- Konu Sahibi pembemasal
-
Tevecüğünüz canım benım ne var ne yok sende yıne mı test yaptırmadın
kızlar iş çıkışı fal baktırmaya gidicem hahahaha
ne falı kızzz günah günahhh ne baktırıyonn fala mala taş olun vallaaaaaa
tabikide küçük oda yada hangisinin manzarası daha güzel ona görede ayarlıyabilirsinn
eğlence olsun arkadaşşşş
SLM ARKADAŞLAR SİZLERİ ÇOK UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM SİTESİ.... SİZLERLE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.. DİNLERKEN SIKILMAZSSINIZ İNŞ..BEN 39 YAŞIMDAYIM:) İKİ KIZ ÇOCUĞUM VAR ÇOCUKLARIMI İŞİM YÜZÜNDEN KREŞLERDE BÜYÜYDÜ TAM ZAMANI DEDİK VE BUNDAN 5 YIL ÖNCE TEKRAR ÇOCUK YAPMAK İSTEDİK BAŞTA HER ŞEY NORMALDİ HAMİLE KALMAMAM İÇİN Bİ NEDEN YOKTU VE BEN HAMİLE KALDIM AMA KISA Bİ SÜRE SONRA DÜŞÜKLE SONUÇLANDI ÜZÜLDÜK AMA TEKRAR OLUR DEDİK.. BEN AKABİNDE TEKRAR gebe KALDIM FAKAT BU DEFA DIŞ GEBELİKTİ VE AÇIK AMELİYATLA SOL TÜPÜM ALINDI. PSİKOLOJİM ALLAKBULLAK OLMUŞTU.. VE DR. HEMEN AŞILAMA DEDİ ODA TUTMADI VE BEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE ARADAN İKİ YIL GEÇTİKTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜNMEYE VE Bİ TEDAVİ SÜRECİNE DAHA GİRDİK BU DEFAKİ DR.. ÖNCE MUAYENEDE 20.cm MİYOMUM OLDUĞUNU AMELİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ FAKAT AMELİYATTA RAHMİMİ ALABİLECEĞİNİ SÖLEDİ... AMA ISRARLA ÖNCE BEBEK TEDAVİSİ YAPACAM OLMAZSSA EN SON ÇARE AMELİYAT DEDİ.. VE TEDAVİ BAŞLADI ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ.. ARDINDAN TEMİZ ÇIKAN HSG DEN SONRA SEROPHENE VERDİ 5 GÜN BİTTİ BEN CUMA GÜNÜ KONTROLE GİDECEĞİM..... UMARIM SIKMAMIŞIMDIR SİZLERİ SAĞLIKLA gebe KALIN :)))İNŞ...
takılıyom kısss fala inanma falsızda kalma demişleryarın bizede anlat falında ne çıktığını emiiiii
evcet canım yaaa aynen fala inanma falsız kalma demişler su falına baktırıcam biri gelmişte hahahaha.bence oturma odası küçük oda olsun şekerimm.kendi evinizmi kiramı
su falımıııı ilk kez duydummm bak ilgimide çekti heeeeekendimizin sayılır kayınbabamların evi...
su falımıııı ilk kez duydummm bak ilgimide çekti heeeeekendimizin sayılır kayınbabamların evi...
arkadaşlar meraba yazılnlara i göz atmak istedim ilk sayfalarda bat diye bişeyden bahsediliyor bat dediğiniz şeyle neyi kastedyorsunuz çok merak ettim :44:
sat: son adet tarihi
bat :beklenen adet tarihi demek
o zaman sizin eviniz canım o kira olmasındaaaa
çok şükür cnmm kira vermiyoruz işte bide kira versekk hepten biteriz sanırım...
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha dahya nasılsınızzzz
biz malesef kiradayız kaşta bizim heryer 2b olduğu için tapulu alanlar 200-300bin den başlıyor
çok pahalı yaaa bizim burada da öyle ev fiyatları.. sen kadrolumusun bebeğim..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?