilemdeyim insallah azin bal yasin gobisin bebis dolsunn:-D cuma gunu ve sonrasindaki bir hafta bana uyku haramm cok agliyorum ama bennn:'( heyecan basti duygularim kabardi off be ne biliyim kocam karnimi isitiya elini gezdiriyo cok mutlu ama ben onceki aci tecrubeme dayanarak kalp atisini duymadan yok rahat edemem. Suan bi siz bi esim birde kanimi alan arkadasim biliyor ama h.sonu yazlikta kayin validem ve gorumceme solememek icin zor tutatcaga benziyorum cenemi:-P

Güzel soru :) ne yemen gerekir bilmiyorum ama mesela çay-kahve den uzak dur, malum ödem söktürür, fındık fıstık ye bünyen kuvvetlensin. bitki çaylarına pek yönelme. bunlar geldi aklıma :)

Yesil cay bilem mi icmiyim ama cok seviyorumm. Cay kahveyle aram hic iyi degil gunde iki fincan cok acik sekersiz cayim var birtek o birde aksam ictigim iki fincan yesil yaada melisayla karistirdigim bitkiler varr icmiyim o zaman:'(

Tu
Hadi inşallah zuzum,bak hamileliğimin güzel geçmesi gerek.sizlerden mutlu haberleri aldıkça kolik molik olmayız allah ın izniyle.

Tuzem suan cokta mutlu sayilmam tarih tekerrur ediyor sanki,ben bu ani. Diger dusukten biliyoum sonu hayirli olsun insallahta doya doya. Hamileyimmm diyim ve tek tek belirtilerimi yazayim off off. Bebeim bekletmedi beni fazla ama bole nazlaana nazlana da gelmesi beni sabirsizlastiriyo zaten sabirsizimmmm

Kızlarrrr:)) bizde bu ay başlayacağız çalışmalara...uzun bir süre bekledim eşimi.şimdi çok heyecanlıyım.düşünmeyeceğim diyorum ama yapamıyorum:)))pek bir sevindirik oluyorum....

Yesil cay bilem mi icmiyim ama cok seviyorumm. Cay kahveyle aram hic iyi degil gunde iki fincan cok acik sekersiz cayim var birtek o birde aksam ictigim iki fincan yesil yaada melisayla karistirdigim bitkiler varr icmiyim o zaman:'(

yeşil çay sakınnnnn, özellikle içilmemesi söyleniyor gebelikte. hatta ben zayıflamak için içecektim, ihtimal olanlar içmesin dendiği için içmiyorum.

bende bugün 21.gün progesteron testi yaptırdım.degerim 16.48 çıktı. bu degerle ilgili bir fikri olan var mı ..yardımcı olursanız sevinirim

Back