• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE :49::emir_bebek::21::nazar::46:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Günaydın kızlar, batım 5 hazirandı adet olmadım. Eczaneden test alsam çıkar mı henüz erken mi ne dersiniz? Size danışmak istedim:( Sabah yapılması daha doğru sonuç verirmiş, testi alırsam yarın sabah yapmak istiyorum.
Benim normalde göğüslerim hiç ağrımaz dün gece aşırı derecede ağrı oldu uyuyamadım baya bir süre. O yüzden kafam karıştı yoksa 1 hafta geçmeden şüphelenmezdim:)

Benim de bugün veya yarım adet olmam lazım ama olacak gibi de belirtim yok ne dersiniz belki de bi mucize olmus hamile kalmışimdir

Kızlar şimdi eşim aradı gitmis doktora doktor sonuc iyi değil hepr sorun var demis ürolojiye sevk etmis ne olacak şimdi umutlarİmi yitirdim artık onu mu avutayim kendimi mi bilemedim hepr çocuk görünce gözleri doluyor ağlayacak gibi benim yüzümden İşte diyor:43:

ayyy canım kıyamam yaaa.üzülmeee tedaviyle düzelir.olmadı tüp bebek yaparsınız sıkma canını fazla

Yumurtladıgn ıcın sana haber verıyor olabılır üşütmüş olabilirsin ve daha 4 aylık evlısın sen kafayımı yedın:4: canım yaaa hemen kendıne dunyayı dar etme lutfenn bıraz tadını cıkar evlılıgın daha vucutlarınız bırbırını tanımamısken hemen bebek bekleme oluruna bırak psıkolojıye baglarsan daha coook beklersın at kafandan bebek olayını rıca ederım bak burda tecrube konusuyo:9:

çok teşk ederim cevaplarınız için aslında çok haklısın ben çok kafayı taktım sanırım sabırlı olmam ve beklemem lazımm okuya okuya kadın doğum uzmanı çıkacam yakında internette ne varsa okuyorummm gebelikle ilgilii galiba senın dedeiğin gbi kafayı yedım:DDD içimde bi çocuk olsun istiyorum:D

Yumurtladıgn ıcın sana haber verıyor olabılır üşütmüş olabilirsin ve daha 4 aylık evlısın sen kafayımı yedın:4: canım yaaa hemen kendıne dunyayı dar etme lutfenn bıraz tadını cıkar evlılıgın daha vucutlarınız bırbırını tanımamısken hemen bebek bekleme oluruna bırak psıkolojıye baglarsan daha coook beklersın at kafandan bebek olayını rıca ederım bak burda tecrube konusuyo:9:

çok teşk ederim cevaplarınız için aslında çok haklısın ben çok kafayı taktım sanırım sabırlı olmam ve beklemem lazımm okuya okuya kadın doğum uzmanı çıkacam yakında internette ne varsa okuyorummm gebelikle ilgilii galiba senın dedeiğin gbi kafayı yedım:DDD içimde bi çocuk olsun istiyorum:D

merhaba kızlarrrr
nasılsınız bakayım
kaç gündür yoğundum giremedim
yaaa her ay 10 gün adet olurdum bu ay hem 15 gün geç oldum hem de 5 gün sürdü ve çok az olduuuu

Günaydın kızlar, batım 5 hazirandı adet olmadım. Eczaneden test alsam çıkar mı henüz erken mi ne dersiniz? Size danışmak istedim:( Sabah yapılması daha doğru sonuç verirmiş, testi alırsam yarın sabah yapmak istiyorum.
Benim normalde göğüslerim hiç ağrımaz dün gece aşırı derecede ağrı oldu uyuyamadım baya bir süre. O yüzden kafam karıştı yoksa 1 hafta geçmeden şüphelenmezdim:)

canım eğer hamileysen çıkabilir istersen yap eğer şüphelerin varsa yap sabah veya akşam o hiç fark etmez olduktan sonra her saat belli olur

Ozlem nasilsin canim pek iyi gorunmuyon burdan:-) seni biraz rahatlatiyim istedim. Bak bebekim uroloji bizim gittigimiz kadin hastaliklarinin erkek versiyonu;-) birbirleriyle iliskili branslar. Esinin yolunda gitmeyen neyi varsa ona uygun tedavi yontemleriyle ilaclarla hastaliga care bulacaktir sikma canini sen dusun erkeklere bile klomen veriyorlar sperm kalitesi icin bukadr basit.

Kızlar ben napicam ya

canım kendini niye bu kadar çaresiz hissediyosunki... bak benimde kendimde sıkıntı var kist olduğu için bebeğime kavuşamıyorum ama napıyorum bütün herkes gibi sabredip allaha sığınıyorum... senin eşine destek olman lazımm onu ne kadar çok sevdiğini senin açından bunun bi sıkıntı problem olmadığını söylemelisin ki oda kendini rahat hissetsin... biliyorum hiç kolay değill ama sabretmekten ve rabbimize dua etmekten başka çaremiz yok canım.. bu konuya takılıp durma sakınn dediğim gibi her zaman eşinin yanında ol emin ol buna çok ihtiyacı var bu dönemde..

Kızlar ben napicam ya

merhabalar eşinizin sorunu bilmiyorum ama tedavi yöntemleri çok gelişti artık meni de sperm yoksa bile anestesi altnda sperm bulunabiliyor yada saraçoğlu kürü var keçiboynuzunu kaynatıp sabah akşam içiliyor isterseniz deneyin bende eşime yapacam o kürden.

Ozlem nasilsin canim pek iyi gorunmuyon burdan:-) seni biraz rahatlatiyim istedim. Bak bebekim uroloji bizim gittigimiz kadin hastaliklarinin erkek versiyonu;-) birbirleriyle iliskili branslar. Esinin yolunda gitmeyen neyi varsa ona uygun tedavi yontemleriyle ilaclarla hastaliga care bulacaktir sikma canini sen dusun erkeklere bile klomen veriyorlar sperm kalitesi icin bukadr basit.

Hay agzini yiyim senin başka ne yapacaklar mesela tedavi olarak

Back