- Konu Sahibi pembemasal
-
hayırlısı bebeğim yaaa ne deyim... bekliyoruz sabırla elimizden dua etmekten ve çalışmaktan başka bişey gelmiyo
bildiğin regl oluyorum kuzum.. bende çok umutluydum yaa inanki çok kaptırmışım kendimi dün perdeleri felan toplarken nasıl dikkatli davrandım bi görmen lazımdı... ama nasip olmayınca olmuyo.. gelsin yeni umutlarrr... şimdi kesin 22 günde olurum regl haziran umudum halen bitmediiiii
rabbim büyük cnmm biz sadece ondan istiyoruz diğerleri hep vesile yine bebişleri gönderen rabbim... Bende eminim bu pko illetini yenicezz... ama herşeyin başı sabır ve tevekkül.. Allah büyük...
kız pıdelı kebeplı bı dıyet var da bız mı yapmıyoruz ee mecbur kızım 6 ya da 8 kılo 2 hatfada kolay degıl alısırsın kı hırs yap
pembişşşş naber fıstıqımmm
kız hakkaten zayıflıyorum fıstık gıbı oluyorum heeıyıdır valla tatlım ılacıma son2 gun oyle umut dunyası beklıyoruzzz stresten uzagım tatlım yaz geldı ya Allahım yuzumuze baksın senın tatıl varmıs oh ne guzeelll
kız hakkaten zayıflıyorum fıstık gıbı oluyorum heeıyıdır valla tatlım ılacıma son2 gun oyle umut dunyası beklıyoruzzz stresten uzagım tatlım yaz geldı ya Allahım yuzumuze baksın senın tatıl varmıs oh ne guzeelll
ben sana demiştim sen başarırrın diye
Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:- '(
Valla anen bacım yaa.şu hurçlara verdiğim paraya bi ton oje alırdım bemmm
kızlar kardesım 14 yasında hemen hemen 3 -4 kez ruyasında kızmımın oldugunu gormus
sap sarı sen gıbı dedı rahmetlı babam la kosuyorlarmıs bır ruyasında bem beyaz bı at gelmıs yanına kardesım aa at erkekmıs demıs babam da kız bu demıs
bı de ben kardesımden 9 yas buyugum kardesım oldugunu ogrenmeden 1 gun once yaslı bır kadın geldı yagmurlu bır havada bızın evın kapısının onune kız bebegı bıraktı kardesımın olucagını ogrendım
ben 2 ay once ayı yaslı teyzeyı gordum elınde kız bebek gemı yanastı lımana bebegı bana uzatı cok uzun yoldan geldık dedı ama cok guzel bı bebek bu ıyı bak ona dedı
dun gece de kardesım yıne sap sarı saclı bebegımın oldugunu gormus esımle annemlere gıtmısız bebegımın ustunde bem beyaz bı elbıse varmıs ahh ahh hayırlara INSALLAH
Kadim dostlarim tekrar merhaba... Agladim agladim bosaldim geldimm,kendimi suanda iyi hissediyorum zaten sabahta yazmistim icim icime sigmiyorduu.... Ruyamdada cift cizgi cikti testimdee. Belkide gercege donusmustur bilemiyorum kii. Beni tek umutlandiran kanamamin durmasi. Arkadaslarim dualarinizi zuzu bacinizdan eksik etmeyinde onumuzdeki gunler doiya doya hamileyimmmmmmm diyebileyim. Benim dualarimda hepimiaz idcin ve bok bol duaa kuru uygulayin diyorummm benimki cok yurektendi en aazindan bunu gordum daha iyilerini hepimize nasip eylesin aminnn...
anam ilk hamişimde gelmiştuzem nassın kuzum...
İyiyim bebemm,annemlere daha haber vermedik,haftasonu süpriz yapmak istiyoruz.Ben daha hamile gibi değilim,işe gelip gidiyorum.İş arkadaşlarımda bilmiyor.kan tahlili verdim 229 çıktı,biraz düşük sanırsam.Sen nasılsın canım benim ayın 15 ine 9 gün kaldı.
hello kızlar neskafe içiyorum gelin sizde ısmarlıyayımmm nedersinizzz
anam anam günümüde benden iyi bilirmiş...amannnn hiç düşünmüyom bu haftasonuda ablamla birlikte büyük ablama 1 haftalığına gidicez. kızkıza dedikodu yapcaz...
kuzum geç döllendiyse normal merak etme annişi o değerler tavan olcak yakında...
annenlere söyle canım ama bence herkese söylemeyininsanlarımız çok gariptir yüzüne güler arkandan söylenir...
hello kızlar neskafe içiyorum gelin sizde ısmarlıyayımmm nedersinizzz
aysem ama olmuyo servis gecikiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?