Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Tevecüğünüz canım benım ne var ne yok sende yıne mı test yaptırmadın

amaaaann boşver beniii perşembe doktora gidicem artıkk.... yaa kızlar size bişey danışıcam şimdi benim eşyalar çok büyük oturma odamdaki koltuklarda dahil... eşimle bi konuda bir türlü anlaşamıyoruzz.. yeni evde oturma odası yapabileceğimiz 2 tane oda var.. biris küçük diğeri ondan biraz daha büyük... koridor L şeklinde ve büyük oda koridorun en sonundaki oda küçük odada kapı girişine mutfağa balkona ve salona yakın olan oda... sizce hangisini oturma odası yapsam...?? eşim büyük odayı diyo bense mutfağa yakınlığından ötürü küçük odayı istiyorumm neredeyse tartışma konumuna geliyoruz artık.. sizin fikriniz ne bu konuda..???[/QUOTE]

tabikide küçük oda yada hangisinin manzarası daha güzel ona görede ayarlıyabilirsinn

SLM ARKADAŞLAR SİZLERİ ÇOK UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM SİTESİ.... SİZLERLE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.. DİNLERKEN SIKILMAZSSINIZ İNŞ..BEN 39 YAŞIMDAYIM:) İKİ KIZ ÇOCUĞUM VAR ÇOCUKLARIMI İŞİM YÜZÜNDEN KREŞLERDE BÜYÜYDÜ TAM ZAMANI DEDİK VE BUNDAN 5 YIL ÖNCE TEKRAR ÇOCUK YAPMAK İSTEDİK BAŞTA HER ŞEY NORMALDİ HAMİLE KALMAMAM İÇİN Bİ NEDEN YOKTU VE BEN HAMİLE KALDIM AMA KISA Bİ SÜRE SONRA DÜŞÜKLE SONUÇLANDI ÜZÜLDÜK AMA TEKRAR OLUR DEDİK.. BEN AKABİNDE TEKRAR gebe KALDIM FAKAT BU DEFA DIŞ GEBELİKTİ VE AÇIK AMELİYATLA SOL TÜPÜM ALINDI. PSİKOLOJİM ALLAKBULLAK OLMUŞTU.. VE DR. HEMEN AŞILAMA DEDİ ODA TUTMADI VE BEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE ARADAN İKİ YIL GEÇTİKTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜNMEYE VE Bİ TEDAVİ SÜRECİNE DAHA GİRDİK BU DEFAKİ DR.. ÖNCE MUAYENEDE 20.cm MİYOMUM OLDUĞUNU AMELİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ FAKAT AMELİYATTA RAHMİMİ ALABİLECEĞİNİ SÖLEDİ... AMA ISRARLA ÖNCE BEBEK TEDAVİSİ YAPACAM OLMAZSSA EN SON ÇARE AMELİYAT DEDİ.. VE TEDAVİ BAŞLADI ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ.. ARDINDAN TEMİZ ÇIKAN HSG DEN SONRA SEROPHENE VERDİ 5 GÜN BİTTİ BEN CUMA GÜNÜ KONTROLE GİDECEĞİM..... UMARIM SIKMAMIŞIMDIR SİZLERİ SAĞLIKLA gebe KALIN :)))İNŞ...

tabikide küçük oda yada hangisinin manzarası daha güzel ona görede ayarlıyabilirsinn

küçüğün kü balkona açılıyo diğerindede balkon varda pek kullanılmaz oranında 2 camı var ama benim oturma odası sadece 1 perdem var ikna etmem lazım kocamııı...düşünsene kuzum bi çay götürmek için yürü allah yürüü yaniiii....

canımm öncelikle allah 2 yavruna uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin... gerçekten zor ve yorucu bir dönem geçirmişsin allah yardımcın olsun... umarım bu denemende bebişin tutunur ve eviniz yeni bir bebekle şenlenir... tabiiki sıkılmadık çünkü burada hepimiz tecrübelerimiz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz.. sende sık sık gelip durumunu paylaş bizimle ki sen bize biz sana destek olalımm olmazmı...??

takılıyom kısss fala inanma falsızda kalma demişler yarın bizede anlat falında ne çıktığını emiiiii

evcet canım yaaa aynen fala inanma falsız kalma demişler su falına baktırıcam biri gelmişte hahahaha.bence oturma odası küçük oda olsun şekerimm.kendi evinizmi kiramı

evcet canım yaaa aynen fala inanma falsız kalma demişler su falına baktırıcam biri gelmişte hahahaha.bence oturma odası küçük oda olsun şekerimm.kendi evinizmi kiramı

su falımıııı ilk kez duydummm bak ilgimide çekti heeeee kendimizin sayılır kayınbabamların evi...

arkadaşlar meraba yazılnlara i göz atmak istedim ilk sayfalarda bat diye bişeyden bahsediliyor bat dediğiniz şeyle neyi kastedyorsunuz çok merak ettim :44:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha dahya nasılsınızzzz

bizden başka kimse yok bebeğim yafffff kaldıkmı başbaşaaaaaa.... herkes kaybolduuuuuuuuuuuuuuuu......... çok canım sıkılıyo yaaaaa dışarıda muhteşem bir hava varr ama biz çalışıyoruuuuuuuuuuuz ne sıkıcıı pofffffffffffffff

çok pahalı yaaa bizim burada da öyle ev fiyatları.. sen kadrolumusun bebeğim..?

evet bizim burda öyle kiralar kadrolu değilim canım benim eşime kalsa çalışmamı bile istemiyor.ihtiyacımız yok gibisinden laflar ediyor onu takan bile yok çalışmak her zaman iyidir kendi paramı kazanbıyorum para biriktiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…