Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

canım benim hazirana bomba gibi giricezzzz bu ayın sonunda hepimiz müjdeli haberleri alıcazzzz

kız pıdelı kebeplı bı dıyet var da bız mı yapmıyoruz ee mecbur kızım 6 ya da 8 kılo 2 hatfada kolay degıl alısırsın kı hırs yap

ne hırsı kız ben 10 kilo verirsem yok olur giderim balık etli olmaktan şu anda çok mutluyummm:))))) keşke öyle bi diyet olsaydı ne süper olurdu

ben sana demiştim sen başarırsın diye

Son düzenleme:

ben sana demiştim sen başarırrın diye [/QUOTE]

oyle canım cok guzel oluyor napmısız bız kendımıze bebıs te gelse Allahın ıznıyle tam olur

kızlar kardesım 14 yasında hemen hemen 3 -4 kez ruyasında kızmımın oldugunu gormus
sap sarı sen gıbı dedı rahmetlı babam la kosuyorlarmıs bır ruyasında bem beyaz bı at gelmıs yanına kardesım aa at erkekmıs demıs babam da kız bu demıs
bı de ben kardesımden 9 yas buyugum kardesım oldugunu ogrenmeden 1 gun once yaslı bır kadın geldı yagmurlu bır havada bızın evın kapısının onune kız bebegı bıraktı kardesımın olucagını ogrendım

ben 2 ay once ayı yaslı teyzeyı gordum elınde kız bebek gemı yanastı lımana bebegı bana uzatı cok uzun yoldan geldık dedı ama cok guzel bı bebek bu ıyı bak ona dedı

dun gece de kardesım yıne sap sarı saclı bebegımın oldugunu gormus esımle annemlere gıtmısız bebegımın ustunde bem beyaz bı elbıse varmıs ahh ahh hayırlara INSALLAH

Kadim dostlarim tekrar merhaba... Agladim agladim bosaldim geldimm,kendimi suanda iyi hissediyorum zaten sabahta yazmistim icim icime sigmiyorduu.... Ruyamdada cift cizgi cikti testimdee. Belkide gercege donusmustur bilemiyorum kii. Beni tek umutlandiran kanamamin durmasi. Arkadaslarim dualarinizi zuzu bacinizdan eksik etmeyinde onumuzdeki gunler doiya doya hamileyimmmmmmm diyebileyim. Benim dualarimda hepimiaz idcin ve bok bol duaa kuru uygulayin diyorummm benimki cok yurektendi en aazindan bunu gordum daha iyilerini hepimize nasip eylesin aminnn...

ben adet sansısından ölüyorummmmm...... iş yerinde iki büklüm oldumm ağrı kesici aldım sıcak su torbası koydum kar etmedi ölmek üzereyim sanırım.. 43 günün acısı çıkıyo zannımca...

günaydın canlarım, dün gezmedeydim gelemedimmmm, şahane kaynatmışsınız yahu :)

Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:-'(

tatlım bu ne olumsuzluk böyle? 5 in üstü gebe kabul edilir benim bildiğim. gözün korkmasın, panik yapıp bünyeni güçsüzleştirme. bence hamilesin zuzummm rahat ol artık...

Valla anen bacım yaa.şu hurçlara verdiğim paraya bi ton oje alırdım bemmm

ben de bu ara saklama kaplarına taktım kafayı :) her yer saklama kabı ne saklıcaksam o kadar çok :)) şu s-box lar varya onlardan da aldım, dandik ötesi bişey, siteye de yorum yazdım ama yayınlamadı pisler.

canımmmm hayır olsunnnnnnnnn :))

zuzum maşaallah nazar değmesin....

kimseye söyleme canım değerlerin yükselsin sonra doya doya söylersin

haziran ayının 2. hamişi geliyoooooooor göbüşe yer verin.....

Hadi inşallah zuzum,bak hamileliğimin güzel geçmesi gerek.sizlerden mutlu haberleri aldıkça kolik molik olmayız allah ın izniyle.

anam ilk hamişimde gelmiş tuzem nassın kuzum...

İyiyim bebemm,annemlere daha haber vermedik,haftasonu süpriz yapmak istiyoruz.Ben daha hamile gibi değilim,işe gelip gidiyorum.İş arkadaşlarımda bilmiyor.kan tahlili verdim 229 çıktı,biraz düşük sanırsam.Sen nasılsın canım benim ayın 15 ine 9 gün kaldı.

anam anam günümüde benden iyi bilirmiş... amannnn hiç düşünmüyom bu haftasonuda ablamla birlikte büyük ablama 1 haftalığına gidicez. kızkıza dedikodu yapcaz...
kuzum geç döllendiyse normal merak etme annişi o değerler tavan olcak yakında...

annenlere söyle canım ama bence herkese söylemeyin insanlarımız çok gariptir yüzüne güler arkandan söylenir...

Bilirim ben :)benim yerime de yapın,türk kahvesi ve lokumda koyun üfff sohbete bak,yemede yanında yat :)
İnşallah tavan olur canım ya,uzun yollardan geldi,çok bekledik,umarım bizi beğenirde bırakmaz

hello kızlar neskafe içiyorum gelin sizde ısmarlıyayımmm nedersinizzz

Afiyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…