- Konu Sahibi pembemasal
-
Nas iyim nasil heyecanli umarim sonu da oyle olur. Kanimi verdim yaninda hormon kan falanda girdiklerinden 1 de alcam sonucu annemin uzerinden giris yaptirdim dedikodu olmasin kise ogrenmesin dieevarsada bi sure kimseye solemeyi dusunmuyirum cunku aysem gibi bende korkuyorum tekrar olur okdr insana hesap ver dustu demek cok agir geliyoo... Herseyi rabbim bilir ama annem esim ve sizin disinizda kimse bilmicek kayin validem bilee heyecanlanip herksi teker teker ariyo gesen sefer ole yapmisti;-) dua edinn ins. Hamisimdirrrr
kızlar bugün hiç muahbbet ilerlemiyorrr neden limse konuşmuyor yoksa sizidemi bahar yorgunluğu çarptı
bu aradaaa tüm bacişlere kocaman bi günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın şekerimmmm
Nas iyim nasil heyecanli umarim sonu da oyle olur. Kanimi verdim yaninda hormon kan falanda girdiklerinden 1 de alcam sonucu annemin uzerinden giris yaptirdim dedikodu olmasin kise ogrenmesin dieevarsada bi sure kimseye solemeyi dusunmuyirum cunku aysem gibi bende korkuyorum tekrar olur okdr insana hesap ver dustu demek cok agir geliyoo... Herseyi rabbim bilir ama annem esim ve sizin disinizda kimse bilmicek kayin validem bilee heyecanlanip herksi teker teker ariyo gesen sefer ole yapmisti;-) dua edinn ins. Hamisimdirrrr
hepsiburada dan sipariş ettiğim vakumlu hurçlarda geldibu aralar vakumlu hurçlara merak sardım bakalım ne olcekk.inşallah bu iyi çıkar ya.koçtaştan aldığım iyi çıkmadı
Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:- '(
zuzuşumm canım inşallah hayırlı haberle gelirsin canım.Allah ım tüm bebk isteyenlere sağlıklı ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
bu arada zuzuşşşş sen hafta sonuda çalışıyonmu kısss c.tesi günüüü.
Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:- '(
umarım delik değildir .yoksa yine hafası kaçarrr
kızlar merhaba nasılsınız
irmeganım dün topiqe gelmişsin cevap yazdım ama sen çıkmışsın...çok yoqunum canım sanırım izinler imzalanırsa hafta sonu tatile çıkıyoruz 2 hafta...bu aralar tadilat nedeniyle hep koşturduk...hep aklımdasınız ama uqrayamadım..umarım herkes iyidir..
J
Calismiyorum cnm bi cmrtsi bulusalim ama hamisligim ilerlerse sen gel yanimaakaprise basladim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?